Na de succesvolle eerste editie van SpaceXperience-LIVE, met drie uitverkochte shows in Ziggo Dome, komt André Kuipers op zaterdag 3 november terug met een gloednieuw, spectaculair ruimteavontuur. In SpaceXperience – Into the Future LIVE neemt de astronaut het publiek mee op ruimtereis naar de toekomst. Hij krijgt daarbij hulp van een wel heel bijzondere gastartiest, een echte high-tech robot met menselijke trekjes. Ontmoet de leukste robot live en ontdek de allernieuwste technische mogelijkheden die je fantasie te boven gaan op zaterdag 3 november in de Amsterdamse Ziggo Dome.

André Kuipers: “Mensen gaan een spectaculaire toekomst tegemoet. Technische mogelijkheden zullen ons versteld doen staan en gaan ons helpen bij het vinden van oplossingen voor uitdagingen waar we nu tegenaan lopen. Ik ga het publiek meenemen op een bijzondere reis naar onbekende werelden. Dat ik hierbij hulp krijg van een sympathieke robot-collega is fantastisch.”

Ik Lach om Zwaartekracht
Na een verpletterende indruk achter te hebben gelaten op onder meer Broadway en
West End keert niemand minder dan de internationale musicalster Willemijn Verkaik terug op Nederlandse bodem om voor de tweede keer haar hoogste lied te zingen voor André Kuipers. In 2012 zong ze het nummer ‘Ik Lach om Zwaartekracht’ uit de musical Wicked tijdens de Nationale Ontvangst voor André Kuipers in Noordwijk. Op 3 november betreedt ze het SpaceXperience podium in de Ziggo Dome waar ze het nummer op een adembenemende manier ten gehore zal brengen.

Wegens succes, extra show geopend
Ook dit keer zal André Kuipers op zaterdag 3 november 3 shows geven in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten voor de middagshow zijn uitverkocht en er zijn nog enkele kaarten voor de avondshow. Vanwege dit succes is er een extra show in de ochtend toegevoegd. Kaarten voor de show van 11:30 uur zijn verkrijgbaar via www.spacexperience.nl

Tickets
SpaceXperience – Into the Future LIVE vindt plaats op zaterdag 3 november om 11:30 uur, 15:45 uur en om 20:00 uur in de Ziggo Dome in Amsterdam. Kaarten zijn vanaf 29,00 euro (exclusief servicekosten) verkrijgbaar.

De Ziggo Dome is ingedeeld in eerste rang, tweede rang en derde rang zitplaatsen en een aantal exclusieve premium seats. SpaceXperience – Into the Future LIVE wordt een 100 minuten durende in the round show zonder pauze.

SpaceXperience – Into the Future LIVE, stap in de toekomst!
Ga jij op vakantie naar de maan of staan jouw kleinkinderen straks op Mars? Zullen we grondstoffen gaan delven op andere planeten of buitenaards leven ontdekken? Welke ruimteavonturen zal de toekomst ons brengen? Eén ding is zeker: we gaan een spectaculaire toekomst tegemoet. Afgelopen november reisde André Kuipers met het publiek in de Ziggo Dome, door een wereld vol sterren, planeten en vliegende objecten, terug naar het ruimtestation ISS. Na deze succesvolle, uitverkochte eerste editie komt André Kuipers terug met een nieuw, spectaculair ruimteavontuur met als thema ‘into the future’. Beleef samen met André Kuipers en zijn indrukwekkende robot-collega dit grootse avontuur en reis met hem naar de toekomst die wel heel dichtbij komt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.