De school waar Mees Kees lesgeeft bestaat 50 jaar en directrice Dreus besluit dit te vieren met een groot galafeest. In klas 6b wordt het opeens heel spannend wie met wie naar deze dansavond gaat. Tobias is zo verlegen dat hij Hasna niet durft te vragen en Hasna heeft andersom hetzelfde probleem. Mees Kees zou ze wel willen helpen, maar hij heeft zijn eigen zorgen. Marie Louise heeft hem voor zijn verjaardag een ballonvaart cadeau gegeven, maar Mees Kees heeft vreselijke hoogtevrees! Gelukkig steunt de hele klas hem. Zij durven ook heel veel dingen niet. Zoals dansen op het schoolfeest! Als Mees Kees dit aan mevrouw Dreus vertelt, last ze prompt uitgebreide danslessen in met Rumba, Tango en Chachacha. Terwijl Tobias en Hasna om elkaar heen draaien en Mees Kees Marie Louise probeert te ontlopen, bereidt Dreus in het geheim een grote verrassing voor het jubileumfeest voor.

Regisseur: Martijn Smits (Superjuffie!, Zombibi, Popoz)
Script: Tijs van Marle (Dummie de Mummie, Mees Kees, MeesterSpion)
Producent: Paul Voorthuysen (Dummie De Mummie & Mees Kees)
Coproducent: ZDF, AVROTROS
Distributeur: WW Entertainment
Gebaseerd op: De gelijknamige boekenreeks van Mirjam Oldenhave
Genre: Familiefilm
Lengte: 72 minuten
Kijkwijzer: AL

De cast van familiefilm Mees Kees in de wolken bestaat onder meer uit Leendert de Ridder (Mees Kees langs de lijn), Sanne Wallis de Vries (Mees Kees) en Jochen Otten (Mees Kees), de regie is in handen van Martijn Smits (Superjuffie!, Popoz) en de film is geschreven door Tijs van Marle (Mees Kees). De producent is Paul Voorthuysen (Mees Kees, Superjuffie! en Dummie de Mummie) en AVROTROS is coproducent. De distributie ligt in handen van WW Entertainment. De Mees Kees films zijn gebaseerd op de populaire boekenreeks, geschreven door Mirjam Oldenhave. Deze boekenreeks wordt uitgegeven door Ploegsma Kinder- & Jeugdboeken.

In de avonturen van Mees Kees in de Wolken is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

91 gedachten over “Mees Kees in de Wolken – 11 december in de bioscoop!

 1. Mijn zoon van 8 vindt Mees Kees sinds kort helemaal leuk zegt steeds als hij de reclame van de nieuwe film ziet dat hij de film graag zou willen zien. Het zou leuk zijn als ik hem hiermee kan verrassen.

 2. Mijn zoon van 6 heeft de Mees Kees films op Netflix inmiddels allemaal wel gezien en het is dus tijd voor een nieuwe Mees Kees.
  Ik zou hem daar graag mee naar toe nemen en als er dan ook nog een vriendje mee heen kan is dat natuurlijk nóg leuker!

  1. Wat een leuke actie voor deze gave film! Ik zou de kleine man en zijn vriendjes meenemen. Zou leuk zijn om in de kerstvakantie naartoe te gaan.

 3. Dit zouden mn kinderen heel leuk vinden. De andere films hebben we ook met zn allen gekeken. Het zou erg leuk zijn om deze ook met zn allen te kijken

 4. Oh geweldig! Ik vind de films van mees Kees altijd zo super leuk! Ik doe graag mee voor mijn eigen gezinnetje: papa mama en twee dochters. Papa is voor het werk twee weken weg en de kids vinden dit maar helemaal niets. (Ik stiekem ook niet) Dus als hij terug willen we extra dingen met het gezin doen.

 5. mijn kleindochters arwen en benthe gaan echt helemaal uit hun plaat als de naam van oma hier als winnaar staat
  ze zijn de grootste fan van mees kees die ik ken, vandaar dat ik hen hiermee dolgraag verwen

 6. met mijn dochter van 8 en haar vriendinnetje. Ze lezen veel Mees Kees boeken en vinden de andere Mees Kees films ook geweldig

 7. Heel graag zou ik met mijn drie kleinkinderen naar deze leuke film gaan.
  Kan mij er nu al op verheugen.
  IK volg op Bloglovin en doe graag mee voor de kaartjes.

 8. Deze papa waagt een kans. Door mijn ploegendienst zie ik onze dochters soms zeer weinig. In december moet ik veel extra werken en vaak extra in het weekend. Onze meiden hebben alle boeden en dvd’s van mees kees. Zou ze graag verrassen zodat wr met zijn allen deze film in de bios kunnen zien

  1. Dat zou gaaf zijn! Ik zou ee graag mijn vriendin mee willen verrassen. De laatste weken van het jaar zijn heel druk bij de slager en moet ze veel werken. Wat zou het leuk zijn als ze dan, ter ontspanning met haar man en zoontje naar de film kan! En het vierde kaartje… misschien mag mijn zoontje (gek op.de mees kees films, boeken) met ze mee

 9. Geweldig deze nieuwe film van Mees Kees willen wij maar wat graag zien met onze kleinzoons. Wij kunnen al zo ontzettend genieten van de de films van mees Kees die wij zagen op DVD, maar deze nu eens echt zien in de bioscoop maakt het voor ons allen er alleen maar nog mooier en spannender op. Ik doe er super graag voor mee!!!

 10. Mijn dochter ziet de actie en zegt mama deze moet je echt invullen want ik wil heel graag naar Mees Kees. Dus uiteraard doe ik heel graag mee voor haar om deze kaartjes te winnen. Wij willen heel graag met zijn allen naar Mees Kees. Wij duimen.

 11. Mijn dochters willen graag naar deze film dus nu deze actie voorbij komt doe ik heel graag mee om hen hopelijk te verrassen.

 12. Samen met mijn gezin dubbel genieten van deze film omdat het vriendinnetje van mijn dochter erin speelt, heel benieuwd!

 13. Mees Kees vond ik zo ontzettend leuk! Wist niet dat er een nieuwe film kwam! Leuk om me z’n allen heen te gaan!!

 14. Wat leuk deze film. Ik keek dit altijd met mijn zoon en dochter maar zij zijn nu te groot. Mijn neefje en nichtje komen in de kerstvakantie logeren en zijn hier ook helemaal fan van. Het zou heel erg gaaf zijn om ze met deze film te verrassen!

 15. Onze kinderen zijn helemaal gek op de boeken. We hebben meerdere luister CD’s in de auto van de Mees Kees boeken. Ik sta zelf als zij-instromer voor de klas en haal er serieus inspiratie uit. Zo vragen kinderen of ik deze week weer een Juf Kees les wil geven!

 16. Superleuke actie!! Gezellig samen met mijn mannetje en 2 klein dochters. We hebben met zijn viertjes al meer films van Mees Kees gezien en we vinden het echt helemaal geweldig! Dus kom maar op met die kaartjes!

  Duimen maarrrr

 17. Gezellig met het gezin, leuk toch tijdens de kerstvakantie. Nadien een hapje eten bij een van de bekende fastfood ketens en ons kids uitje is compleet. Stiekem genieten wij ook hoor.

 18. Het lijkt mij heel gezellig om samen met mijn gezin naar de film van Mees Kees te kijken!
  Wie weet…fingers crossed! 🙂

 19. We hebben hier de trailer gezien, deze mees kees film is weer fantastisch. De andere films heb ik al zo vaak gezien met mijn 3 kids, het blijft leuk. We liggen met zijn allen dubbel om Dreus:-)
  Ik heb de kerstvakantie lekker vrij met mijn gezin, dus ik hoop dat ik dit geweldige uitje voor ze win!

 20. Mijn dochter wil heel graag haar vriendinnetjes trakteren op dit geweldige uitje en heel stoer met z’n viertjes alleen naar binnen mogen terwijl mama wat kerstcadeautjes gaat scoren ondertussen

 21. Ik doe erg graag mee voor de kinderen, ze vinden Meester Kees geweldig, doe heel graag mee voor de kinderen 😃😃🤗🤗 Groetjes Anneliese

 22. Deze film is voor mijn kinderen de film van het jaar. Ze vinden Mees Kees helemaal te gek en willen hier dolgraag naar toe. De voorstukjes zijn veelbelovend, zou gaaf zijn in de kerstvakantie!

 23. zowel elise (8) als Jarno (6) zijn gek op mees kees; we hebben alle films al gezien en elise leest graag de boeken. leuk om met de kerstvakantie met zijn allen te gaan!

 24. OMG mijn oudste dochter wil echt zooooooo graag naar deze film toe ! Ze is helemaal gek van Mees kees omdat hij grappig en eigenwijs is, net als zij zelf 😉

 25. Met mijn zoontjes.. ze hebben niet alleen alle films gezien, luisterboeken geluisterd en boeken gelezen.. nee ze zijn ook figurant geweest voor de tv serie. Zo’n grote fans. Heerlijk uitje in de kerstvakantie

 26. Onze beide kinderen hebben meester Kees nog niet zo lang geleden ontdekt en zijn meteen fan geworden.
  Als we deze kaartjes zouden winnen, zou dat een leuke verrassing voor hen zijn; dan gaan we er met het ganse gezin naartoe! 🙂

 27. Leuk! Of zoals ze hier in Brabant zeggen: Leutig! Het zou aan onze traditie voldoen om ook deze Mees Kees film in de bios te gaan bekijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.