Barbecueën als de zomer allang voorbij is? Natuurlijk! Onze nationale hobby van chillen en grillen is tenslotte te leuk om ‘m te beperken tot die paar schamele zomerweken. 

De Gril & Leer Barbecue van VTech is all-season-proof: hiermee kokkerellen kleintjes (2 tot 5 jaar) met gemak het hele jaar door. Er rollen weliswaar geen echte gamba’s, sateetjes en visjes van het rooster, de kamer komt evenmin blauw te staan. Maar in hun fantasie passeert van alles! Er wordt gretig geleerd; over etenswaren, over vuurtjes, over eerlijk delen en de kunst van roosteren natuurlijk. Dat wat kleintjes deze zomer zagen gebeuren in de achtertuin, op de camping of het balkon, spelen ze nu na.

De Gril & Leer Barbecue hoort bij de eerder verschenen Vormenpret Picknickset, de Schep & Leer IJscokar en Tante Jet Theeset, allemaal van VTech. Is het barbecueën nieuwe stijl? Een beetje, maar het is vooral veel méér. Want tijdens het grillen maakt jouw kleintje spelenderwijs kennis met cijfers, letters, kleuren en etenswaren. Er klinken zinnetjes en liedjes om mee te zingen. 

Wordt de barbecue aangezet, dan beginnen lichtjes te flikkeren, net als vlammetjes. Met de temperatuurregelaar kan het ‘vuurtje’ worden opgestookt. Deze barbecue is interactief en praat tegen de kok achter het spit. Dat levert niet alleen pure pret op, jouw kleintje steekt er tijdens het grillen ook van alles van op. Met drie speelstanden en volop uitdaging in leren, onthouden, herkennen en rollenspel is het voortaan iedere dag tijd voor de barbecue! 

De Gril & Leer Barbecue kreeg van VTech een vrolijk, stevig en indrukwekkend uiterlijk en wordt geleverd met zestien accessoires -etenswaren, keukengerei, bordjes en bestek. Het kan allemaal in dit warme wonder op wieltjes worden opgeborgen.

Papa heeft voorlopig het nakijken, mama ook. Voordat zij het vuurtje onder hun eigen barbecue weer zonder jas en op teenslippers kunnen opstoken is hun oogappeltje aan zet. Kleine pleister op de wond: er mag op een afstandje worden toegekeken, als ze maar nergens aankomen!

Meer informatie vind je hier.

135 thoughts on “VTech: De Gril & Leer Barbecue

  1. ohw, deze is toch echt té leuk!! onze kleine man speelt nog steeds met mijn keukentje van vroeger, inmiddels breekt hier en daar wat plastic af, is ook niet zo gek na 37 jaar, maar hij vindt het zo leuk om eten voor mama en zijn grote broer te maken, dit zou een geweldige verrassing zijn!

   1. Onze 3jarige keukenprinses
    Is altijd bij mama te vinden in de keuken gaat dan gezellig op de katten emmer staan anders is ze te klein en kan ze er niet bij:)
    Smokkelt stiekem alles weg om te smullen.
    Mocht ze deze mooie set winnen
    Dan ga ik lekker smullen bij haar!
    Want de passie van koken heeft ze van dr mammie♡

  2. Jaa super leuk voor onze kleine man. Wij houden zelf erg van bbqen kan hij straks mooi een hamburger voor mama en papa klaarmaken. Ook een ideaal loopwagentje om overal mee naar toe te nemen 👌🙏

 1. Mijn zoontje is wel toe aan nieuwe uitdagingen zou leuk zijn deze hem met kerst te mogen geven.door omstandigheden kunnen we geen sint vieren dus zou mooi zijn voor kerst

 2. kleinzoon quinn zou ik dolgraag hiermee verrassen dit mooie kado zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 3. Ik zou deze hee vraag winnen voor ons zoontje. De papa barbecuet heel graag zowel in de zomer als de winter. Het zou dus te gek zijn als ons zoontje kan meedoen met papa 😍

 4. mijn neefjes mogen graag bakken, zoals koekjes en muffins. Het is ontzettend leuk als ze alvast ideeen kunnen opdoen met hun eigen speelbbq

  1. Ooh dit zou zo leuk zijn m’n dochter van bijna 2 is gek op koken heledag mee bezig en trekt ‘t eten al bijna uit de kastjes 😂 en dan zou t helemaal leuk zijn ben zelf 11 Dec jarig dus top cadeau

 5. Heel tof! Ons keukenprinsesje komt de keuken niet uit. Het lijkt me geweldig dat ze over een paar maanden naast papa kan gaan staan bbq’en als haar broertje of zusje er is! Ik zie het al helemaal voor me. 😍

 6. Onze 2 dametjes zouden dit fantastisch vinden. De oudste vond het prachtig om nu vleesjes te eten van onze eigen BBQ in onze eigen tuin. Dit kon voorheen niet door een huis zonder tuin te hebben.

 7. Ik doe heel graag mee voor mij kinderen, ze spelen heel vaak samen een restaurantje( eten koken, bedienen enz…..) en deze Vtech BBQ is echt een leuke aanvulling om hun fantasie nog meet uit te bereiden, ze zouden hier écht heel erg blij van worden 😊

  1. Mijn kleine meisje zal dit geweldig vinden. We zijn groot fan van VTech. Ze is nu alles aan het ontdekken. Dus deze barbecue zal ze zeker ook erg leuk vinden. Ik doe heel graag mee

 8. Dit zou fantastisch zijn voor mijn kleindochtertje Lexie ons keukenprinsesje, ze krijgt van haar ouders een keukentje , wat zou het fijn zijn als ik haar die barbeque zou kunnen geven dus loot graag mee

 9. Och wat zou onze Daley dit geweldig vinden om kado te krijgen. Hij ziet papa elke zomer bbq maar mag er natuurlijk nooit kortbij komen. Hiermee zou hij voor mama lekkere dingen kunnen maken!

 10. Dat zou geweldig leuk zijn voor mijn kleinzoon. Hij doet altijd papa en mama na met koken en natuurlijk ook met de barbecue. Dit zal hij vast fantastisch vinden.

 11. Dat zouden onze kids geweldig vinden!! Samen BBQen!! Nu mogen papa en mama vast wel een lekker stukje vlees van hun proeven!

 12. Omdat onze kleine grote man het heerlijk vind om met eten bezig te zijn! Mama helpen met eten koken, iedereen en al zn speelgoed eten geven. Papa houdt van barbecuen, dus dan kan hij papa ook voorzien😂🙌🏼

 13. Jaa die wil ik super graag winnen voor
  mijn zoon van bijna 1,5 jaar! Hoe gaaf is deze BBQ. Hij is de hele dag in de weer met zijn keukentje, drinken uit de kopjes, hapjes nemen. Daarnaast is vtech een groot succes hier in huis, dus de ideale combinatie. Leuk om kado te geven als hij 1,5 jaar wordt. Gewoon omdat ik trots ben op hem en blij dat hij mij mama gemaakt heeft!

 14. Ohh dat zou super zijn voor mijn kleine man van 2. Kan hij nu vast goed oefenen en dan in de zomer samen met opa op de camping bbq-en 😁. Nu ga ik heel hard duimen 💙💙💙

 15. Voor ons beste vriendje.. zijn papa is mega bbq fanaat..
  wat zou het leuk zijn om zijn zoon hiermee te verrassen. Hij zegt bij alles wat ze zien Hmm jammie pap dit we op de bbq doen. Dus hier zou hij mega veel plezier van hebben! En zijn zusje ook zeker weten.

 16. Omdat onze kleine snoet papa altijd heel graag wil helpen met BBQ’en. Met deze eigen BBQ kunnen ze samen tegelijkertijd grillen!

 17. Mijn zoontje zou dit GE-WEL-DIG vinden! Hij heeft al een paar x naar de bbq in de schuur gewezen maar helaas is het weer er niet naar nu. Hij vond het in de zomer fantastisch om papa te helpen. Als hij deze gave bbq zou winnen mag papa hem meehelpen😊.

 18. ooh super leuk voor mijn vijfde zoontje van 3! de oudste kan dan echt koken voor ons en Benjamin kan dan op zijn manier meekoken; dat vindt hij prachtig!

 19. Wat een leuke actie!!! Vorig jaar,op de dag dat opeens me vruchtwater brak waren we aan het bbqen, met de hele familie haha(Whoeps) toen gelijk naar ziekenhuis ivm iets te vroeg en die dag erna zouden we ook gaan bbqen alleen toen kwam de onze zoon Pieter ter wereld, mijn man zegt steeds, wij hebben nog 2 bbq’s te goed!! Haha dit zou een leuke zijn, zodat hij toch wat symbolisch kan terug geven!!! Leuke actie!!!

 20. Ik doe graag mee voor mijn zoontje Tygo zodat hij net als opa BBQ-master kan worden. Specialiteiten van opa zijn de spareribs. Heerlijk zijn die. Wie weet gaat Tygo hem wel achterna als hij zijn eigen BBQ heeft 🙂 Altijd goed om te stimuleren 🙂

 21. Hier een echte kok in de dop. Alles wat met koken of bakken te maken heeft wil hij aan mee doen. Natuurlijk kan het niet altijd.. zeker met het snijden vind ik het nog dood eng.
  Hij heeft al zijn eigen mini kruiden (geen echte 😉
  En een kruidentuintje.

  Lang verhaal kort; Hier is ie meer dan welkom!

 22. Wat een leuke winactie!
  Ik zou deze graag winnen voor mijn zoontje die bijna 4 word. Hij “bemoeit” zich graag met alles dus ook met eten koken dus zo zou hij lekker zijn eigen vermaken met koken op zijn eigen BBQ 🥰🍀

  1. Deze BBQ zou geweldig zijn voor mijn kleine man. In februari wordt hij 2 en dan kan hij lekker gaan grillen. Zijn papa en opa.zijn fan van de Bbq dus kan hij ze lekker, maar veilig na doen!!

 23. Ooh zou super zijn voor onze twee mini koks! Zeker onze oudste is altijd in de weer met het maken van eten! Mama krijgt dan ook heel de dag broodjes, visjes en kopjes thee voorgeschoteld… Dus vooral voor hun zou ik deze te gekke BBQ willen winnen maar stiekem ook wel een beetje voor deze mama die ook wel eens een gebakken maïskolf of goed stuk vlees (lees gebakken lucht😂) zou lusten!

 24. Superleuk! Ik zou deze BBQ graag willen winnen voor ons zoontje Luuk van 1,5 jaar. HIJ vindt de bbq van zijn vader altijd erg interessant en aantrekkelijk. Maar het ging laatst een keer mis, hij voelde aan de hete bbq, gelukkig viel het mee. Maar met deze te gekke bbq van vtech is hij zeker weten druk met zijn eigen dingetjes te maken. 🍀

 25. Mijn dochtertje is helemaal fan van V-tech. Met deze grill & Leer barbeque kan ze alvast oefenen, zodat ze papa in de zomer kan helpen met bbq’en.

 26. De kleine man vind het altijd stoer, maar vooral ook heel gezellig als we aan het bbqen zijn en papa achter de bbq staat, zo kunnen ze straks samen bbqen.

 27. Dat zou super leuk zijn voor onze dochter Lieke! Dol op “kokuh” en doet graag op haar manier boodschappen, die ze dan later in de keuken klaar maakt 🙂 overal moet sausssss op. Waar kan dat nou beter op, dan op alles wat gemaakt is op de bbq :-))

 28. Geweldig! Een mooi cadeau voor onze eigen keukenprinses. Heerlijk om naast de vele kopjes thee, nu eens een stukje vlees geserveerd te krijgen 😀

 29. Mijn dochter was afgelopen dol op bbq-en. Ze maakt nu in haar keukentje van alles klaar. Er schuilt een echte kok in haar. Deze grill mag natuurlijk niet ontbreken. Ik kijk al uit naar alles wat ik voorgeschoteld ga krijgen 😉

 30. Mijn zoontje speelt supergraag met zijn keukentje. Als hij een barbecue zou hebben, krijgen we misschien erns iets anders dan plastic slaatjes 😁

 31. Wat zou dit super leuk zijn voor Bjorn, zijn eigen BBQ. Waarmee hij heerlijk kan spelen en ons kan voorzien van allerlei lekkers van af zijn BBQ. Wat gaat hij volop genieten als hij dit mooie cadeau mag uitpakken, en lekker mee kan spelen!!

 32. Nou vond dit al een goede tip voor haar verjaardag en zie gewoon dat ik hem kan winnen.
  Wauwwwwww daar zeg ik geen nee tegen.
  Onze dochter vindt alles wat geluid maakt geweldig en wil nu al mama helpen in de keuken maar dat kan nog niet nu zou ze deze bbq bij me heen kunnen zetten in de keuken.zodat ze op haar manier toch kan helpen.
  Zo leuk dit

 33. Ons mannetje Jason gaat na een onwijs zware start en een aantal keer osteopaat nu lekker ontdekken en spelen, dit zou hij echt een GEWELDIG kado vinden☺️ samen met zn grote zus lekker kokkerellen 🍀😁

 34. Papa heeft hier een AGA waar hij super lekker op kookt dus zou zo leuk zijn dat onze 4 meisjes hem kunnen imiteren 😍.
  Budget is er spijtig genoeg niet maar we kozen uiteraard zelf voor 4 kids…

 35. Benthe zou haar eigen bbq geweldig vinden. Kan ze eindelijk mee doen met papa. Die heeft er zelf 3 en is er altijd mee in de weer. Ze wil graag helpen, maar mag niet met die hitte. Dit zou fantastisch zijn.

 36. Ik doe graag mee voor Iris(3) een echt keukendametje.
  Het liefst speelt ze de hele dag met keukenspeelgoed.
  Dit zou een leuk cadeau zijn voor haar verjaardag.

 37. Mijn beide dochtertjes zijn gek op koken en eten! Elke dag, krikg ik wel wat lekkers van ze voorgeschoteld. Ze kunnen niet wachten, tot het weer zomer is. Met deze stoere BBQ, kunnen ze iig lekker spelen.

 38. Onze beide heren koken graag met ons mee! Met deze bbq kunnen ze in de keuken gaan staan dicht bij ons en lekker spelen en “koken”
  Groetjes Peggy

 39. Heerlijk in de zomer met het gezin BBQ-en. Mijn dochters van 2 en 4 aan de Vtech BBQ en papa en mama aan de echte BBQ. Nu staan ze binnen ook constant te koken en een fantasie los te laten met allerlei spannende verhalen. Deze fantasiewereld kunnen ze dan mooi voortzetten buiten.

 40. Wij willen deze bbq winnen omdat wij 3 kinderen hebben die enorm van zijn van koken en bezig zijn met koken. Ook zijn wij enorm fan van vtech. Wij kennen geen beter merk ook. Wij zitten helaas sinds aug in bewind en dit betekent dat we amper sint of kerst kunnen vieren. We zijn voor de sint al geholpen, maar zo’n vet kerst cadeau doen wij zeker een poging. Want deze bbq is plezier voor 10!!

 41. Wat een geweldige leuke VTech Barbecue.
  Hier wordt mijn jongste kleindochter helemaal blij van.
  Zij wil in de zomer graag samen met opa barbecueën, maar dat is op de echte te gevaarlijk.
  Straks kan ze opa helpen op haar eigen barbecue, dat zou leuk zijn.
  Ik denk dat ze zich daar straks op gaat verheugen.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee voor haar.

 42. Omdat er niets leuker is dan papa en mama na doen, en de BBQ is heel interessant geweest afgelopen zomer.
  De kinderen willen graag zelf iets maken op deze BBQ!

 43. Wij willlen deze gave bbq heel graag onder de boom leggen voor onze 3 kindjes. Ze zijn gek op nep koken en nu zouden ze dan ook gezellig kunnen gaan bbqen. Vtech is iets wat we veel in huis hebben en zo’n gave bbq is zeker welkom.

 44. Dit zou super leuk zijn voor mijn kleine nichtje, onze keukenprinses! Ze speelt graag met haar keukentje. Deze barbecue zou voor haar geweldig zijn!

 45. In de zomermaanden staat de BBQ regelmatig aan; zoonlief wil het liefst alles zelluf doen, dus dit exemplaar komt goed van pas!

 46. Zoo leuk voor mijn mannetje. Hij wil papa altijd maar helpen met de BBQ, zou wel leuk zijn als hij ons kan bedienen met zijn eigen bbq!

 47. Mijn neefje wil zo graag koken vaak dat mijn tante daar best wel ‘last’ van heeft omdat het natuurlijk wat risico’s heeft in de keuken dus daarom zou dit wel heel leuk zijn om aan hem cadeau te kunnen doen!

 48. Mijn mini-kok heeft deze barbecue écht nodig zodat zij haar vader niet voor de voeten loopt als hij aan het BBQ-en is, is toch veiliger!

 49. Onze grote mensen pannen en pollepels en zelfs onderdelen van de keukenmachine hebben het maar zwaar. Dan verdwijnt er weer eentje onder de kast, dan is er eentje met geen mogelijkheid tussen de muur en de kachel te halen…het wordt tijd dat deze gepensioneerde keukenvrienden plaats mogen maken voor wat pittige nieuwe plastic aanwinsten! Waar mee gegooid mag worden en in alle hoeken van het huis mag verdwijnen! 😉

 50. Er staan er altijd 2 te springen als we aan t barbecueën zijn! Kunnen ze mooi mee helpen op hun eigen manier! Super gaaf cadeau!!

 51. Met een vader als BBQ King
  wil je nog maar een ding
  laten zien dat je ook je mannetje staat
  en hoe kan dat beter dan met dit megagave apparaat

 52. Samen met papa bbq’en! Gisteren heeft papa een heel dik bbq boek gekregen van de Sint. Kunnen ze alvast samen gaan uitproberen. Laat de voorpret op het bbq seizoen maar vast beginnen! Een winter bbq is ook leuk! (en lekker)

 53. De meiden (tweeling van 2 jaar, 3 mnd.) vinden hun keukentje al geweldig, deze barbecue erbij is de kers op de taart. Hij is supergaaf en niet onbelangrijk: nog educatief ook. Ik kan me nu al verheugen op hun blije gezichtjes en hoe leuk ze ermee zullen spelen…..

 54. Dit zou super leuk zijn voor ons zoontje! Afgelopen zomer mocht hij (natuurlijk) niet in de buurt van de barbecue komen. Met deze leuke set kan hij straks wel ‘net als papa’ barbecueën 😀

 55. Yesss deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn kleine broertje! Het zou echt goed van pas komen, want mijn vader iseen echte barbeque grillmaster, dus hij niet vroeg genoeg beginnen. Zou super tof zijn!

 56. Yesss deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn kleine broertje! Het zou echt goed van pas komen, want mijn vader is een echte barbeque grillmaster, dus hij kan niet vroeg genoeg beginnen. Zou super tof zijn!

 57. Voor mijn lieve nichtje Nina van 2,5 jaar. Als wij deze prachtige barbecue voor haar meenemen, weten wij zeker dat wij van de “echte” barbecue van mijn zwager zijn heerlijke spareribs opgediend zullen krijgen.

 58. Graag doe ik mee voor mijn lieve kleindochtertje Livia, die vaak in de keuken wil helpen met kokerellen, dus deze speelgoed barbecue zal ze geweldig vinden.

 59. Mijn kleinzoon van 3 jaar en mijn kleindochter van bijna 2 jaar zouden dan heel goed hun papa kunnen helpen en nog beter worden dan hun papa want papa is namelijk kok. En het zou wel fijn zijn twee hulpjes met zo,n mooie bbq

 60. Dat zou oprecht heel leuk zijn voor mijn nichtje! Ze is 2 en ze houdt heel erg van ‘koken’. Ze heeft een keukentje en daar maakt ze fanatiek dingen in die wij dan mogen ‘opeten’ (of drinken… ik krijg vaak water uit de magnetron, hahaha). Tijd om haar culinaire vaardigheden wat uit te bereiden met deze leuke BBQ!

 61. Omdat ik -als vader- heel graag in de keuken sta en mijn zoon van bijna 2 altijd bij mij komt kijken als ik eten maak. Ik zou het supergaaf vinden om samen met hem eten te kunnen bereiden en dan helemaal in de zomer: in de tuin, beiden bij onze eigen BBQ!

 62. Opa is dol op BBQen en heeft Miley aangestoken met het bbq virus, dus op het rooster uit de oven zit Miley tegenwoordig binnen te BBQen, deze bbq is dus zeer welkom!

 63. Ik doe graag mee voor mijn zoon, hij is net als zijn vader gek op BBQ, heeft hij zijn eigen BBQ 😃😃 Groetjes Anneliese

 64. Wat een leuke actie zeg 😍 mn meisje is volgende week jarig en ze heeft deze echt hooooog op haar lijstje staan.. dit zou ze geweldig vinden 😍😍🍀

 65. Mijn dochter van drie is nu al de hele dag aan het kokkerellen in haar keukentje en ze zou het geweldig vinden deze uit te breiden met een echte barbecue.

 66. Wij gaan banen met de kerst dan is het erg leuk dat de kleintjes mee kunnen doen met deze leuke bbq! Dan vermaken ze zich mooi zodat wij ouders ook rustig van de kerst kunnen genieten.

 67. Omdat onze kleine man van bijna 3 alles van ons na wil spelen, dus ook koken en bakken. Hoe leuk zou het zijn als hij dan kan bbq-en?! Ik denk dat hij dat geweldig vindt.

 68. Wat een gave winactie. Doe mee voor mijn zoontje van 2. Heeft een klein keukentje waar hij de lekkerste gerechtjes;) in maakt en deze bbq gaat hij geweldig vinden. Nog meer eten maken mama zal hij zeggen. Ga hard duimen 🤞🏻 leuk

 69. Om te gebruiken tijdens het kerstdiner met de familie!
  Zo hoeven de kinderen niet heel de tijd aan tafel te zitten en te wachten op het eten, maar kunnen ze helpen met koken!
  Fijn dat ze even van tafel kunnen en samen iets leuks, nieuws, kunnen doen!!

 70. Wat gaaf!!! Heel graag een kansje voor onze kids! Lijkt me gaaf om ze hiermee samen te zien spelen, en het is weer eens iets anders dan keukentje <3

 71. dit zou te gek zijn voor ons kleinzoontje, hij vond het afgelopen zomer al te gek om papa bezig te zien achter de bbq, maar omdat hij nog wat klein is, moest ie op een ruime afstand toekijken. Met deze leuke barbecue, kan hij zelf laten kijken wat hij er van gebakken krijgt 😉

 72. “Opgepast!”, “Niet in de buurt van de barbecue komen”, “Nee, hier niet met de bal spelen”, “Wij zullen de vleesjes wel omdraaien” …
  Herkenbare opmerkingen waarschijnlijk voor iedereen die graag de barbecue gebruikt en kleine kinderen in de buurt heeft rondlopen. Ooh, die stress toch!
  Met deze set kunnen onze kinderen gewoon zelf op een veilige manier aan de slag!

 73. Tja,onze kleine man wil altijd meedoen met papa,maar dat is te gevaarlijk natuurlijk.
  Zo kan hij veilig bij papa in de buurt zijn maar toch stoer bbqen.

 74. Wat super leuk zeg dit zou echt super zijn voor ons zoontje van 4 en dochtertje van 2 kunnen ze lekker samen spelen en lekker vlees bakken haha geweldig dit ❤️😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.