Voor de allereerste keer in de geschiedenis van de Spider-Man-films is onze vriendelijke superheld ontmaskerd en kan hij zijn normale leven niet langer gescheiden houden van zijn gevaarlijke leven als superheld. Als hij Doctor Strange om hulp vraagt, staat er meer op het spel dan ooit tevoren. Dit dwingt hem onder ogen te zien wat het nu echt betekent om Spider-Man te zijn.

 

86 gedachten over “Spider-Man: No Way Home – 16 december in de bioscoop

 1. Wat super tof! Onze oudste begon er toevallig net over. Mam kunnen wij samen naar de nieuwe spiderman film? Nou zeker weten! Zou extra leuk zijn als we hem hiermee extra kunnen verrassen!

 2. Mijn nichtje is helemaal wild van Marvel en Spiderman in het bijzonder. Ze heeft een bijzonder pittig jaar achter de rug en ik gun haar deze superprijs zo. Ik duim voor goede afloop

 3. heb hier thuis een mega spiderman fan!
  2e kerstdag jarig en dan krijg hij een Spiderman Game en een Spiderman onesie.
  Dus we doen graag mee

 4. Wow wat super gaaf! Mijn dochter is helemaal gek van spiderman!! Ze is 6 en vanaf haar 4e wil ze niets liever dan alles van spiderman 🥰 graag zou ik haar blij maken met zo’n gaaf pakket!

 5. Ik doe graag mee voor mijn zoon, hij is helemaal van Spiderman dus die zal een gat in de lucht springen als dit pakket gewonnen word!

 6. Heel leuk! Zelf ben ik enorm MARVEL fan, en zou ‘m graag willen, maar als ik win geef ik hem aan mijn nichtje cadeau. Na dit jaar met vervelende omstandigheden te hebben geworsteld, gun ik het haar van harte. Ik waag mijn kans voor haar!

  met groet,
  MARVEL fan Levi

 7. Echt een goodie pakket om met het hele gezin te delen! Leuk, want we gaan in de Kerstvakantie ook met z’n allen naar de bioscoop voor Spider-Man: No Way Home.

 8. Dit zou wel een heel leuk cadeautje zijn. We zijn nu alle Marvel films in volgorde aan het kijken 😉 Waag dan ook graag een kansje!

 9. Ik loot graag mee voor mijn schoonzoon Dennis, de allergrootste spiderman fan die er is denk ik. Hij heeft zelfs voor carnaval een spiderman kostuum laten maken 🙂

 10. Mijn zoontje is super dol op Spiderman. Eén van zijn auto’s die rood met blauw is, noemt hij ook zijn spidertruck. Lekker kind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.