Tijd om je te bewapenen en samen met  Jack, Quint, June en Dirk in op zoek te gaan naar de missende stukken van de ultrakrachtige Staff of Doom! Maar pas op…  Malondre, koningin van de monsters is op zoek naar de staf om Rezzoch the Ancient,  Destructor of  Worlds terug tot leven te wekken.  Upgrade je wapens en uitrusting, cruise rond Wakefield in een post-apocalyptische pickup truck en vecht tegen hordes aan zombies en gigantische monsters en neem deel aan epische baasgevechten in The Last Kids on Earth and The Staff of Doom!

 

 

62 gedachten over “The Last Kids on Earth and The Staff of Doom

  1. Dit is wel een spel voor mijn dochter! Zoek- en vechtopdrachten zijn echt favoriet bij haar. Dat laatste wat minder bij haar moeder ;-D

  2. Ik zou deze prijs graag willen winnen voor mijn ‘bonus’ kleindochter zij is een echt paardenmeisje en is dan ook dagelijks in de manege te vinden om net als Lucky haar paard te berijden, verzorgen en te vertroetelen.
    Graag de PS4 uitvoering.

  3. Ik doe mee voor mijn zoontjes (11 en 7 jaar). Zij hebben een “gameroom” zitten momenteel vol game-plannen voor oud en nieuw als andere kinderen bij ons komen vieren.

  4. Iets waar ik GEEN verstand van heb: Gamen. Dus ik laat deze pagina zien en mijn jongste loopt bijna half rood aan van enthousiasme. Dus bij deze wil ik graag meedingen en me dan te bewapenen en samen met  Jack, Quint, June en Dirk in op zoek te gaan naar de missende stukken van de ultrakrachtige Staff of Doom!

    Ik zal oppassen voor  Malondre, koningin van de monsters is op zoek naar de staf om Rezzoch the Ancient,  Destructor of  Worlds terug tot leven te wekken.  Snel Upgrade ik de wapens en uitrusting, cruise rond Wakefield in een post-apocalyptische pickup truck en vecht tegen hordes aan zombies en gigantische monsters en neem deel aan epische baasgevechten in The Last Kids on Earth and The Staff of Doom!

    Kijk! Dat klinkt als een echte pro he? (mijn jongens vinden het wel een beetje gek …hahahaha)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.