Waar leidt Lucky’s schatkaart naartoe? Ga als Lucky uit rijden in een wild nieuw avontuur met haar trouwe mustang, Spirit. Het wordt sowieso leuk met Lucky’s onbevreesde vriendinnen Abigail en Pru aan je zijde. Verken een weidse wildernis vol dieren, spannende missies en voorwerpen om te verzamelen. Omzeil gevaren, zoals de snode cowboy Hendricks, die iets te veel interesse toont in je schattenjacht. Terwijl Spirit door jouw goede zorgen sterker wordt en je allerlei paardrijtochten maakt met je vriendinnen, vind je steeds beter je draai op het platteland. Lukt het jou om de ware schat van Miradero te vinden en te beschermen?

 • KRUIP IN DE HUID VAN LUCKY – Speel de hoofdrol in een nieuw Spirit-avontuur (geïnspireerd op de bioscoopfilm SPIRIT ONGETEMD van DreamWorks Animation)
 • BOUW EEN BAND OP MET SPIRIT – Verzorg en knuffel je trouwe mustang
 • RIJD DOOR HET WILDE WESTEN – Verken een ruig en weids landschap
 • DRAAG JOUW EIGEN STIJL UIT – Gebruik outfits en voorwerpen die je hebt verzameld om Lucky’s look helemaal aan je eigen smaak aan te passen
 • STORT JE IN HET DORPSLEVEN – Red dieren, help dorpsgenoten, maak foto’s en ga zo maar door!

Meer informatie vind je hier.

WINNEN!

Wij mogen 2 mensen blij maken. Wil jij deze game winnen voor de PS4 of voor de Nintendo Switch? Laat je reactie hieronder achter en vergeet niet je naam + een geldig mailadres. Op 20 december ontvangen de winnaars een mail!

 

65 gedachten over “Spirit Lucky’s Big Adventure

 1. Mijn dochtertje van 5 is een reuze fan van ‘Spirit’. Ze heeft via Netflix kennisgemaakt met deze Serie. Ik ben niet zo van ‘spelletjes’ maar dit zou een grote suprise voor haar worden mochten we winnen! Spannend…..

 2. Oh wat zou dat ontzettend leuk zijn voor mijn dochtertjes (7jr)
  Zijn helemaal gek van paarden/ spirit.. Hebben er al een hele verzameling van😅
  Dat zou echt een enorme verrassing zijn.. Spannend 🙂

 3. Mijn dochter heeft bijna 2 jaar gespaard voor de Nintendo Switch en ze heeft nu genoeg bij elkaar. In de kerstvakantie gaan we er een kopen. Maar dan heeft ze nog geen spelletjes, die zijn ook niet goedkoop dus een winnen zou super zijn.
  Ze vindt Spirit heel erg leuk (kijk al jaren mee naar Prue, Lucky, Abigail en ze slaapt met een Spirit knuffel) dus dit zou heel erg leuk zijn voor haar, als ze deze game mocht ontvangen.

 4. Mijn nichtje heeft een tijdje geleden van haar ouders een nintendo switch gekregen, maar ze rijdt ook heel graag bij pake (opa) op de pony, dus een game met paarden voor de switch zou met de kerst een leuke verrassing zijn.

 5. Ja leuk! Mijn kleindochter is helemaal weg van paarden, dus hier ga ik haar heel blij mee maken! Ze hebben daar thuis ook een nintendo switch dus komt mooi uit!

 6. Met drie kleindochters die gek op paarden zijn wil ik heel graag voor ze meedoen.Wat een feestje zou dat voor ze zijn en ook voor oma zelf! Fijne feestdagen!

 7. Wow mijn dochter heeft net de film van Spirit gezien en zit helemaal in de paardenscene. Ik zou dit zo graag voor haar willen winnen voor onze gleednieuwe Nitendo Switch.

 8. Super leuk lijkt me dit spel voor mijn dochter. Kan ze ook eens gamen net zoals papa en broertje. Graag voor de PS4.

 9. Dit zouden mijn meiden zo gaaf vinden. En leuk nieuw spel op de switch en dan ook nog eens met paarden, hopelijk maakt dat de vakantie beetje goed na al dat covid gedoe!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.