Superspion Lance Sterling (John Williams) en de jonge wetenschapper Walter Beckett (Buddy Vedder) zijn tegenpolen van elkaar. Lance is charmant, geestig en vol zelfvertrouwen. Walter is dit niet. Maar wat Walter mist in sociale vaardigheden maakt hij goed met zijn kennis en uitvindingen. Zijn geweldige gadgets worden ingezet voor de epische missies van Lance. Wanneer Lance door een merkwaardige gebeurtenis in een duif verandert, moeten Walter en Lance plotseling op een geheel nieuwe manier op elkaar leren vertrouwen. Als dit vreemde duo niet kan leren om als een team samen te werken, is de hele wereld in gevaar.

Spionnengeheimen is vanaf 25 december te zien in de Nederlandse bioscopen.

(Visited 278 times, 1 visits today)

74 thoughts on “Spionnengeheimen – 25 december 2019 in de bioscoop!

 1. Deze film zou ik heel graag willen zien met mijn 3 jongens! Dat winnen zou een heel goed begin van 2020 worden. Lekker een filmpje 🎞 kijken bij de bioscoop is gegarandeerd gezelligheid!!

 2. Jaaaa! Graag gaan onze 3 dochters naar deze film!
  Natuurlijk koop ik extra kaartjes bij om er een gezellig gezinsuitje van te maken in de kerstvakantie;-)

 3. Wat een leuke film. Hier ga ik graag naar toe met mijn kleinzoon.
  Ik volg bloglovin en waag een kansje.
  Nog fijne feestdagen en een gelukkig nieuwjaar.

 4. Ik maak heel graag kans op twee vrijkaartjes voor deze leuke film, zodat ik samen met zoonlief een date naar de bioscoop heb 🙂

 5. Pap!! Deze film wil ik graag met jou zien was de reactie van mijn zoon van bijna 9 jaar. Hij vond de trailer erg cool.
  Zou fantastisch zijn als de mannen samen een leuke biosmiddag kunnen beleven dankzij jullie.

 6. Mijn kids zagen het voorstukje van de film en ze wilden deze gelijk zien. Dus ik doe graag mee met deze actie om ze te verrassen om te kunnen genieten van deze film in de bios

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.