Thomas en zijn vriendjes zijn al jarenlang te zien op RTL Telekids en iedereen kent Thomas natuurlijk ook van de boeken The Railway Series van Wilbert Vere Awdry en zijn zoon. Thomas is in deze film met zijn vriendjes in Italië. Thomas wil zijn nieuwe vriendin Gina graag bewijzen dat hij ook een expert is in alles wat Italiaans is, maar dan verdwaalt hij in een oude mijn en stuit op een oude legende…

Thomas de Stoomlocomotief heeft al veel gereisd, maar gaat nu voor het eerst naar Italië! Daar ontmoet hij de aardige en slimme Gina, een expert op het gebied van alles dat Italiaans is. Thomas vindt zichzelf enorm wereldwijs en wil aan Gina bewijzen dat hij haar hulp niet nodig heeft, maar in werkelijkheid valt hij van de
ene verbazing in de andere… Want waarom staat die toren zo scheef? En waarom zien de gebouwen er zo onafgemaakt uit? En hoe zit het precies met het mysterieuze verhaal van de Verdwaalde Locomotief?

Als Thomas door zijn overmoedigheid verdwaalt in een oude mijn, komt hij er al snel achter dat het leren van nieuwe dingen – net als het maken van nieuwe vrienden – de nodige tijd kost! Kijk je mee naar dit vrolijke en spannende nieuwe verhaal van Thomas en zijn vrienden?

Speelduur: 64 minuten | Kijkwijzer: AL | Distributeur: Just Film Distribution & Just4Kids

20 gedachten over “Thomas de Stoomlocomotief: Opgraven & Ontdekken

  1. Oooh wat leuk! Ons zoontje Julian vindt Thomas zelf het leukste!
    Als we winnen, zou het een extra cadeautje zijn, hij wordt 15 september namelijk 3 jaar!!

  2. Bij mijn dochter heel vroeger Toby dat was de naam van onze hond 😉 En bij de kleinkinderen Thomas. Dat bestaat allang joh pfff. Leuk dat er een film komt!

    1. Dat zou mijn zoontje Ryan fantastisch vinden! Hij heeft het al een poosje over samen met mama naar de bioscoop en Thomas vindt hij geweldig!

  3. Dat zou mijn zoon echt helemaal geweldig vinden. En bovenal is hij de 15de jarig. Geweldig om hem te kunnen vertellen dat we samen naar Thomas de Trein mogen! Hij vindt uiteraard Thomas leuk maar ikzelf vind Gordon wel stoer.

  4. Hier fan van Thomas. De hoofdrol. Komt er ook gewoon het meeste in. Al zegt de oudste steeds : Ik ben Emily. Ze leven zich graag in, in andere personages. 🤣

  5. Thomas is hier favoriet. Bij Mattel Play is ons zoontje met Thomas op de foto gegaan 🚂 Hoe leuk zou het dan zijn om nu met hem naar de film te kunnen gaan…

  6. Mijn zoontje zei laatst dat hij graag weer eens naar de bioscoop zou willen. Hij vindt Thomas erg leuk dus dit zou een heel geslaagd uitje zijn! Het proberen waard!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.