De Disney prinsessen zijn een inspiratie voor alle meisjes wereldwijd, groot en klein. Ze zijn niet alleen mooi, maar hebben ook sterke karakters en veel gevoel voor humor. In hun avonturen stralen ze een enorme positiviteit uit: ‘Ik kan dit’! Zo kunnen kinderen in het spelen met deze poppen al hun dromen en ambities kwijt en er onbeperkt hun fantasie op los laten. Dit najaar introduceert Hasbro maar liefst drie bijzondere en moderne Disney Princess poppenseries! De relaxte Comfy Squad, de fashionable Style serie en de grappige verzamelpoppetjes van Disney Comics. 

Disney Comfy Squad

In de Comfy Squad zien we bijna alle Disney prinsessen terug in hun meest relaxte outfit. Deze poppen zijn gebaseerd op de rol van de prinsessen in de bioscoopfilm Ralph Breaks The Internet. In elke verpakking vind je twee prinsessen: Ariël en Pocahontas, Assepoester en Mulan, Belle en Merida, Jasmine en Aurora, Elsa en Anna en Rapunzel en Tiana. Het zijn volwaardige fashiondolls, maar dan in vrijetijdskleding: een comfy legging, een cool sweatshirt, huispak, superstretch jeans of een geinige tanktop… kleding waarin elk meisje zich herkent.  

 Rapunzel & Tiana    Assepoester & Mulan

  Pocahontas & ArielElsa & Anna

Belle & Merida         Aurora & Jasmine

Leeftijd:  ca. 3-10 jaar
Consumentenrichtprijs: € 34,99 voor twee poppen 

Disney Style Serie

De Style serie zal ook aan de volwassen Disney fans heel wat oeh’s en ah’s ontlokken; nooit eerder zagen we Ariël, Belle en Mulan zo fashionable gekleed, alsof ze net van de catwalk gestapt zijn.

Zo draagt Ariël een blauwzijden bustier waar met de hand kleine zeeschelpjes op genaaid zijn, een schitterende paarse chiffon avondrok met daarover een los vallende tulen rok met glanzende sterretjes. Belle kiest voor een creatie in bordeauxrood en goud en Mulan komt optimaal tot haar recht in een mouwloze, transparante avondjurk met korte underdress. Natuurlijk kunnen de luxe pumps niet ontbreken. Daarnaast hebben de poppen een hippe tas en nog een mode accessoire. Omdat houding alles is, hebben deze prinsessen een extra gewrichtspunt in hun ellenbogen en polsen. Strike a pose, darling!  

 Ariel

Belle

Mulan

Leeftijd:  vanaf 6 jaar
Consumentenrichtprijs: € 29,99
Meer informatie over de poppen vind je hier

Disney Comics

Verzamelalert! Deze kleine Disney Comics gaan we allemaal verzamelen, gewoon omdat ze zó cute en grappig zijn en je zo graag wilt weten welke er in het volgende zakje zit! Er zijn nu 27 figuurtjes uit, van Het Beest tot Doornroosje. Sommige figuurtjes zijn zeldzaam en enkele zelfs bijzonder zeldzaam! Welke dat zijn, is een groot geheim. De Disney Comics komen met een standaardje, een verzameloverzicht en een sticker.

Leeftijd:  vanaf 3 jaar
Consumentenrichtprijs: € 4,99
Meer informatie vind je hier

Spelen met fashiondolls blijft leuk

Fashiondolls zijn voor het leven. Veel speelgoed vertrekt op een gegeven moment toch echt naar de kringloop, maar de meeste kinderen bewaren hun fashionpoppen een leven lang. Ze vormen de hele jeugd ook een belangrijke spelervaring: verzorgen, doen alsof, customizen…  poppenspel helpt kleine meisjes zichzelf te ontwikkelen. 

In het spel van peuters en kleuters zie je vooral het gewone leven terug: boodschapjes doen, mama gaat werken.. vanaf een jaar of vijf komt er meer fantasie bij kijken en maken kinderen steeds meer hun eigen verhaal. Vanaf ongeveer acht jaar wordt de wereld groter en zeker ook de invloed van de buitenwereld, zoals vriendinnetjes. Dat zie je terug in hun spel. Fantasie en werkelijkheid lopen meer door elkaar heen en het spel helpt om de kleine grote drama’s in een meisjesleven, zoals ruzietjes, te verwerken. Mooi toch?!  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.