woezOp 20 januari komt Woezel & Pip: Op zoek naar de Sloddervos! in de bioscoop. De hondjes Woezel en Pip zijn razend populair en een eerste bioscoopavontuur kon niet lang uitblijven.

In de animatiefilm zijn alle vriendjes van Woezel en Pip weer van de partij, komt hun enthousiaste neefje, Charlie, langs in de Tovertuin en gaat iedereen op zoek naar de Sloddervos! De film belooft vermaak voor de allerkleinsten, maar ook zeker voor de rest van het gezin.

Kijk voor leuke spelletjes, weetjes en nog veel meer op: http://www.woezelenpip.nl/

WINNEN!
Wij mogen 2×4 bioscoopkaartjes weggeven! Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam + een geldig mailadres. Als je wint, wie neem je dan mee? Op 24 januari ontvangen de 2 winnaars een mailtje van ons!

50 thoughts on “Woezel & Pip: Op zoek naar de Sloddervos!

 1. Met mijn middelste zoon en die mag zijn vriendje of nichtje uitnodigen. Zijn grote broer is al een paar keer naar de bios geweest maar steeds zijn de films 6+.

  1. Oh wat leuk!
   Onze dochter Noa 3,5 vraagt sinds ze de aankondiging op tv heeft gezien wanneer ze naar Woezel en pip mag?!
   Wij nemen dan ook haar vriendinnetje Julia mee en haar mama!

 2. Zou geweldig zijn te winnen voor mijn zoontje hij is nog nooit naar de bioscoop geweest wat zou dat speciaal voor hem zijn als die wint

 3. Wat een leuke winactie! Ik zou heel graag met mijn zoon, man en mijn nichtje naar de bioscoopfilm sloddervos van woezel en pip gaan. Mijn zoontje en nichtje zijn nog nooit eerder naar de bioscoop geweest. Dus extra speciaal de eerste bioscoop ervaring beleven met woezel en pip!

 4. Ik zou met mijn dochtertje van 4 gaan. Zij is groot fan van Woezel en PiP. En dan nemen haar twee nichtjes mee. Dat wordt dan een gezellige boel!

 5. Wat een toffe actie. Wij willen natuurlijk graag naar de eerste Woezel en Pip film. Toevallig Dinand gisteren bij RTL Late night horen vertellen over deze film. Ik zou mijn dochtertje en mijn twee nichtjes meenemen. Grote Woezel en Pip fans en als ik die drie dames zie genieten van een middagje bioscoop, maakt dat ook mijn dag ❤️

 6. Ik zou mijn zoontje jurre (3.5) hier heel blij mee maken. Hij mag dan zijn vriendinnetje lotte meenemen. Aangezien deze groot fan is van woezel en zij haar pip-knuffel aan jurre heeft gegeven omdat jurre zo gek is van pip

 7. Ik zou met mijn man en kinderen gaan. Vorig jaar zijn de kinderen voor het eerst naar de bioscoop geweest en dat was een groot succes

 8. Heel erg leuk voor mijn kleine grote Woezel en Pip fan!
  Waarschijnlijk kan ik zelf niet mee omdat ik morgen uitgerekend ben, maar dat mag de pret niet drukken want papa wil graag gezellig mee.
  De andere twee kaartjes zou ik aan mijn beste vriendin en haar zoontje geven. (Klasgenoot en vriendje van ons zoontje. Kunnen ze samen lekker nakletsen over de film!)
  En kan mama ondertussen even genieten van de baby. 🙂

 9. Familiedag! Ik zou nog wel een kaartje bij moeten kopen want ik heb maar liefst 4 neefjes en nichtjes die dit ontzettend leuk gaan vinden 😀

 10. lieve serie en leuk gemaakt , 2 jaar terug had ik een voorleesdagje op de dagopvang van mijn kleindochters en Opa maakte er een beetje zijn eigen verhaal van.
  Met de feestdagen kreeg ik van Lia mijn kleindochter uit Lelystad een kleurplaat van Woezel & Pip opgestuurd [ van een bioscoop ] dus een hint voor Opa om met haar daar naar toe te gaan.<<< misschien winnen we nu de kaartjes wel en kan haar zusje Esmé ook nog gezellig mee ***

 11. Woezel en Pip beleven zoveel avonturen, die van Bas (4) wel eeuwig mogen duren. Ze gaan op vakantie, of spelen in de tovertuin, ze kunnen verdwalen, bang zijn of vallen in het puin. Het is altijd weer genieten, als ze met de raket naar de maan schieten. Daarom willen we graag nog meer verhalen zien, want van ons krijgen Woezel en Pip een dikke 10 !

 12. Ik zou met met zoontje en het zoontje van een kennis. Laatst naar eeb theatervoorstelling geweest en ze vonden het geweldig! Het zou een leuke verrassing zijn als ik ze mee nam naar de bioscoop. Het zal de eerste keer zijn voor hem.
  Kortom, de kaarten zijn bijzonder welkom!

 13. Zou dolgraag met mijn meiden naar de Sloddervos gaan.
  Mijn beide meiden zijn groot FAN VAN Woezel en Pip en de jongste is nog niet eerder in een bioscoop geweest. Dit is een ervaring om nooit te vergeten!

 14. Wat leuk! Ik ben nu 2x met mijn 4 jarige dochter naar de bioscoop geweest en ze wil een keertje met haar 2 jarige broertje. Dit is de perfecte film en mijn man kan dan ook nog mee. Een echt leuk gezinsuitje!

 15. Wat leuk voor de jongste, dat zou mijn dochtertje Sam prachtig vinden, ze vind Woezel & Pip heel erg leuk !! 🙂

 16. Wij willen zo graag winnen hier. Ik ga duimen. Als wij winnen gaat mijn dochter mee en haar twee beste vriendjes Sil en Eline.

 17. # ik doe mee voor mijn 2 jongste kleindochters….die zijn geen SLODDERVOSSEN geloof ik maar vinden Woezel & Pip heeeeeeeeeeel ergggggggggg leuk en willen er graag heen met Opa Anton……ik had al een kleurplaat toegezonden gekregen als hint.
  suc6 en veel plezier allen.

 18. Ik wil mijn buurvrouw met haar 2 kindjes meenemen. Die komen nooit ergens en dit vinden ze zeker superleuk. Ik zie de snoetjes al 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.