logovwVroeger droomde ik ervan om met vriendinnen door Europa te gaan toeren in een Volkswagen Busje. Er zijn waarschijnlijk nog wel meer mensen die hetzelfde idee hadden, of nog steeds hebben. Deze droom is helaas voor mij nooit uitgekomen. Toen ik eenmaal Dante had, was het niet echt handig meer om een tijd op pad te gaan met vriendinnen. En hem meenemen, nee… dat zou niet eens in me opgekomen zijn. Anyway, het is jammer, maar ik ben er niet extreem verdrietig van gelukkig!

Een oproepje op Facebook zorgde wel weer voor kriebels in mijn buik, devolkswagenbus.nl is op dat moment op zoek naar bloggers, die wat extra aandacht wilden geven aan hun ontzettend leuke bedrijf. Natuurlijk wil ik dat…die busjes zijn en blijven toch echt gewoon heel gaaf! Enne, oude liefde roest dus blijkbaar echt niet!

Je kunt er mee toeren, in trouwen, ermee gaan picknicken…de mogelijkheden zijn serieus eindeloos. O ja…en voor een personeelsuitje zijn ze ook beschikbaar, origineel toch? En in het camperbusje kun je ook slapen met 2 personen, heerlijk knus!

Er zijn 3 busjes beschikbaar!

MR. Bluevw2
MR. Blue Volkswagencamper uit 1978 is een geweldige camper waarin je een unieke ervaring beleeft vanaf het moment dat je instapt. Al vaak gedroomd over zo’n mooie camper waarin je een spetterende entree maakt op je eigen bruiloft en waarbij het mogelijk is om op huwelijksreis te gaan of een nachtje te overnachten.
Meer informatie

Mintyvw3
Mint groene Volkswagen T2 bus Minty is een echt schatje door haar zachte kleur zal iedereen die het busje ziet (rijden) er vrolijk van worden. Hij is geschikt voor maximaal 8 personen en is dus perfect voor een gezellig dagje weg of om als trouwvervoer te gebruiken, waarmee een spetterende entree is gegarandeerd!
Meer informatie

vw4Blue Ocean
Deze babyblauwe Volkswagen T2 bus is een echte eyecatcher! Hij is geschikt voor maximaal 8 personen en dus perfect voor een gezellig dagje weg om als trouwvervoer te gebruiken waarmee een spetterende entree is gegarandeerd!
Meer informatie

Photobooth vw5
Huur een Volkswagen PhotoBooth en weet zeker dat je gasten zich zullen vermaken! Steeds meer mensen zoeken naar een manier om er echt ‘’uit te springen’’, maar de zoektocht is bij deze tot zijn einde gekomen! Het Fotohokje is een originele en vooral leuke manier om je gasten te vermaken en de foto’s kunnen geprint worden met jullie naam, logo en/of merk. Gegarandeerd dat jullie naam en/of feest onthouden wordt!Meer informatie

Offerte aanvragen
Je bent nu vast en zeker razend enthousiast geworden. Neem een kijkje op de site en vraag een offerte aan, dan kijkt devolkswagenbus.nl wat ze voor je kan betekenen!

WINNEN!
Wij mogen 1 koppel blij maken met een dagje + een nachtje weg met MR Blue! Hou er rekening mee dat je niet zomaar kunt gaan wildkamperen in Nederland. Je zult zelf een plekje op een camping of camperplaats moeten reserveren. Neem een kijkje op onze Facebookpagina om te zien wat je moet doen om kans te maken op deze leuke prijs! Op 19 september wordt de winnaar bekend gemaakt!

4 thoughts on “De Volkswagenbus – toeren was nog nooit zo leuk!

  1. Gezellig een weekendje naar het strand in Minty de bus, zal er voor ieder een nostalgische tint aangeven. Opa en Oma mee, die hadden vroeger zelf ook een busje, maar niet zo mooi als Minty.

  2. chips, wij hebben geen facebook….dus ik weet niet precies wat je moet doen om een dagje+nachtje MR Blue te mogen winnen…. Maar geen facebook hebben, is toch heel normaal voor mensen die van een MR. Blue Volkswagencamper uit 1978 houden? Hopelijk is deze reactie toch voldoende? 😉

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.