sch1Heb jij zin om de ijsbaan onveilig maken? Bij Floor17 is schaatsen nog nooit zo leuk geweest! Hier kan je nu al schaatsend genieten van een onvergetelijk uitzicht over Amsterdam. Floor17 zit op de zeventiende etage van de Ramada Apollo Amsterdam Centre en is onderdeel van Apollo Hotels.

Floor17 creëert voor ieder moment van de dag een perfecte plek om te genieten van een heerlijke lunch, diner of een signature cocktail. Je kan er meekijken in de open keuken, genieten van de meest heerlijke wijnen en tekst en uitleg krijgen van Executive Chef Richard Matulessy en zijn brigade.sch4

Vanaf zondag 7 december t/m 31 januari ben je van harte welkom om ijspret te beleven op de hoogste schaatsbaan van Amsterdam! Er kan uitsluitend geschaatst worden met de schaatsen van de schaatsbaan. Je betaalt € 8,50 per persoon voor 1 uur schaatsen inclusief een warme chocolademelk of Glühwein. Voor hotelgasten is de schaatsbaan gratis. Reserveren is niet nodig.

Let op: Openingstijden van de schaatsbaan zijn afhankelijk van de weersomstandigheden.Controleer voor de zekerheid dus altijd even de Facebook pagina of neem contact op met de hotel receptie van Ramada Apollo Amsterdam.

sch3WINNEN!
Wij mogen 1 lezer van KiDDoWz blij maken met een ticket voor 2 personen. Deze ticket (te verzilveren t/m 31 januari) is geldig voor: 1 uur schaatsen (inclusief schaatshuur), warme chocolademelk en Gluhwein. Laat hieronder een reactie achter voorzien van je voor- en achternaam.

Deze actie is inmiddels afgelopen!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.