zout2‘s Ochtends gaat de wekker: opstaan, kinderen uit bed trommelen, douchen, tanden poetsen, ontbijt  en rugzakken klaar maken, daarna de deur uit om de kinderen naar school brengen. Om vervolgens thuis te komen en alle troep van de ochtend op ruimen, maar eens wat beddengoed in de was, ramen open zetten voor frisse lucht, de stapel papieren nakijken en wegwerken wat met de post gekomen is. Het huis stofzuigen, badkamer poetsen om vervolgens alweer snel de jas en schoenen aan te trekken en weer naar school te lopen. De kinderen hebben tussen de middag 1 uur vrij dus daar gaat weer een uur, ‘s middags komt nog iemand op visite even bijkletsen en als we het eindelijk gezellig hebben moet ik haar helaas alweer de deur wijzen omdat ik naar school moet om ze op te halen. Met 4 kinderen om je heen en een avonmaaltijd die op zich laat wachten vliegen ook die paar uur. Na het eten wordt het huiswerk gemaakt en dan is het alweer bedtijd voor de twee kleintjes. Een hele normale dag voor mij als alleenstaande mama om zo bezig te zijn. Sterker nog dit is zelfs een vrij rustige dag! Aan het einde van de week ben ik wel toe aan een goede ontspanning. Een heerlijk momentje rust, terwijl de kinderen in bed liggen laat ik het bad vol lopen. Een beetje Dode zee zeezout gaat in bad en met mijn ogen dicht geniet ik een half uur lang van de rust en de stilte. Heerlijk!zout1

Dode zee zeezout is een badzout die fijner is van korrel en een beetje aan elkaar plakt. De huid word niet vettig, het geurt ook niet echt en lost snel op in het water. De aanslag in het bad is niet te merken. Met het zeezout kun je jezelf ook scrubben en aangezien ik ook dat graag wil ervaren neem ik de proef op de som. Een beetje zout doe ik in mijn handen en daarna wrijf ik over een been, dat voelt lekker aan. Nadat ik uit bad kom heb ik een zacht been en een ruwer been, toch het andere been ook maar even scrubben.

DODE ZEE ZEEZOUT – BADZOUT – 180 GRAM
Dode Zeezout kopen voor een heerlijk ontspannend bad! Dit Dode Zee Badzout is ideaal om mee te scrubben of als extra toevoeging aan je badwater. Het zuivert en revitaliseert je huid grondig. Het Dode Zeezout is rijk aan mineralen waardoor het zeer goed werkt om je lichaam op een gezonde en natuurlijke manier te verzorgen.

Dode Zeezout geeft een gave huid en stralende teint. Dode Zeezout in je bad zorgt ervoor dat jeporiën gezuiverd worden en vrije radicalen tegengaan worden. Daarnaast kan het ondersteuning geven bij spierpijn en verlichting van sommige huidproblemen. Een scrubbeurt met Dode Zeezout zorgt ervoor dat dode huidcellen verwijderd worden en de aanmaak van nieuwe huidcellen gestimuleerd wordt.

Dode Zeezout is zout uit de Dode Zee. Deze zee is de meest zoute zee ter wereld en zit boordevol mineralen. Al duizenden jaren geleden ontdekte men de heilzame werking van de Dode Zee. Er werden daarom ook verschillende kuurpaleizen aan de oever gebouwd, door onder andere David en Salomon. Ook Cleopatra was een trouwe gebruikster van huidverzorging uit de Dode Zee.

Gebruik: Voeg wat Dode Zeezout toe aan je badwater. Hoe meer zout je toevoegt, hoe beter de werking van het badzout. Het zout kan ook gebruikt worden om voorzichtig mee te scrubben.

Ingrediënten: 100% Zeezout.

Dode Zeezout kun je hier bestellen http://www.supernaturals.nl/dode-zee-zeezout-badzout-180-gram.html

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.