puz1HoutenPuzzels.com verkoopt naast plusplus ook puzzels, zoals hun naam al doet vermoeden. We mochten van HoutenPuzzels.com de vloerpuzzel 1 2 3 testen en dat doen we maar al te graag in de kerstvakantie.

De vloerpuzzel zit in een stevige doos, dat niet alleen de puzzelstukken zijn ook erg stevig. De plaat is anders dan ik ken van andere vloerpuzzels, de afbeelding glanst ons tegemoet, dat maakt het een plezier om te leggen. Naast het leren puzzelen tackelen we gelijk het tellen van dieren met de peuter. Samen met haar kleuterzus zijn ze er maar wat druk mee. Great BIG puzzel lees ik op de doos en dat klopt want de puzzel bedekt 60 x 90 centimeter vloer. Wanneer ze samen de puzzel klaarhebben laten ze hem ook liggen als kleedje en gaan er bovenop restaurantje spelen. De puzzel heeft daar niets onder te lijden en de plaat laat niet los, de uiteinden krullen niet op. Een hele degelijke, mooie puzzel dus. Wanneer hun grote nichtjes met Kerst op visite komen, wordt de moeilijkheidsgraagd opgekrikt en leggen ze de vloerpuzzel samen met de afbeelding naar de vloer gericht. Kijk, daar had ik nou weer niet aan gedacht.

Het assortiment van HoutenPuzzels.com is erg uitgebreid en handig onderverdeeld. Van magnetische puzzels 5+ heb ik nog nooit gehoord, maar zelfs die maken een onderdeel uit van de collectie. Met de twee piraten in hun verschillende outfits kan je op vier ondergronden spelen. Ook stapelpuzzels ook wel torenpuzzels zijn nieuw voor me. Ze zijn net als de vloerpuzzels verpakt in een handig meeneemkoffertje. De panarama puzzels 10+ zijn een genot om naar de te kijken, er is zoveel te zien in het koraalrif. Ik kan mensen die deze puzzels inlijsten erg goed begrijpen. Het is eigenlijk teveel om op te noemen. Neem voor al je puzzels een kijkje bij HoutenPuzzels.com, van knoppuzzel tot puzzelball. Het kan bijna niet missen.

De vloerpuzzel 1 2 3 is hier te koop!

/Lmcmr

(Visited 109 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.