De skyline van Scheveningen is met de komst van de zes meter hoge LEGO® giraf op de boulevard vanaf vandaag een hoogtepunt rijker. De Model Bouwers zijn in totaal 600 uur bezig geweest met het design en bouwen van de giraf welke bestaat uit 46.200 LEGO® en DUPLO® steentjes. Er zit maar liefst 892 kilo aan deze steentjes in en het totale gewicht is 1.173 kilo. De giraf is in vier delen getransporteerd en met een hijskraan in vier uur in elkaar gezet. Volgende week worden de details afgemaakt.

Openstaande vacatures

Met de komst van de giraf start LEGOLAND® Discovery Centre ook de sollicitatieprocedure voor het benodigde personeel. Er zijn op dit moment 30 vacatures voor o.a. host & hostessen, zogenoemde ‘playmakers’ en technici. “Met de komst van LEGOLAND® Discovery Centre creëert de organisatie meer werkgelegenheid op Scheveningen. Dit is een goede boost voor de stad Den Haag. Niet alleen op het gebied van werkgelegenheid, maar ook de economische spin off zal de stad en lokale ondernemers goed doen. Wij roepen dan ook iedereen met een geschikt profiel en affiniteit met LEGO op om te solliciteren!” aldus Boet Hensen, General Manager. Voor meer informatie en de vacatures zie: legolanddiscoverycentre.nl/scheveningen

Over LEGOLAND® Discovery Centre

LEGOLAND® Discovery Centre is een overdekte binnenattractie gebaseerd op het LEGO® steentje. Het concept is bedacht en ontworpen speciaal voor kinderen. De attractie biedt een unieke en speciale plek voor 2 tot 3 uur interactief vermaak voor kinderen, hun familie en vriendjes in de leeftijd van 3 tot 10 jaar. De nieuwe attractie heeft verschillende LEGO® speelzones, een creatief LEGO® bouw- en test gebied, een gethematiseerde LEGO® ‘attractierit’, een 4D-bioscoop en een MINILAND met Haagse highlights. Ook is er een special leslokaal aanwezig waar bezoekers een masterclass van een LEGO® Meester Model Bouwer kunnen volgen. De LEGOLAND® Discovery Centres zijn ontwikkeld door Merlin Entertainments. De vestiging op Scheveningen is de 27e wereldwijd.

Voor meer informatie: legolanddiscoverycentre.nl.

Uitgelichte afbeelding: ©PR

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.