Zaterdag 3 juni 2023 van 10.00 – 18.00 uur vindt het jaarlijkse MoenFestival plaats in Hotel Doorwerth-Arnhem. Met kraampjes, muziek en lekker eten. Een leuke dag uit, voor jong en oud, voor iedereen die bezig is met bewust en duurzaam leven.

Workshops, lezingen en ontspanning

Tijdens het MoenFestival zijn er standhouders met duurzame en bewuste producten voor jezelf, je gezin, huis en tuin. Volg leuke en interessante lezingen en workshops, bijvoorbeeld een ‘Klank en Ontspan’-sessie of loop mee met een ‘Wilde bosbad wandeling’. Kom alles te weten over ergonomisch dragen of ontspan tijdens een hoofdmassage met een jade steen. Ook is het dit jaar weer mogelijk om kleding van biologisch katoen of wol, boeken en speelgoed te ruilen.

Voor het hele gezin

Neem gerust het hele gezin mee; ook voor kinderen is er van alles te beleven. Laat ze bijvoorbeeld Wobbelen op de Wobbelplayground (er is zelfs Wobbelyoga!), er komen steltlopers en iemand die kinderen voorleest. Bij mooi weer, kan er zelfs buiten gezwommen worden. 

Locatie middenin de natuur

Op het MoenFestival kan muziek natuurlijk niet ontbreken. Geniet van muziek van Eddos. Uiteraard zijn er kraampjes om lekker wat te eten. Of neem zelf een kleed en wat te eten mee en ga gezellig picknicken. De festivallocatie ligt middenin de natuur aan de rand van de Veluwe. Met 10 hectare grond en twee speelplekken, leven kinderen zich helemaal uit en kunnen ouders lekker ontspannen.

Meer informatie en tickets zie moenfestival.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.