Bij Albert Heijn spaar je dit voorjaar voor buitenservies en sterke glazen van MOODS. Het servies is gemaakt van méér dan 50% gerecycled materiaal en de karaf en glazen van extra sterk kunststof. Daardoor is het geschikt om keer op keer te gebruiken. Alle spaaritems zijn makkelijk stapelbaar en vaatwasbestendig. Vanaf nu is de spaaractie 100% digitaal en spaar je de Servieszegels in de AH app.

Waar kun je allemaal voor sparen?

De glazen en de karaf zijn vaatwasbestendig. De serviesitems kunnen in de vaatwasser, maar dan maximimaal op 55°C.

Vanaf wanneer tot wanneer loopt de spaaractie?

AH Servieszegels kun je sparen van maandag 6 maart 2023 t/m zondag 18 juni 2023. Volle spaarkaarten kunnen t/m zondag 12 juni 2023 verzilverd worden met bijbetaling vanaf €2,99. Deze perioden gelden voor zowel de Albert Heijn winkels in Nederland en België.

Bij hoeveel euro ontvang je een Servieszegel?

Bij iedere 10 euro aan boodschappen heb je recht op 1 AH Servieszegel. Het aantal Servieszegels wordt berekend over het totale (netto) kassabonbedrag ná aftrek van de bonuskorting, emballage en statiegeld. Over het aankoopbedrag van zuigelingenvoeding tot 1 jaar, tabak, telefoonkaarten, postzegels, cadeaukaarten en bonnen, toegangstickets, loten en beltegoed worden geen Servieszegels uitgereikt. Op de kassabon staat het aantal Servieszegels dat je ontvangt.

Krijg je bij je online boodschappen ook AH Servieszegels?

Bij alle boodschappen die je online bestelt (zowel voor thuisbezorging als voor ophalen bij een Albert Heijn Pick Up Point) ontvang je ook Servieszegels. De Servieszegels worden alleen digitaal toegekend. Je kan digitaal sparen makkelijk in de AH app activeren. Lees hier hoe je je kan aanmelden voor digitaal sparen.

Waarom kan je alleen digitaal sparen?

Je digitale spaarzegels zijn veilig opgeslagen in de AH app, ze raken daardoor niet meer kwijt, sparen gaat automatisch en het scheelt veel gedoe met plakken of als ze zoek zijn geraakt. Daarnaast scheelt het ook veel papier, wat gunstig is voor het milieu. We zien dat steeds meer klanten alleen nog digitaal sparen in de AH app. Daarom stoppen we met het uitgeven van fysieke zegels. Dit biedt meerdere voordelen: zo raak je nooit je zegels kwijt, heb je altijd je volle spaarkaart bij de hand én, mooi meegenomen, het is beter voor het milieu.

Over MOODS

MOODS staat bekend om haar trendy servies, verfijnde glazen en stijlvolle accessoires. Deze luxueuze sfeer creëer je nu ook buiten! Alle items zijn zorgvuldig ontworpen met tijdloze kleuren en kwalitatieve materialen. Gecombineerd met een slim design is het compact, stapelbaar en makkelijk mee te nemen. Een musthave voor iedereen die graag bewust geniet in stijl!

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.