Er zijn zoveel verschillende soorten kinderfeestjes te verzinnen, maar wat moet je nou écht een keer met jouw kind gedaan hebben? Buiten lasergamen! Hieronder vind je 8 redenen waarom je hiervoor zou moeten kiezen!

1. Het is een actief kinderfeestje
Kinderen zijn altijd druk en ongeremd op kinderfeestjes. Met buiten lasergamen geef je de kinderen dan ook de mogelijkheid om zich helemaal te laten gaan in het bos! Ze zijn actief bezig en na die tijd kunnen ze spelen en na praten over hun avonturen.

2. Het is een avontuur!
Het is een avontuur om buiten te lasergamen! De kinderen gaan in twee teams tegen elkaar strijden, rennend en schietend op jacht naar de winst! Met een groot geweer en hun eigen team op pad, voelt het alsof ze echt een missie moeten uitvoeren én moeten halen! Met het geweldige inlevingsvermogen van kinderen maakt het de ervaring helemaal af!

3. Kinderen kunnen zich helemaal uitleven
Het is natuurlijk geweldig om te zien hoe het kinderfeestje van jouw kind zich helemaal uitleeft in het bos! De kinderen wanen zich even helemaal in een andere wereld. Het maakt vaak ook niet echt uit, of ze andere kinderen wel of niet zo goed kennen, elk kind gaat er helemaal in op en iedereen hoort erbij! Bezweet en voldaan zullen ze terugkomen uit het bos. Meestal willen ze de hele dag nog wel door spelen, hoe moe ze ook zijn.

4. Het voegt een extra dimensie toe
Elke ouder en kind heeft wel gehoord van binnen lasergamen, maar buiten voegt het toch net een extra dimensie toe! In plaats van een donkere kamer waar je alleen maar vaste routes kunt lopen, zijn in het bos de mogelijkheden oneindig! Je kunt overal lopen waar je wilt en dus ook van alle kanten beschoten worden.

5. Kinderen leren samenwerken in teamverband
Leerzaam is niet het eerste waar je aan denkt als je een kinderfeestje organiseert, maar door het werken in een team kan buiten lasergamen een zeer leerzame ervaring zijn. Kinderen moeten taken verdelen, dus naar elkaar luisteren. Ze moeten op elkaar vertrouwen en gezamenlijk een tactiek verzinnen om de tegenstander uit te schakelen! Hoe spannend en leerzaam is dat?! Hoe ouder de kinderen zijn, hoe beter ze dit snappen. Laat je niet verassen; jonge kinderen kunnen soms erg geslepen spelen!

6. Leuk voor jongens én meisjes
Steeds meer stoere meiden gaan ook lasergamen! Het is iets leuks en actiefs wat geen voorkeur voor een geslacht heeft. Meiden spelen vaak net wat gemener dan de jongens, wat grappige situaties veroorzaakt! Dit leuke spel is trouwens geschikt voor alle leeftijden. Of je nu met een jongere of wat ouder gezelschap op pad gaat, lasergamen kan iedereen. Tevens draagt vaak iedereen dezelfde outfit, waardoor je allemaal gelijk bent. Laat het spel maar beginnen!

7. Het is net even anders dan anders
Het is natuurlijk leuk om met het kinderfeestje van je kind net weer wat anders te doen dan wat er altijd gedaan wordt! Buiten lasergamen is hiervoor dé perfecte activiteit. Bijna ieder kind heeft het ooit weleens gedaan, maar 99% heeft dit alleen binnen gedaan.

8. Buiten lasergamen is relatief goedkoop
Wil je de kinderen een leuke middag bezorgen maar er niet al te veel geld aan besteden? Lasergamen bij Gotcha Lasergame, de specialist voor je kinderfeestje, kost €100 voor een uur. Voor dat geld kun je maximaal 10 kinderen laten meedoen. Als je bijvoorbeeld maar 8 kinderen mee hebt, kunnen vaders en moeders gewoon gratis meedoen! Voor 1,5 uur betaal je €150. Dit komt neer op €10 tot €15 per kind wanneer je 10 kinderen meeneemt. En het uurtje, of 1,5 uur spelen is ook echt spelen! Uitleg, schmink en kleding wordt voor de speeltijd gedaan, zodat jij de maximale lasergametijd kun benutten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.