Van de actuele showtijden tot de locaties van de toiletten. En van online eten en souvenirs bestellen tot de snelste route naar de Pagode. De gratis Efteling-app kan het allemaal.

Snel en makkelijk naar binnen

Je dag Efteling begint al fijn als je niet hoeft te wachten bij de entree. Open de Efteling-app (download voor Google Play of App Store) , log in en je hebt je reserveringsbevestiging en je tickets in één keer bij de hand! Ook het parkeerticket is zichtbaar. Bij uitrijden aan het einde van de dag, open je zo gemakkelijk de slagboom.

Snel annuleren van je gemaakte reservering

Is er iets tussengekomen en kun je niet meer naar de Efteling komen? Dan kun je jouw tijdslot annuleren zodat deze vrij komt voor anderen. Open de Efteling-app, ga naar de desbetreffende reservering en klik op annuleer. Na het annuleren van jouw tijdslot, kun je weer een nieuwe reservering maken.

Online eten bestellen

Heb je geen zin om in de rij te staan voor je eten? Bestel online! Scan hiervoor de QR-code op locatie of gebruik je de Efteling-app. Bekijk het assortiment, kies jouw maaltijd en drankjes en plaats je bestelling. Ook je betaling verloopt veilig en snel via de app. Je bestelling kun je afhalen bij een speciale balie, waar je wordt geroepen of waar je jouw nummer op een scherm ziet verschijnen als je aan de beurt bent.

Vind de snelste weg

Dwalen door het Sprookjesbos en slenteren langs de mooie paden in het park is heerlijk. Maar soms wil je gewoon de snelste weg van a naar b. Of van Fata Morgana naar de Python. De Efteling-app kan je de route tonen van jouw locatie tot de locatie waar je naar toe wil lopen. Deze functionaliteit is momenteel alleen nog beschikbaar voor Android, aan het einde van dit jaar wordt dit ook mogelijk voor iOS.

Extra filters in de plattegrond

Handig! In de plattegrond van de Efteling-app kun je ook filteren. Bijvoorbeeld op het Sprookjesbos met alle 30 sprookjes. Of gebruik de praktische filter voor snelle informatie over de EHBO-post, toiletten of verzorgingsruimtes. Je kunt in de app zelfs zien hoe druk het is bij de toiletten! Daarnaast zie je in één oogopslag de coronamaatregelen per categorie.

Souvenirs bestellen via de app

Ben je een dagje in het park en wil je een leuk aandenken meenemen naar huis? Daar hoef je de souvenirwinkels niet meer voor in. Je bestelt en betaalt de populairste souvenirs handig via de Efteling-app of door het scannen van de QR-code bij de souvenirwinkels Efteldingen, In den Ouden Marskramer en Jokies Wereld. Aan het einde van je bezoek aan de Efteling haal je jouw bestelling op bij het ophaalpunt van souvenirwinkel Efteldingen, vlakbij de uitgang van het park.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.