ben2Kikker opent woensdag 8 april officieel het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek.
Europa’s grootste en leukste speeltuin is al open voor het publiek vanaf woensdag 25 maart. Het seizoen eindigt op zondag 25 oktober.

ben1Kikker komt woensdag 8 april persoonlijk naar Linnaeushof. Om 15.00 uur verricht het wereldberoemde karakter van Max Velthuijs de officiële openingshandeling voor het nieuwe speelseizoen. Aansluitend wordt er voorgelezen uit zijn boekjes en kunnen kinderen Kikker de hand schudden en samen met hem op de foto.

Linnaeushof heeft ruim 350 speeltoestellen en attracties. Voor kleine en grote, voor valide en minder valide kinderen. Er zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, motorskelters, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het elf meter hoge Piratennest, de negen meter hoge Toffe Toren, het Pioniersdorp, de Zandfabriek, de Wortelberg en waterspeeltuin De Oase.

De grootste speeltuin van Europa is behalve een ideaal familiepark ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Linnaeushof besteedt veel zorg aan de veiligheid. Getraind personeel let op de kinderen.

Kom jij ook? Mirjam van KiDDoWz zal met haar kindjes aanwezig zijn! Ziet ze je daar?

Linnaeushof:
Rijksstraatweg 4, Bennebroek

Openingstijden:
25 maart t/m 27 september, 10.00 tot 18 uur.
3, 4, 10, 11 en 17 t/m 25 oktober, 10.00 tot 17.00 uur


Entreeprijzen Aan de kassa Online Koop nu
Normale entreeprijs
(vanaf 2 jaar)*
€12.50 €12.00 NU KOPEN
65+ tarief* €10.00 €9.50 NU KOPEN
Parkeermunt personenauto €5.50 €5.50 NU KOPEN
Rolstoel tarief* €6.50
Groepstarief* €10.25
Schoolreis tarief* €8.75 €8.75 RESERVEREN
Seizoenpas* €48.00
Kind + Volwassene Seizoenpas* €96.00

* Entreeprijzen en seizoenpas prijzen zijn all-in tarieven bestaande uit entree voor de speeltuin en gebruik van alle speeltoestellen en attracties, uitgezonderd het gebruik van de kartbaan, speelautomaten en minigolf (minigolf voor seizoenpas houders gratis).

Wil je niet in de rij staan? Bestel dan nu online tickets met korting!

Op de hoogte blijven van alle nieuwtjes over Linnaeushof? Bezoek de website, Like de Facebookpagina en volg ze op Twitter!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.