collage-2015-02-26Op jacht naar hippe t-shirt om de komende zomer mee door te komen. De wensen: diverse kleuren, diverse prints en een beetje uniek. In dit tijdperk niet meer onmogelijk, na een korte zoektocht stuit ik op http://www.thanx.nl

Naast het beheren van de online T-Shirts shop, met een originele collectie van door onszelf gedrukte shirts, is THANX ook een merchandising bedrijf en gerenommeerde textieldrukkerij”.

logoTHANX merchandising biedt een gevarieerde collectie aan van coole items voor bijvoorbeeld evenementen, festivals, bedrijven en bands. De Dijk, Urban Dance Squad, Claw Boys Claw, Candy Dulfer en het jaarlijkse Pinkpop festival waren en zijn slechts enkele van onze tevreden merchandising klanten.” bron: website Thanx
Wij krijgen 4 t-shirts om te beoordelen. Twee grote maten (voor de tienjarige) en twee shirts voor en baby. Het valt me gelijk op dat de 4 shirts verschillend zijn van kleur en print. De boord bij de hals is bij de baby shirts zwart van kleur, de twee grotere shirts hebben dezelfde kleur als het shirt. De shirts zijn van stevige kwaliteit. Wassen en strijken kan binnenste buiten en gaat zonder problemen. Na een wasbeurt is het shirt nog steeds mooi.

Mijn zoons zijn erg tevreden over de shirtjes. De plaatjes en de tekst spelen hierbij zeker een grote rol. Zelf vind ik ze ook erg mooi, we hebben van meerdere mensen complimenten over de originaliteit gekregen.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.