Vandaag gaat het nieuwe speelseizoen van Linnaeushof in Bennebroek van start. Dit jaar gebeurt dit met twee knallende acties; een YouTube vlogwedstrijd met prachtige prijzen en een nieuw speeltoestel! Breng dus snel een bezoek aan Europa’s grootste en leukste speeltuin: veilig en vertrouwd, klantvriendelijk en duurzaam, authentiek en altijd weer verrassend.

YOUTUBE VLOGWEDSTRIJD

Van 27 maart t/m 26 mei loopt de coole YouTube Vlogwedstrijd van Linnaeushof. De hoofdprijs is een professionele vlogcamera (t.w.v. 500 euro) en een Linnaeusabonnement voor vier personen; de tweede prijs een Linnaeusabonnement voor twee personen; en de derde prijs een Linnaeushof souvenirpakket met knuffels, drinkbekers en CD’s met liedjes en verhalen. Wat moet je doen om voor deze topprijzen in aanmerking te komen? Maak tijdens je bezoek aan Linnaeushof een te gek filmpje en plaats het op YouTube. Bezoekers aan de website van Linnaeushof stemmen vervolgens op hun favoriete filmpje en bepalen zo wie op plek één, twee en drie eindigen. Alle spelregels verschijnen op de website van Linnaeushof en staan op een formulier dat je vanaf 27 maart bij de kassa kunt afhalen.

NIEUW SPEELTOESTEL

Bij de opening van het nieuwe speelseizoen presenteert Linnaeushof een fantastisch nieuw klim en klauter speeltoestel waarop je een behendigheidsparcours kunt afleggen. Het toestel (zie impressie beneden) is maar liefst vijftien meter lang en vijf meter breed. Met tien overgangen van eucalyptushout en touw leg je er een sportief en vrolijk parcours op af, slingerend en springend van paal tot paal en over eilandjes. Een te gekke uitdaging voor kinderen vanaf zes jaar, maar ook voor volwassenen. Dit spannende speeltoestel belooft een van de grootste hits in het komende seizoen te worden.

Met meer dan 350 attracties en speeltoestellen is Linnaeushof een speelparadijs voor kleine en grotere, valide en minder valide kinderen. In Europa’s grootste en leukste speeltuin zijn kabelbanen, een trampoline- en luchtkussencentrum, waterfietsen, karts, funny-wheels, hobbelfietsen, minigolfbanen en een superglijbaan. Spectaculair zijn het Piratennest, de Toffe Toren, het Pioniersdorp, het Verkeersdorp, de Zandfabriek en waterspeeltuin De Oase. De allerkleinsten kunnen terecht in Dreumesland of de overdekte Wortelberg, grotere kinderen kunnen zich uitleven in de Speelsportiefhoek met een klimwand, skaterail en een twintig meter lange hindernisbaan. Behalve een ideaal familiepark is Linnaeushof ook een geschikte locatie voor verjaardagspartijtjes, groeps- en schoolreizen. Aan de veiligheid wordt veel zorg besteed; getraind personeel let voortdurend op de spelende kinderen.

Linnaeushof, Rijksstraatweg 4, Bennebroek / website / Facebook / Twitter

61 gedachten over “Linnaeushof opent speelseizoen met vlogwedstrijd en nieuw speeltoestel

 1. Stiekem nog nooit van Linnaeushof gehoord maar wel heel benieuwd!
  Deze regio van Nederland is nog onbekend maar aangezien we nog niets voor de vakanties hebben geboekt heb ik alvast een ideetje…. En vermoed dat de kinderen hier geen probleem mee zullen hebben.
  Dankjewel alvast voor de tip!

 2. Alles is nog nieuw voor ons want we zijn er nog nooit geweest. Maar mijn meiden zullen het geweldig vinden. Welke attractie we eerst zullen bezoeken? Denk de eerste die we tegenkomen dat ze daar eerst naartoe rennen haha. Zou te gek zijn om de kaartjes te winnen. Even lekker een gezellig dagje weg met ons gezinnetje

  1. Onze 2 kids gaan denk ik als eerste naar de superglijbaan of toch naar het Piratennest. En natuurlijk willen ze ook het nieuwe speeltoestel uitproberen om heerlijk te klimmen en klauteren. 💝🍀

 3. Wij doen heel graag mee!
  Alle attracties gaan we dan voor het eerst meemaken, dus durf nog niet te zeggen welke het meest in de smaak valt!
  Maar blije kinderen zullen we zeker hebben door een bezoek aan jullie park!
  Ik ga duimen!

 4. Mijn dochters willen gelijk van de grote glijbanen. Die gaan zo lekker hard 🙂
  Ik daarentegen vind het doodeng. Ik laat mijn vriend wel gaan haha. Ik maak de foto’s wel 😉

 5. Op avontuur in Linnaeushof is op en top genieten,
  Daarom laten wij deze kans niet schieten.
  Gillend in de Looping gaan,
  die kans zou ik dan weer afslaan….
  In de Oase worden we lekker nat,
  en komen we van de glijbaan lekker in het bad.
  Keihard van de glijbaan af,
  dat lijkt me dan weer totaal geen straf.
  Heerlijk een dagje genieten,
  als eerste met de Toffe toren de lucht in schieten.
  Dan met de karts nog even “crossen”
  met z’n allen rijden door de bossen.
  Klinkt echt heerlijk zo een dag,
  hoop dus echt dat ik de kaartjes winnen mag..

 6. We gaan als eerste in het treintje, onze dochter van 2 jaar is er gek op! Zo zien we meteen wat er allemaal te doen is in het park. Ze zal een super dag beleven!

 7. Wij zullen meteen naar Piraten Eiland gaan. Veruit de leukste attractie om met zijn alle plezier te hebben.

 8. De twintig meter lange hindernisbaan, mijn zoon zit op militaire opleiding en kan zo samen met zijn kleine zusje dit eens samen beleven.

 9. Leuk!!! Samen met mijn zoontje Damian (5) heb ik de website van Linneaushof bekeken. Hij is helemaal enthousiast en vindt de trein het allermooiste! En daarna worden in één adem de superglijbaan en waterspeeltuin genoemd. 🙂

 10. Wat een geweldige actie! Ik zou graag ons zoontje hier zien spelen met z’n nichtjes, we gaan binnenkort verhuizen naar NL dus zou een geweldig moment samen zijn! En dan gaan we samen hoog in de toffe toren 🙂

 11. Ben hier nog nooit geweest en mijn meiden ook niet dus alles lijkt ons geweldig om eens te bekijken. Maar Karten en de Toffe toren staan dan op 1 en 2

 12. Super leuk, is lang geleden dat we daar geweest zijn.
  De trampolines zijn altijd leuk en we zouden natuurlijk ook graag Bennie Broek willen ontmoeten.

 13. Als eerste gaan we in de MonoRail, zodat we lekker de speeltuin goed kunnen bekijken en vanuit de lucht een mooie route kunnen maken.

 14. Wij zouden eerst naar het Trampolienland. Lijkt me helemaal geweldig om samen met onze kinderen hier naar toe te kunnen gaan. We zijn er nog nooit geweest en het lijkt me erg leuk.

 15. Wij zijn nog niet geweest met onze jongste er bij, hij wordt van de verkeerstuin vast het meest blij! Maar hij vindt de hele dag vast een feestje in Linnaeushof, want zijn broer en zus vinden het ook altijd tof! Een dagje spelen hier is leuk voor groot en klein, dus wij hopen de winnaar te zijn!

 16. De verkeerstuin is hier favoriet. Ook de gluibanenspin doet het goed en als het heerlijk weer is is het zwembad ook geweldig. Een dag waar iedereen zich gegarandeert vermaakt!

 17. De hindernisbaan, want in het dagelijks leven maakt onze dochter er zelf een hindernisbaan van, dus dit vindt ze heel leuk.

 18. Mijn zoontje gaat waarschijnlijk gelijk karten, dan kan hij dat voor het eerst echt doen in plaats van op de computer

 19. Erg leuk voor de kinderen, doe erg graag mee, we zullen eerst naar het pirateneiland gaan, zullen de kinderen helemaal geweldig vinden.
  Groetjes Anneliese

 20. We zouden beginnen bij de trampolines. Er is zoveel leuks te beleven in deze speeltuin, dat het nog moeilijk kiezen is!

 21. Wat een toffe actie! Wij zouden als eerste naar de superglijbaan gaan, zodat we met zijn 4en tegelijk het park in kunnen zoeven <3!

 22. Wij hebben geen favoriet onderdeel. Onze zoon van 8 jaar en de tweeling van 3,5 jaar vinden alles geweldig en zien we de hele dag met een grote glimlach rondrennen. Ook zelf had ik dit gevoel al vroeger en ben blij dat mijn kinderen dit ook ervaren. Doe dan ook heel graag mee voor een heerlijk dagje uit met zijn alle!

 23. Nou, dat is wel moeilijk kiezen voor onze kinderen.
  De een wil het liefst naar de Skydive, de andere naar het raadselachtige doolhof.

  Er is vast wel tijd voor allebei deze attracties. En als we niet in het doolhof verdwalen, zullen we ongetwijfeld van nog veel meer attracties kunnen genieten.

  Als we de kaartjes winnen tenminste. Dat zou geweldig zijn!

 24. Wel eens van gehoord, maar nog nooit geweest vanwege de afstand. Kaartjes winnen zou een mooie reden zijn om er toch eens heen te gaan.
  Ik denk dat mijn peuter dol gaat zijn op de verkeerstuin!

 25. Wij zouden bij mooi weer eerst heerlijk gaan spetteren bij de waterspeeltuin daarna met z’n alle onze jaren droogschommelen op de familieschommel en van de grote glijbaan roetsen. Na een lekker patatje gaan we knuffelen met benniebroek en nog lekker klauteren naar pirateneiland.

 26. Prachtige speeltuin, zou ik graag een keertje met mijn kleinkinderen heen gaan.
  Het nieuwe Klim en klauter speeltoestel met behendigheidsparcours lijkt mij fantastisch leuk voor de oudsten en de overdekte wortelberg lijkt mij leuk voor de kleinsten. Die gaan we het eerst proberen.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 27. De kabelbaan, als kind vond ik die al echt te gek! Als ik win zou ik deze prijs willen geven aan mijn schoonzusje met haar gezin, zo’n uitje in financieel niet haalbaar, dit zou zo’n leuke verrassing zijn….

 28. Ik ken de Linnaeushof nog uit mijn eigen jeugd en ben er vorig jaar met de kinderen geweest, was fantastisch! Ze waren toen dol op de waterspeeltuin en het verkeerspleintje. Maar ik zag op de site ook een doolhof en weet zeker dat de oudste dat superleuk gaat vinden.

  Ik vind zelf de hoge glijbaan superleuk om samen met de kinderen vanaf te glijden, ondanks mijn hoogtevrees 😉

 29. Mijn jongens kennende gaan ze eerst naar het behendigheidsparcours en daarna door naar het verkeersplein, heerlijk zo’n hele dag spelen voor ze!

 30. We zijn er nog nooit geweest en het zal dus voor mijn dochter allemaal heel erg interessant en leuk zijn! Ik denk dat ze de super glijbaan en de kruisspin echt waanzinnig leuk gaat vinden! Ik doe graag mee met deze leuke actie

 31. Ik schat zo in dat de kinderen als eerste naar het pirateneiland rennen! (en wij er achteraan natuurlijk…)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.