Heroes Dutch Comic Con is een jaarlijks terugkerend event in Nederland. De wintereditie vindt plaats op 19 en 20 november in de Jaarbeurs Utrecht. Iedereen die geïnteresseerd is in comics, gaming, anime, cosplay of films, is hier aan het juiste adres. Er is voor ieder wat wils, met een scala aan activiteiten, optredens en een heleboel kramen met allerlei toffe merchandise. Op Heroes Dutch Comic Con kun je je innerlijke geek laten gaan en je uitleven. Hieronder vind je 3 redenen waarom je naar Heroes Dutch Comic Con moet gaan.

Het is een unieke en gezellige ervaring

Heroes Dutch Comic Con is een uniek evenement waar je niet snel ergens anders tegenkomt. Er is een heleboel te doen en te zien, en je kunt er ook nog eens heel wat toffe spullen kopen. Er heerst altijd een gezellige sfeer en er wordt altijd respect getoond voor anderen. Je hoeft je dus nooit ongemakkelijk of onveilig te voelen.

Je ontmoet er gelijkgestemde mensen

Als je naar Heroes Dutch Comic Con gaat, kun je er zeker van zijn dat je ontmoet mensen met dezelfde interesses als jij. Er is altijd wel iemand te vinden met wie je een leuk gesprek kunt voeren, of met wie je een potje kunt gamen. Daarnaast is het erg leuk om op de foto te gaan met karakters uit verschillende series, films en strips. Het merendeel van deze mensen maakt hun cosplaykostuums zelf en dat is natuurlijk heel erg knap.

Er zijn leuke activiteiten

Naast het feit dat er een heleboel kramen zijn met allerlei toffe spullen, zijn er op Heroes Dutch Comic Con ook allerlei leuke activiteiten te doen. Zo kun je bijvoorbeeld meedoen aan een cosplaywedstrijd, een workshop of tegen betaling vragen stellen aan en op de foto gaan met jouw favoriete acteurs. Op moment van schrijven van dit artikel is bekend geworden dat acteur Dan Fogle naar het evenement komt. Fogle is vooral bekend van zijn rol als Jacob Kowalski in de ‘Fantastic Beasts’ trilogie, een prequel van de ‘Harry Potter’ filmreeks. Daarnaast is Fogler sinds het negende seizoen van ‘The Walking Dead’ te zien als Luke. Ook heeft Dan zijn stem verleend aan diverse animatiefilms, zoals ‘Kung Fu Panda’ en ‘Horton Hears a Who!’. In 2005 debuteerde Fogler op Broadway. Voor zijn rol als William Barfée in ‘The 25th Annual Putnam County Spelling Bee’ ontving hij een prestigieuze Tony-award. Bezoekers krijgen de mogelijkheid om Dan Fogler zijn handtekening te bemachtigen, met hem op de foto te gaan en brandende vragen te stellen tijdens de Q&A op het hoofdpodium van het evenement.

Early bird tickets in recordtijd uitverkocht

Nadat de early bird tickets in recordtijd uitverkocht waren, biedt de organisatie nu ook combi tickets aan waarbij fans alleen een entreeticket kunnen kopen in combinatie met een meet & greet, of photobooth ticket. Ook zijn er losse photobooth en meet & greet tickets verkrijgbaar voor bezoekers die al in het bezit zijn van een entreeticket. De reguliere entreeticket verkoop start 2 september.

Kijk voor meer informatie op dutchcomiccon.com.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.