Leraren, ondersteuners en ander onderwijspersoneel uit het primair onderwijs in Brabant en Limburg gaan op vrijdag 13 april 2018 actievoeren. Ik deel met jullie 10 uitjes, zodat de kids zich niet hoeven te vervelen!

#1 De Uitvindfabriek
Kom kijken naar films over uitvinders! Beleef de avonturen van De Uitvinders in Afrika (6-9 jaar) en De Uitvinders van Het Zonnewiel (10-12 jaar). De films worden doorlopend om de beurt gespeeld, dus je kan bijna altijd komen kijken! Steek je ook graag de handen uit de mouwen? Laat je inspireren door de films en ga lekker knutselen. De avonturen begeleiders helpen je ook graag een handje op weg.

Kaarten bestellen doe je hier.
Adres: Terheijdenseweg 64, 4816 AA Breda

#2 Hullie Speelboerderij
Kom spelen bij Hullie Speelboerderij! Een dagje uit voor het hele gezin! Het is er weersonafhankelijk door de vele binnen speeltoestellen én de buitenspeeltuin. Vanaf het terras kunnen ouders uitkijken op de spelende kinderen.

Meer informatie is hier te vinden.
Adres: Canadasweg 3a, 5406 TS Uden

#3 Speelbos Gilze
Kinderen kunnen klauteren over bomen, zelf hutten bouwen en ook heerlijk spelen in de zandbak met waterbanen. Maar ook ‘verdwalen’ in het doolhof, zich als konijntjes voelen bij het konijnenpad (een uitgegraven gangenstelsel met leuke kruip en sluip plekjes) en klauteren aan de Zweedse bruggen.

Meer informatie is hier te vinden.
Adres: Nerhoven,5126 TB Gilze

#4 Speelboerderij De Vossenberg
De speelboerderij bestaat uit een binnenspeeltuin van 800 m2, met een grote klimkooi voor kinderen tot 12 jaar en een kleine klimkooi voor de allerkleinsten. De bovenverdieping is helemaal ingericht als knutsel-, timmer- en bouwruimte voor de echte  creatieveling. Met mooi weer kunnen kinderen heerlijk spelen en genieten in de buitenspeeltuin.

Meer informatie is hier te vinden.
Adres: Tilburgsebaan 42, 5126PH Gilze

#5 Dagkamp bij Sportivity Service
Beleef een leuke en sportieve dag met verschillende sporten en spellen, springkussens en nog veel meer! Ook krijg je een lekkere lunch.

Tijdstip: 08:00 – 18:00 uur
Kosten: € 25,00 (lunch inbegrepen)

Even inschrijven om teleurstellingen te voorkomen via [email protected]
Adres: Heerseweg 49, 5504 KP Veldhoven

#6 Kids Survival
Doe mee aan een heuse Kids Survival. Je bent welkom van 10:00 -12:00 uur om samen met je vrienden te klimmen en klauteren onder begeleiding van een instructeur. Even inschrijven via [email protected] met je naam en leeftijd. Dit kun je doen t/m 11 april 19:00 uur

Voor kinderen van 4 t/m 12 jaar. Kosten €10
Adres: Outdoorterrein, Klein Borkel in Westerhoven

#7 Eigen Wijs Boerderij
Kom een insectenhuisje maken met je vriendjes en vriendinnetjes! “Pluk je Feestje” organiseert deze gezellige middag van 14:00 – 16:00 uur. Je mag zelf eerst het huisje in elkaar zetten en daarna kun je hem ook nog mooi versieren.
Kosten €6,00 inclusief materiaal.

Meer informatie is hier te vinden.
Adres: Oude Vensedijk 5,5652 RT Eindhoven

#8 Bibliotheek Eindhoven
Deze ochtend heeft de bibliotheek drie verschillende workshops voor je in de aanbieding.

– Maak kennis met de Ozobot, het kleine robotje dat je zelf in beweging kan zetten;
– Bedenk hoe de wezentjes uit het gedicht ‘De Nozebedijnen’ van Annie M.G. Schmidt eruit zien en teken ze;
– Ontdek wat je kan doen met coderen.

Je meldt je aan voor de hele ochtend, waarbij je om de beurt de verschillende workshops gaat doen. Zij zorgen voor ranja, neem je zelf wat fruit mee?

Meer informatie is hier te vinden.
Adres: Emmasingel 22,5611 AZ Eindhoven

#9 Attractiepark Toverland
Het indoor gedeelte van restaurant Katara Plaza wordt op vrijdag 13 april speciaal voor de gelegenheid omgetoverd tot een inspirerende werkplek met uitzicht op de attracties. In Katara Plaza is wifi aanwezig en er wordt gezorgd voor extra stroompunten voor laptops, tablets en mobiele telefoons. Ook zal er gratis koffie en wat lekkers voor werkende ouders klaarstaan.  Terwijl de kinderen spelen kunnen de ouders gewoon doorwerken en hoeven ze dus geen vrije dag op te nemen.  Een medewerker van Toverland zal de gehele dag in Katara Plaza aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden. Ouders kunnen tussendoor dan ook prima met hun kinderen in de attracties gaan. “Een ideale manier om even te pauzeren en het hoofd weer leeg te maken”, volgen Toverland. Ouders die gebruik willen maken van deze magische kantoorruimte hoeven dit niet vooraf te reserveren. Op deze dag gelden de reguliere entreetarieven.

Meer informatie is hier te vinden.
Adres: Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

#10 Pretpark De Valkenier
Pretpark de Valkenier is een leuk familiepark met veel verschillende attracties voor jong en oud. Geniet bijvoorbeeld van de snelle Green Snake achtbaan, ga als een speer van de supersnelle cobra waterglijbaan, ontdek de hindernissen die horen bij het blotevoetenpad, of schommel en klim er lekker erop los in Piratenland!

Meer informatie is hier te vinden.
Adres: Koningswinkelstraat 53, Valkenburg a/d Geul

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.