©2017 FMS
Deelnemende trucks onder voorbehoud

Op zaterdag 30 juni brult Monster Jam® opnieuw in De Kuip in Rotterdam! Met de beste line-up die alles brengt wat de fans willen zien… meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie!

Monster Jam is  meest spectaculaire live event vol actie op vier wielen. Al meer dan 25 jaar brengt Monster Jam wereldwijd high-power entertainment voor de hele familie, gecombineerd met ultieme off-road motorsport. Drivers van wereldklasse strijden in zowel monster truck racing en freestyle competities. Beleef hoe de meest bekende trucks in de wereld, zoals Grave Digger®, Max-D™, El Toro Loco®, Monster Mutt® en veel meer, je op het puntje van je stoel laten zitten met hun onvoorstelbare en zwaartekracht-tartende stunts.

©2017 FMS
Deelnemende trucks onder voorbehoud

De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, handtekeningen te verzamelen, foto’s te maken en nog veel meer!

30 JUNI 2018 – DE KUIP, ROTTERDAMMONSTERJAM.NL
Tickets verkrijgbaar vanaf € 20,90
Aanvang show: 15.00 uur
Aanvang Pit Party: 11.30 uur – 13.00 uur (toegang tot 12.30 uur)

WINNEN!
Wij mogen 1 persoon blij maken met 4 tickets (Categorie 1) met een waarde van € 42,90 per ticket. Laat in een reactie weten met wie jij naar de show gaat, als je wint! Deze actie is inmiddels afgelopen.

Algemene spelvoorwaarden Monsterjam.

51 gedachten over “Monster Jam® komt terug naar De Kuip Rotterdam!

 1. Dit zou supermonstertastisch zijn als verrassing voor mn zoontje en dochtertje. Allebei gek van hotwheels en er schieten hier dagelijks allerlei voertuigen door de woonkamer. Zou toch leuk zijn als ze de echte grote monsters van dichtbij mogen bewonderen.

 2. Hier wil ik mijn zoon, man en schoonvader verrassen. Leuk dat ze naar Rotterdam komen. Dat is in de buurt. Voorheen gingen we altijd naar Arnhem.

 3. Ik doe heel graag mee voor mijn twee zoons. Die twee jongens van mij zijn helemaal weg van auto’s en deze show zouden ze heel graag in het echt willen zien ipv op tv bij RTL7.
  De oudste is 18 mei jarig en de jongste 8 juli een perfecte cadeau zouden we niet kunnen geven aan de kids

 4. Te gek! Hier verras ik mijn man, schoonzoon en 2 kleinzonen graag mee. Het perfecte mannenuitje waar ze optimaal van zullen genieten!

 5. Ik zou de kaartjes dolgraag willen winnen om mijn drie stoere mannen (mijn vriend en onze zoontjes) mee te verrassen. Dan vinden ze me vast de tofste mamma ooit 😉

 6. Ik doe niet mee voor mezelf maar voor mijn zoon die groot fan is van die grote stoere monsters! Samen met zijn vader en ooms kunnen ze er dan een echt mannen dagje van gaan maken. Dat zullen ze echt fantastisch vinden!

 7. Dat is stoer. niet alleen voor de mannen hier in huis maar ook voor mij en elise. want niet alleen jongens houden van grote stoere autos en veel herrie ?

 8. Ik zou de kaartjes graag willen winnen voor mijn vriend en onze 2 oudste jongens. Met het vierde kaartje zouden ze hun neef mee kunnen nemen.
  Ze zijn allen helemaal fan van alles met een grote motor en verdienen een leuk uitje omdat we dit zelf niet aan ze zouden kunnen geven.

 9. Ik en mijn dochter en de dochter van mijn vriend houden het op 1pk?. Maar mijn vriend en zijn 2 zoons zijn dol op alles waar een motor in zit. De jongens rijden op quad en gaan in mei op kart les. Mijn vriend is al jaren vrijwilliger op de autocross dus de mannen zouden de dag van hun leven hebben.

 10. “Vet cool” riepen de boys toen ze hoorden dat Monster Jam in NL was dit jaar! De boys dat zijn mijn 7 jarige kanjer en zijn allerbeste vriend! Al jaren onafscheidelijk en goh wat verrassend…ze vinden dezelfde dingen leuk haha. Ze zitten nu in groep 4 en het zou een super gave verrassing voor ze zijn! Ze hebben ook echte favorieten, El Toro Loco is daar één van! Waag graag een kansje in de hoop de kanjers te mogen verrassen!

 11. Super graag wilt deze tantie met de boys er een leuk dagje uit van maken. Klimmen klauteren ze zijn er maar zoet mee.. Geen enkele moment rust maar altijd bezig zijn voornamelijk buiten… Zo kan mijn zus haar wedding even voorbereiden ?

  Ze zijn onder de indruk van monster jams dus garant veel kijk pleziee

 12. Ik zou mijn topper van 4 jaar, een enthousiast kereltje welke geïnteresseerd is in alles wat lawaai maakt en beweegt, meenemen naar dit event. Even samen weg, als mannen onder elkaar.
  Ongetwijfeld maakt dit onvergetelijke herinneringen die ik maar al te graag met hem wil delen!

 13. Ik doe heel erg graag mee voor mijn 4 mannen. Ik doe heel erg graag mee! Mijn schoonzoon, man, jongste en schoonzoon met zijn 4en op stap. Lijkt me geweldig!

 14. Wat een waanzinnig leuke en stoere actie, Daarom van ons een positieve reactie. Ik zou graag met m’n 2 zoontjes gaan genieten, Dus deze kans laat ik zeker niet schieten. Deze spectaculaire show willen m’n 2 kids zeker zien, Racen over hobbels, zandhopen en ook wel stapels banden misschien. Enorme trucks scheuren en rammen, Trucks met gezichten, tanden en grote vlammen. Ze zijn bijna 4 meter lang, En de chauffeurs totaal niet bang. Zij ‘vliegen’ over een parcour, Deze show is super stoer ! Wheelies maken en een hoop lawaai, Deze show is echt geen minuut saai… Er is van alles te zien en te beleven, Geweldig ….dat je hiervoor kaarten mag weggeven! Hopelijk mogen wij deze kaarten winnen, Dan kan de Monster Jam show gaan beginnen 😉 !

 15. Niet mijn ding, maar wel van mijn zoon en zijn papa! Grave Digger is de grote favoriet. Dan kunnen ze ook ons neefje en mijn broer meenemen, een echt mannenuitje!

 16. Ik doe graag mee met deze actie voor mijn zoontje.
  Hij heeft onlangs monstertrucks ontdekt en is nu al fan van Zombie en Grave Digger.
  Hij zou het ontzettend gaaf vinden om ze in het echt te zien.
  En zijn stoere oudere zus en mijn man vinden het stiekem ook erg leuk ?

 17. Ooit in het Gelredome hier van genoten. Nu in de buurt zou het me super gaaf lijken om deze ervaring met mijn zoontje mee te maken. Beide autogek zullen we hier zeker van gaan genieten.

 18. Het lijkt mij geweldig om met Herwin, gerard en petra te gaan. Wij zijn dat weekend toevallig een weekendje weg in de buurt va Rotterdam dus lijkt me super om te gaan!

 19. Wat een super toffe actie! Ik doe mee voor mijn partner. onze zonen en voor mezelf 😀 Mijn oudste zoon wil al zo lang heel erg graag eens naar de monster jam. Hoe cool zou het zijn om hem hier mee te kunnen verrassen!
  groetjes Linda

 20. Ik doe heel graag mee met deze winactie! Een monstertruck in het echt zien alleen al, zou voor onze pleegzoon een droom zijn die uitkomt! Laat staan een echte race zien!!! Hij zou helemaal uit zijn dak gaan! 😀

  Ik ga duimen! Ik wens jullie een hele fijne dag!

 21. Ik zou graag met mijn 3 kinderen willen gaan, lijk me erg leuk en spannend voor de kinderen om dit mee te maken.
  Waag graag een kans voor ze.

  Groetjes Anneliese

 22. Ik verras graag mijn binkie hij wilde vorig jaar zo graag en toen ging het niet door en nu zouden ee graag met ons gezinnetje die stunts zien en brullende motoren horen!

 23. Ik verras graag mijn vriendin Steffie, haar man en vooral haar 2 zoontjes van 4 en 6 met deze kaartjes. De jongens zijn gek op coole trucks en zouden er de dag van hun leven hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.