De leukste clown van de Lage Landen keert terug in het theater met de show Bumba Op Reis, en natuurlijk neemt hij al zijn grappige lieve vrienden mee!

In deze show gaat voor kleine Pim een droom in vervulling: hij mag mee op reis met Bumba en Bumbalu. Maar als ze Babilu kwijtraken, gaan ze hem zoeken in the Far West, Afrika, Sneeuwland en Azië. Bumba Op Reis vanaf 28 december 2019 te zien in de stadsgehoorzaal in Kampen en gaat daarna door heel Nederland op reis. Deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten maakt met het aangepaste licht- en geluidsniveau een bijzondere belevenis.

Inhoud

Als de vakantie eindelijk is aangebroken, rent kleine Pim meteen naar zijn kamer om met al het speelgoed te spelen dat al weken op hem staat te wachten. Hij laat zijn plannen echter snel varen als hij hoort dat hij mee op reis mag met Bumba en Bumbalu! Het is een droom die in vervulling gaat, totdat ze plots Babilu kwijtraken.

Samen gaan ze hem zoeken en trekken ze naar the Far West waar ze cowboy en indiaantje spelen, waarna ze door trekken naar Afrika om te eindigen in Azië. Maar eerst maken ze nog een tussenstop in Sneeuwland waar ze bibberen van de kou en elkaar begroeten als echte Eskimo’s. Vinden ze zo uiteindelijk Babilu terug?

Kom het ontdekken! Want samen met Bumba en Bumbalu zijn buiten Nanadu, Tumbi en Poppa voor de allereerste keer ook Li-Ling, Ituku en Zinzi van de partij in deze avontuurlijke theatershow voor de allerkleinsten. Ga mee op reis met Bumba en zing en lach mee met alle vriendjes die je kent van TV!

Praktische informatie

Kijk voor de actuele speellijst en meer informatie op www.studio100.com.

31 gedachten over “Theater voor de allerkleinsten: Bumba Op Reis!

 1. Ik zou heel graag met mijn kleine vriend en vriendin naar Bumba in Nijmegen gaan. De tijd van de voorstelling maakt niet uit. Mochten we winnen dan maken we tijd ;-).

 2. Nog ver voor papa en mama riep onze dreumes bumba! Hij pakt onze telefoons en geeft ons een vriendelijk maar streng verzoek om “BUMBAA” op te zetten. Het liefst alle uren dat hij wakker en thuis is. Een echte verslaving kunnen we het noemen.

  Ik zou het onze doorzetter zo gunnen. Ik bespaar jullie het medische dossier maar dat Senn een echte bikkel is kun je van ons aannemen!

  Onze voorkeur gaat uit naar 16 februari om 16;00 in het luxor te Rotterdam

  1. Gaaf dit zou mijn kleine dame geweldig vinden. Graag de voorstelling van 13 uur zondag 16 februari in oude luxor rotterdam

 3. Ohhh wat een toffe winactie zeg!
  Ik heb twee van de 3 kids die enorm dol zijn op Bumba en zelf hebben wij geen budget om zulke kaartjes te regelen voor ze. Hoe tof zou het zijn als we ze winnen en we ze eindelijk mee kunnen nemen naar een echt theater !! Onze voorkeur gaat uit naar Rotterdam luxor omdat dat in de buurt voor ons is. En dan de show van 13:00 uur. Duimen voor onze kindjes!

  1. Ik zou heel graag met mijn lieve jongste 3 jarige nichtje, deze prachtige belevenis in Rotterdam op 16-2 zien. De tijd maakt niet uit, ik hoop een herinnering te creëren!

  2. Dit zou een geweldig uitje zijn met mijn dochtertje, even lekker zonder grote broer. Saskia vindt Bumba geweldig, helaas lijkt ze het weinig omdat grote broer andere dingen wil zien.
   Wij zouden graag naar de eerste locatie gaan, Kampen, zaterdag of zondag maakt niet uit.

 4. Voor onze zoontje van nu 15 maand zou het leuk zijn naar de show van bumba in Heerenveen te gaan. Hij is dol op bumba.

 5. Nijmegen op 19 januari zou helemaal geweldig zijn voor onze 2 kleine Bumba fans. Iedere keer weer zitten ze klaar voor de tv en genieten iedere minuut, wat zou een live programma top zijn

 6. Dat zou leuk zijn met onze jongens! Samen naar Bumba op reis in Stadsgehoorzaal Kampen op Zaterdag 28 December om 16:00 uur 🙂

 7. Ik zou graag het gezinnetje van mijn beste vriendin willen verrassen. Zowel de show in Helmond als in Rotterdam zouden voorkeur hebben. De tijd maakt niet uit.

  Bumbaloeeee!

 8. Ik zou heel graag mijn 2 neefjes willen verrassen met hun grote vriend Bumba in de voorstelling Bumba op reis op zondag 16-02-2020 om 13:00 uur in het Oude Luxor Theater in Rotterdam.

 9. Super leuk met onze dochter, ze is dol op Bumba en wordt er heel blij van!

  Voorkeur: Heerhugowaard – 23 februari, 14.00u (16.00u ook mogelijk voor ons).

 10. Heel graag zou ik met mijn kleinkinderen naar deze voorstelling gaan in Kampen ( Stadsgehoorzaal) op zaterdag 28-12-2019 om 13.30 uur.
  Ik denk dat de kleintjes dit geweldig zullen vinden.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.