Op zaterdag 16 en zondag 17 juli is festival Wonderfeel op buitenplaats Schaep en Burgh in ’s-Graveland ook een feest voor ouders en kinderen. Je kunt die dagen genieten van kinderactiviteiten en de mooiste (klassieke) muziek, de prachtige natuur en heerlijk eten en drinken. Voor kinderen en jongeren t/m 18 jaar is het festival gratis toegankelijk.

Driedaags buitenfestival

Wonderfeel is het populaire, driedaagse buitenfestival waar muziek van klassiek tot jazz en pop centraal staat en waar je op de diverse podia in het groen ook kunt genieten van dansvoorstellingen, yogasessies, dichters en denkers, en van lekkere hapjes en drankjes op de terrassen bij de foodtrucks. Terwijl 15 juli vooral geschikt is voor volwassenen, zijn zaterdag 16 en zondag 17 juli ook een feestje voor kinderen.

Programma vol activiteiten

Voor kinderen en jongeren is er een programma vol activiteiten. Bijvoorbeeld de spannende, interactieve voorstelling Just Press Play. Of het vrolijke, theatrale familieconcert Vier! van het Oorkaan Ensemble. Er zijn percussieworkshops, kinderen kunnen muziekinstrumenten knutselen en er is een grafisch atelier, een poppenkast en een instrumententuin waar  op diverse instrumenten gespeeld kan worden. Natuurmonumenten organiseert De Grote Boswachterquiz en Het Rad van Natuur. Je kunt waterbeestjes zoeken in de vijvers, een mooie natuurkleurplaat maken en nog veel meer.

Ouders wandelen ondertussen over eikenlanen, langs waterpartijen van podium naar podium om te genieten van zo’n honderd optredens van (inter)nationale topmusici en het eigen Wonderfeel Festival Orkest. Zie voor het gehele programma www.wonderfeel.nl. Hier vind je ook de ticketshop om de gratis kindertickets te bestellen.

Festivallocatie

Schaep en Burgh, Noordeinde 60, ’s-Graveland (ingang: Franse Kampweg 2)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.