In het 8e seizoen Masters of Spinjitzu dwalen de helden van het ninjateam doelloos rond op het eiland, sinds de verdwijning van Meester Wu. Wanneer een gevaarlijke motorbende, de Zonen van Garmadon genaamd, een bovennatuurlijk Onimasker steelt, beseft Lloyd dat hij de ninja’s terug moet halen naar Ninjago. Onze onverschrokken helden moeten de koninklijke familie beschermen en voorkomen dat de twee andere Onimaskers worden gestolen. De bende wil de drie maskers samenbrengen om de Schaduwkoning, Lord Garmadon, weer tot leven te brengen. Lukt het de ninja’s om op tijd in de bende te infiltreren, ze te stoppen en prinses Harumi in veiligheid te brengen?

Technical specs DVD
Audio: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans.
Ondertiteling: Engels SDH.
Speelduur: 10 x 21 min

Special features: /

WINNEN!
Wij mogen 3x deze leuke DVD weggeven! Laat hieronder weten welke Ninja jouw favoriet is en vergeet niet om je naam + een geldig mailadres te vermelden. Op 19 december ontvangen de winnaars een mailtje!

(Visited 87 times, 15 visits today)

21 thoughts on “‘LEGO Ninjago S8: Masters of Spinjitzu’ vanaf 19 december op DVD

  1. Ik heb 2 favoriete ninjas, Liam en Kyran. Beiden spelen ze de hele dag met de poppetjes en lopen ronde in de pakketje die ze van de Sint kregen. Hun favorieten zijn Lloyd en Kai. De lievelingsaanval is ijssssssss

  2. Afgezaagd, maar ook mijn favoriet is LIAM

    Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee voor mijn kleinzoon.
    Wat zijn favoriet is, dat weet ik niet.

  3. Wow, die dvd wil mijn zoon vast heel erg graag! Zijn favoriete ninja is kay. Maar ook lord garmadan is favoriet bij zijn legofiguurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.