In het 8e seizoen Masters of Spinjitzu dwalen de helden van het ninjateam doelloos rond op het eiland, sinds de verdwijning van Meester Wu. Wanneer een gevaarlijke motorbende, de Zonen van Garmadon genaamd, een bovennatuurlijk Onimasker steelt, beseft Lloyd dat hij de ninja’s terug moet halen naar Ninjago. Onze onverschrokken helden moeten de koninklijke familie beschermen en voorkomen dat de twee andere Onimaskers worden gestolen. De bende wil de drie maskers samenbrengen om de Schaduwkoning, Lord Garmadon, weer tot leven te brengen. Lukt het de ninja’s om op tijd in de bende te infiltreren, ze te stoppen en prinses Harumi in veiligheid te brengen?

Technical specs DVD
Audio: Nederlands, Engels, Frans, Italiaans.
Ondertiteling: Engels SDH.
Speelduur: 10 x 21 min

Special features: /

50 thoughts on “‘LEGO Ninjago S8: Masters of Spinjitzu’ vanaf 19 december op DVD

 1. Ik heb 2 favoriete ninjas, Liam en Kyran. Beiden spelen ze de hele dag met de poppetjes en lopen ronde in de pakketje die ze van de Sint kregen. Hun favorieten zijn Lloyd en Kai. De lievelingsaanval is ijssssssss

 2. Afgezaagd, maar ook mijn favoriet is LIAM

  Ik volg op Bloglovin en doe heel graag mee voor mijn kleinzoon.
  Wat zijn favoriet is, dat weet ik niet.

 3. Wow, die dvd wil mijn zoon vast heel erg graag! Zijn favoriete ninja is kay. Maar ook lord garmadan is favoriet bij zijn legofiguurtjes.

 4. Kan en ga geen keuze maken, net zoals met mijn kinderen zeg ik altijd, ik hou van jullie allemaal even veel maar op een andere manier.

 5. Oeh Ninjago, dat het helemaal voor mijn zoontje van bijna 5!
  Als ik hem vraag welke het stoerste is zegt hij:
  ‘De witte en de gouden Ninja’s: Zane & Lloyd. Want Zane heeft de ijskracht en Lloyd heeft alle krachten!’
  Het is duidelijk dat ik er nog te weinig van af weet dus deze DVD zouden wij allebei erg leuk vinden 🙂

 6. Zou supergaaf zijn voor mijn 2 zonen van 9 en 12.Leuk voor in de kerstvakantie en als echte Lego liefhebbers zullen ze met de dvd ook erg blij zijn.

 7. Lloyd blijft hier favoriet. Hij is heel wijs voor zijn leeftijd en is Ninja in haet en ziel. Daarnaast beheerst hij het Spinjitzu enorm goed!

 8. de favoriete ninja van onze Yoeri is Lloyd! Hij is helemaal gek op Ninjago, YouTube staat er regelmatig op, wat zou hij blij zijn met een dvd van zijn favorieten!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.