Dante is dol op fruit, behalve bananen, daar heeft hij niet zo heel erg veel mee. Aardbeien, meloen, ananas, hij vindt het allemaal even lekker! Maar het allerliefste eet meneertje een appel. Deze mag hij dan ook altijd zelf pakken en afwegen in de supermarkt. Hij heeft 3 favorieten.. die ik graag met jullie wil delen!

#1 Pink Lady
Op de allereerste plek komt de Pink Lady. Deze appel heeft een typisch roze blos, is lekker zoet en sappig en heeft stevig vruchtvlees. Ze zijn trouwens echt perfect te gebruiken als je pannenkoeken gaat bakken. Wel zijn ze aan de prijs vind ik…hier op moment van schrijven €3,18 voor een kilo.

#2 Elstar
Dit is eigenlijk mijn favoriet, maar bij Dante komt hij op de tweede plaats. Deze appel is zoetzuur en bevat net als de Pink Lady ook stevig vruchtvlees. Hij eet heerlijk weg! Op moment van schrijven betaal je in onze supermarkt € 1,39 voor een kilo.

#3 Royal Gala
Deze sappige appel heeft een friszoete smaak en is knapperig. Je kunt hem ook heel erg goed gebruiken voor heerlijke desserts. Deze appels kopen wij voor € 2,39 per kilo.

Wat is jouw favoriete appel (of die van jouw kind(eren)? En wat vind jij van de enorme prijsverschillen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.