snoop2Snoopy, Woodstock en Charlie Brown, die meer dan 60 jaar geleden werden gecreëerd door David Schulz, zijn terug! Haal de nostalgie in huis met de nieuwe home- en dinnerware collectie die vanaf 4 april exclusief verkrijgbaar is bij alle Xenos-filialen.

Alle producten, voor de keuken, in huis en voor het ultieme Snoopy feestje, zijn uitgevoerd in het iconische zwart-wit met hier en daar de karakteristieke rode en gele accenten.

De collectie bestaat uit onder andere ontbijt- en diner borden, twee verschillende mokkensets, sapglazen, schaaltjes en soepkommen. De pannenlappen, theedoeken en het schort zijn de eyecatchers in elke keuken. Voor het leukste thema-feestje van het jaar haal je Snoopy in huis met de slingers, rode en gele ballonnen en deel je de cadeauzakjes uit om je gasten extra te verwennen.

snoop1Voor het opleuken van je slaapkamer kies je voor een Snoopy dekbed overtrek met Woodstock op de kussensloop en de dekenkist om al je spulletjes in te bewaren. Kortom, vanaf dit seizoen is het All About Snoopy!

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.