paul frankToen ik ooit op mezelf ging wonen, kreeg ik het grootste gedeelte van mijn uitzet, van mijn ouders. Ik bedoel dus pannen, serviesgoed enzovoorts. In de loop van de tijd, heb ik toch ook wat nieuwe dingetjes aangeschaft, zoals een nieuw servies en nieuw bestek. Ik kook graag en heb echt een allegaartje wat betreft mijn kookgerei. Ook theedoeken in allerlei printjes en kleurtjes, kunnen natuurlijk niet ontbreken in dit huishouden van Jan Steen! Toen ik een tijdje terug de Xenos in liep, maakte mijn hart een sprongetje. Ze hebben namelijk een hele gave en nieuwe lijn, met Paul Frank producten in de schappen staan.

Paul Frank, is hier in huis geen onbekende. Zoonlief heeft meerdere shirts en truien ervan en ook op zijn verjaardag was het thema Paul Frank. Des te leuker om dus te gaan shoppen bij de Xenos, om ons huisje weer wat meer kleur te geven. Iets nieuws, iets fris, ik was er echt opeens aan toe. Goed excuus weer he, om te gaan shoppen?!

paul1De nieuwe lijn (sinds 3 november 2014 op de markt), met het thema “Bring Paul Frank Home” bevat o.a. serviesgoed, keukengerei en cadeauartikelen. Met het servies en de keukenartikelen van Paul Frank wordt in de keuken staan een stuk leuker. Of het nu een cool Paul Frank keukenschort is, een mooie ovenwant in een felle kleur, of een hele toffe koektrommel: samen met Paul Frank bouw jij een feestje. Het Paul Frank assortiment is sinds kort ook nog uitgebreid met onder andere kussens en badkameraccessoires.

De blikken staan bij ons in de keuken en zijn gevuld met koffiepads, suiker en koekjes. Al die kleurtjes in de keuken, maken het echt heel erg gezellig. Ook de ovenwant en pannenlap worden iedere dag gebruikt. De kleine man heeft zelfs een bidon van Paul Frank, die mee is geweest op vakantie naar Turkije. Je kunt dus wel zeggen, dat wij Paul Frank nog meer in ons hart gesloten hebben.

Ik vind de prijzen ook goed te doen en de kwaliteit van de producten is, zoals je mag verwachten van een product waar een merkje aan hangt, ook erg goed. Leuk om voor jezelf te kopen dus, maar ook leuk om te geven aan iemand die net op zichzelf is gaan wonen.

Morgen hollen dus, naar de Xenos!

Over Paul Frankpaul2
Paul Frank  is een wereldwijd erkend, iconisch mode- en lifestyle merk voor jongeren. In 2010 is PaulFrank, dat in 1997 in Zuid-Californië is opgericht als een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in unieke accessoires, overgenomen door Saban Brands USA. Door het creëren van interessante samenwerkingen en strategische licentie-partnerschappen, produceert Paul Frank items waaronder kleding en bijbehorende accessoires, stationery, tassen, woonaccessoires, fietsen en nog veel meer. Voor meer informatie en de nieuwste ontwikkelingen verwijzen wij naar de website www.paulfrank.com.

One thought on “Paul Frank bij Xenos

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.