Een ritje in de auto zien wij op zijn tijd wel zitten. Aangezien we in het zuiden van het SAMSUNG CAMERA PICTURESland wonen en vrij snel in België en Duitsland zijn vinden we het heerlijk om een tourrit naar de Ardennen te maken. Onderweg te stoppen en te genieten van al het moois. Of een ritje door het Limburgse landschap waarbij we stoppen onderweg voor een ijsje, wat eten of een terrasje. Toegegeven het hele toeren is niet echt milieuvriendelijk met onze auto, maar het is nu ook weer niet zo dat we er heel slecht mee omgaan. We fietsen naar het werk, we lopen naar school. We carpoolen met boodschappen doen (jaja!) en verder doen we ook veel te voet en op de fiets. Kortom we zijn continu bezig met het milieu en ons lichaam. Want bewegen is gezond!

Made-Sustained-350ml-insulated-bottle-Blue-Sky-100x100Maar als we dan eens een tourrit willen maken, dan weten we waar het gaspedaal zit en zijn we zo tientallen kilometers tot wel een paar honderd kilometers verder op een dag. En hebben we bovendien genoten van meerdere landen en prachtige uitzichten het e.e.a. Bezocht wat cultureel is en de kinderen een hele hoop bijgebracht Made-Sustained-350ml-insulated-bottle-Fireman-100x100waar ze op school alleen maar over praten uit boeken. Toch gaat in het eten en drinken onderweg een hoop geld zitten en dat is de reden waarom wij afwisselen. Made-Sustained-set-blue-silver-bottle-and-lunchbox-100x100De ene keer eten we een ijsje en nemen we drank en spijs mee. De andere keer gaan we volledig op de bonnefooi en zien we wel hoe de dag verloopt. Maar één ding is Made-Sustained-350ml-insulated-bottle-Silver-100x100zeker we nemen veel drinken mee voor als we stranden onderweg. Maar ook om de dorst te lessen indien nodig. Het liefst in de winter een warm drankje en in de zomer een koel drankje.

De Thermosfles leent zich hier uitermate voor en ziet er bovendien ontzettend stijlvol uit. De Thermosfles is handig in gebruik. Warme drankjes blijven zo’n 4 uur warm en koude dranken blijven tot wel 20 uur koel. +Spoel de fles en onderdelen voor gebruik met warm water en zeep om. Zet de waterfles met een dop open in de kast zodat hij goed droog wordt. De dop van de fles kan in de vaatwasser maar de fles wordt aangeraden om met de hand te wassen. De Thermosfles ligt prettig in de hand en aan de mond en is een eye-catcher onderweg!

SAMSUNG CAMERA PICTURES

Made Sustained geïsoleerde fles 350ml. Uw koelste of warmste gezelschap, (her)vul de lekvrije fles wanneer nodig en blijf de hele dag gehydrateerd! BPA-vrij en. dubbelwandige RVS 304 dat uw drankje warm houdt tot 4 uur of koel tot 20 uur. Met 350ml is de grootte van de fles lekker compact en gemakkelijk mee te nemen. De fles past inMade-Sustained-Fireman-bottle-lunchboxes-100x100 uw bidon houder.

De Thermosfles is hier te bestellen in maar liefst 3 verschillende kleuren zo kunt u de koffie, thee en een ander drankje makkelijk uit elkaar houden.

Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.