helpidlogoWij hebben er een weekje Turkije op zitten! De kleine man heeft deze hele vakantie zijn Help-ID4Kids bandje om gehad. Hierop staan zijn gegevens; naam, geboortedatum en ook de belangrijkste telefoonnummers. Zo hoef ik me dus geen zorgen te maken, dat mensen niet weten wie hij is en bij wie hij thuishoort. Niet dat we hem ook maar een seconde uit het oog verloren zijn natuurlijk, maar just in case!

helpid1De kleuren heeft meneertje zelf uitgezocht, rood-wit-blauw, want dat is stoer! Het bandje is erg stevig en goed vast te maken. Hij is 6 jaar, dus doet zijn bandje niet af, maar dit gaat ook niet op een hele makkelijke manier. Het siliconen plaatje waarop de tekst staat is zacht, dus geeft ook geen nare plekjes o.i.d. De tekst wordt er diep in gegraveerd en kan daardoor niet verdwijnen. Het is oersterk materiaal.

Het plaatje is 36 x 22 x 2,5 mm groot

Alle soorten siliconen armbandjes zijn BPA-vrij waardoor uw kind niet wordt blootgesteld aan de schadelijke stof Bisphenol-A.

helpid2Er is ook een mogelijkheid om te kiezen voor een RVS plaatje, maar dat hebben wij dus niet gedaan. De tekst wordt er met een CO₂ laser opgebrand en is daarom slijtvast. Het is vooral voor liefhebbers van roestvrij staal.

Het plaatje is 30 x 19,5 mm groot

Wil jij ook met een gerust hart op vakantie gaan? Bestel dan jouw bandje(s) hier!

WINNEN!
Wij mogen 5 bandjes weggeven aan onze lezers! Laat ons onder dit bericht eventjes weten, voor welk bandje jij zou kiezen (kleuren van het bandje, siliconen plaatje, of toch RVS?). Vergeet vooral niet je voor- en achternaam erbij te zetten en een geldig mailadres!

Deze actie is inmiddels afgelopen!

27 gedachten over “Review: Help-ID4Kids

 1. Ik twijfel nog steeds of ik roestvrijstaal wil. Ik vraag me af of dat fijn zit bij het dragen voor een kind. Uiteindelijk ga ik toch voor de blauwe siliconen met blauw gestreepte bandje. Hopelijk wordt mijn ondernemende weglopende 3 jarige dan snel terug gevonden deze zomer. De grootste angst voor een moeder!

 2. Wij kiezen ook voor rood wit blauw (weten ze meteen dat hij nederlands spreekt) met silicone plaatje, lijkt mij dat rvs misschien irritant is bij het dragen.
  Heb nu wel zo’n metalen plaatje aan een ketting voor hem maar het rubberen randje dat om het plaatje hoort gaat vaak eraf en de sluiting van de ketting, tja daar hebben we meteen een touwtje van gemaakt. Dit lijkt me nu een veel betere oplossing.

 3. Zo een mooie donkerpaars bandje met een blauwe silicone plaatje is wel erg gaaf en stoer voor mijn zoontje die zo een bandje goed kan gebruiken omdat hij erg avontuurlijk en ondernemend is.

 4. Ik zou heel veilig voor een blauw siliconen plaatje gaan met blauw/donker blauw bandje gaan. Wat een geweldige uitvinding!

 5. Rood-wit-blauw met een RVS bandje. Lekker stoer voor een stoere knul. Weten ze meteen bij welke tent ze moeten zijn. Vlag ophangen en laat de onbezorgde vakantie maar beginnen!

 6. Ik ziu gaan voor roze met roze! Lekker meisjesachtig en opvallend! Lijkt me heel handig voor mijn kleine dondersteen 😛

 7. De roze-wit roze met roze siliconen plaatje is echt is voor mijn dochter van net 3 die het liefst totaal haar eigen gang gaat.. En extra handig dat er allergieën op vermeld kunnen worden..

 8. een blauw silliconen bandje en het bandje bi color blue: handig voor mijn zoontje die een auto immuunbloedziekte heeft!

 9. Ideaal voor de aankomende zomer! Onze kleine man van 2,5 is soms sneller als we door hebben! Ik ga voor siliconen met een donkerblauw bandje, kan hij hem ook aan in het zwembad.

 10. Super handig en veiliger dan de SOS-ketting die ik vroeger om had… Voor mijn zoontje zou ik graag een middenblauw bandje met een rvs plaatje willen winnen!

 11. Dit bandje kan nog mooi mee op reis met mijn kleinzoon… Mijn dochter vind het overbodig, maar ik als oma heb hier andere ideeën bij! Het bandje in rood-wit-blauw (meteen duidelijk dat hij uit Nederland komt) en een plaatje van RVS (stoer en duurzaam)!

 12. Voor mijn zoontje ga ik ook voor de rood-wit-blauwe variant, we zijn tenslotte Nederlanders. Het RVS-plaatje maakt het helemaal af!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.