SAMSUNG CAMERA PICTURESBeschuit met muisjes maar dan net iets handiger; Geboortekoekjes! Individueel verpakte koekjes met roze of blauwe muisjes. En dat in een handig en leuk doosje. Dat is dus niet alleen zelf heerlijk snoepen in het kraambed maar ook leuk om te trakteren. Bovendien zijn ze ontzettend handig en makkelijk om mee te geven naar school. Dat scheelt een hoop gedoe met pakken beschuit, kuipjes boter en losse muisjes, die uiteindelijk door het hele huis te vinden zijn.

Ook leuk; ze zijn ook leuk om als cadeau te geven aan de kersverse ouder(s). Via de webshop van geboortekoekjes kun je in 3 gemakkelijke stappen de “nieuwe beschuit met muisjes” bestellen.

Stap 1 – Kiezen
Selecteer welke verpakking je wilt versturen, is er een jongetje of een meisje meisje-3_1geboren? Wil je een geschenkverpakking of een volumeverpakking?

Stap 2 – Ontwerp je eigen kaart 
Ontwerp hier je eigen kaart. Wanneer je kiest voor een geschenkverpakking kun je je eigen kaartje maken. Er zijn standaard kaarten beschikbaar, waar je een originele tekst op kunt schrijven. Natuurlijk kan je ook een eigen kaartjejongen-3_1 ontwerpen. Hiervoor heb je een leuke foto nodig, die je kan uploaden. In de kaart editor kan je de foto bewerken en een leuke tekst erbij schrijven. Indien je de geboortekoekjes via een mobiel apparaat probeert te bestellen, kan je meteen een foto nemen met je camera, en deze uploaden.

Stap 3 – Adresseren
Vul de adres- en contactgegevens in. Hier komen jouw gegevens (factuuradres) en de gegevens van de ontvanger (verzendadres). Indien deze twee gelijk zijn, vink je dit eenvoudig aan in het daarvoor bestemde vakje. Hierna volgt de betaling.

Hier vind je de ingrediënten van de geboortekoekjes.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.