Uitgesproken kleuren, oog voor detail en de python print zijn onderdeel van Gc’s mode erfgoed. Constant creëert het merk nieuwe opvallende designs voortbouwend op de nieuwste kleur trends. Dit jaar presenteert Gc wederom een exotisch luxe uurwerk: de Gc LadyChic Turquoise Python. Hét horloge om in 2015 een duidelijk style statement te maken.Gc_Y09002L1-vanaf_eur250

De onweerstaanbaar mooie kleur wordt bij dit model gecombineerd met warme aardetinten en weelderig rosé goud. De zuivere ronde vorm van de rosé gouden kast biedt een perfect kader voor de gladde ring met een verfijnde python zeefdruk. De delicate parelmoeren wijzerplaat is afgewerkt met een matte, satijnen gepolijst schub patroon.

De grote Romeinse nummering en de iconische Gc T-bar bevestiging geven dit horloge een dynamische en moderne uitstraling, zonder het vrouwelijke karakter te verliezen. De zacht kalfslederen band met python structuur zit soepel om de pols. Het LadyChic model is verkrijgbaar in drie verschillende maten. Een uiterst vrouwelijk model met een kleine 25mm kast, een model met 32mm kast en een uitvoering met datum vermelding met een 36,5mm kast.

Gc_Y10002L1-vanaf_eur250Verkoopprijs vanaf: € 249

www.gcwatches.com

Over Gc

De handtekening van Gc, “Smart Luxury”, staat voor de betrokkenheid van het merk om de kwaliteit van Swiss Made uurwerken en luxe producten aan te bieden tegen een verrassend toegankelijke prijs. Gc wordt verkocht in meer dan 70 landen wereldwijd via een netwerk van 60 distributeurs en ruim 5.000 verkooppunten.

One thought on “Gc’s style statement: de nieuwe LadyChic Turquoise Python

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.