Weet je af en toe niet goed wat ‘s avonds op tafel moet zetten, of heb je geen zin (of tijd) om naar de supermarkt te gaan? Daar is een hele goede oplossing voor; HelloFresh! Je krijgt elke week een box met verse ingrediënten thuisbezorgd. Hiermee zet je in een handomdraai de lekkerste maaltijden op tafel. Je zit nergens aan vast: je kunt namelijk gemakkelijk via je online account een week overslaan, of de bezorging helemaal stopzetten. Je kunt elke week uit heel veel verschillende recepten kiezen wat je lekker vindt. Omdat geen week hetzelfde is, kun je ook het aantal maaltijden (3, 4 of 5) en personen (1 tot 6) per week aanpassen. Krijg je een keertje visite en weet je dat van tevoren, dan regel je dat dus gemakkelijk!

Keuze uit vier verschillende boxen

HelloFresh heeft vier verschillende soorten boxen waar je uit kunt kiezen; Veggiebox, Originalbox, Quick & Easy box en de Familybox. Het maakt niet uit welke box je kiest, je krijgt wekelijks gerechten en recepten te zien die bij jouw box en jouw voorkeuren passen. In de Veggiebox spelen groenten de hoofdrol. Daarnaast is de box gevuld met granen, noten en zuivel (kan dierlijk stremsel bevatten). In de Originalbox zitten seizoensproducten, vis, vlees en granen. Van lekkere klassiekers tot verrassende wereldgerechten. In de Quick & Easy Box vind je eenvoudige vlees-, vis- en vegetarische recepten die je in 20 – 25 minuten op tafel zet, wel zo makkelijk. In de Familybox vind je seizoensproducten, vis, vlees en granen. De recepten zijn makkelijk te volgen en worden door het hele gezin gewaardeerd (ontzettend kidsproof dus).

Goede service en als je wilt stoppen, geen probleem!

HelloFresh geeft je iedere week suggesties voor het weekmenu. Vind je een gerecht niet zo lekker en wil je liever wat anders, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt altijd wisselen en kiezen voor een ander gerecht wat meer bij jouw persoonlijke smaak past. Uiteraard word de box iedere week keurig netjes op tijd bij je thuisbezorgd. HelloFresh levert een goede service en heb je er even genoeg van, dan kun je het gemakkelijk stopzetten. Wil je na een tijdje toch weer genieten van de gezonde en gevarieerde gerechten die je kunt maken met de box? Meld je dan gewoon weer aan!

Lekker gezond en veel variatie

Soms lukt het je gewoon niet om zelf voldoende variatie aan te brengen aan het avondeten. Je kookt misschien vaak hetzelfde en altijd op dezelfde manier. Niets mis mee maar door HelloFresh leer je op een andere manier te koken en bakken. Bovendien krijg je misschien gerechten op je bord waar je eerder nog nooit van gehoord had. Geniet van verrassende combinaties waar je zelf nog niet eerder aan hebt gedacht!

Aanvullende boxen

Naast de maaltijdboxen zijn er ook verschillende aanvullende boxen. Deze kun je alleen bestellen in combinatie met jouw maaltijdbox. Voor de extra boxen geldt dezelfde flexibiliteit. De inhoud van de Fruitbox is elke week anders en is geïnspireerd op het seizoen. De box bevat 5 tot 8 soorten fruit en is te bestellen in medium met minimaal 22 stuks fruit en large met twee keer zo veel fruit.

Verder is er ook een Ontbijtbox met een gevarieerd ontbijt met bijvoorbeeld havermout, crackers of fruit. Deze box bevat alle ingrediënten voor 5 keer ontbijten voor 2 of 4 personen, inclusief 3 bijbehorende recepten. De inhoud van de box is iedere week anders.

Last but not least: De Wijnbox met daarin de lekkerste wijnen uit Frankrijk, Portugal, Spanje en Italië. De box bevat elke week een witte en een rode wijn van 375 ml.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.