ella1Nieuw: Griekse stijl yoghurt van Ella’s Kitchen. Een lekker + gemakkelijk tussendoortje met biologische yoghurt en fruit voor thuis of onderweg. Dik + romig, in een superhandig knijppakje zodat je avonturier ze zelf op kan eten. Nu in twee fruitige smaken: aardbei en mango.

Goed voor je
Geen onpraktische bakjes en met plakkerige deksels, maar een handig knijppakje vol goede dingen dat je overal mee naar toe kunt nemen. De nieuwe yoghurtjes bevatten 100% puur fruit puree + zuivel, en geen toegevoegde suikers. Perfect voor kleintjes vanaf 6 maanden, peuters met knorrende maagjes of als tussendoortje in de lunchtrommel. Ook handig: je kunt ze buiten de koelkast bewaren.

ella2Ella’s Kitchen
Het is de missie van Ella’s Kitchen om kinderen op een leuke en speelse manier goede eetgewoontes aan te leren. Ella’s Kitchen gelooft dat kinderen eten met al hun zintuigen. Daarom maken ze recepten in verschillende smaken + texturen die spannend zijn voor baby’s en peuters. In felgekleurde verpakkingen om met kleine vingertjes in te knijpen en recepten met grappige namen om zoveel mogelijk plezier mee te maken tijdens het eten.

Te koop
De nieuwe yummy Griekse stijl yoghurts zijn vanaf deze zomer te koop bij onder andere Jumbo, Etos, Marqt en Albert Heijn. 90 gram voor € 1,09

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.