SAMSUNG CAMERA PICTURESPunten scoren bij mijn vriend, dat is het doel van deze review. En waar ik ik hem een plezier mee doen? Zeker in deze periode? Voetbal vind hij niets en tour du France kijken vind hij een verkwisting van tijd (Heerlijk zo’n man die wel sportief is, maar niet van sport kijken houdt!) Nee hij houdt van een leuke film tezamen met een lekker glas wijn en een stukje kaas. Dus een heerlijke rode wijn in een mooie wijnkist, daar scoor ik zeker mee. Maar dan niet zomaar een wijnkist! Nee een wijnkist met een eigen gemaakte tekst waarbij zelfs het lettertype gekozen kan worden. En bij flesjewijnbezorgd.nl is er van beide voldoende keuze!

Op de website van flesjewijnbezorgd.nl type je als eerste een tekst in, rekening houdend met het maximum aantal letters. Vervolgens kies je een lettertype uit. Lees daarna nog even de tekst goed door om eventuele spel- of taalfoutjes op te sporen. Daarna kunt u een heerlijke fles wijn uitzoeken. Aan de linkerkant op de webpagina kunt u op de fles wijn klikken om meerdere soorten te bekijken van bijvoorbeeld in mijn geval rode wijn. Vervolgens kies je de bezorgdag en voer je je gegevens in. Klaar is kees … of in dit geval Miranda.

Deze site is uitermate geschikt voor een verjaardag, bruiloft, afscheidsfeest, anderWijnen_op_een_rij soort feestje OF bij een heel lieve man … zomaar. Omdat het kan en omdat het mag!
Wij van KiDDoWz kregen de mogelijkheid om een wijnkist + fles wijn te reviewen. Omdat het een beetje vreemd is voor jezelf een wijnkist te bestellen besluit ik, zoals eerder gezegd, mijn vriend een plezier te doen. Gezien het feit dat werkweken van meer dan 50 uur geen uitzonderingen zijn, en de verplichte zakenreis met enige regelmaat voorbij komt, zijn de avondjes thuis voor ons zeer belangrijk en worden met volle teugen genoten. Daarom vind ik dat hij een avondje verdient waarbij we even af kunnen schakelen van de gezellige drukte van onze 4 kinderen en de werkdruk van beiden. Dus het huis aan de kant, de kinderen logeren bij opa en oma en mijn manlief een lekker verrassing in een prachtige verpakking. Als verrassing koos ik een rode Argentijnse wijn Salentein Malbec van 2013. Met name om dat mijn vriend van sterke wijnen houdt.

Na de laatste dag in een drukke werkweek vlak voor onze vakantie staat er op de tafel een wijnkist, wachtend tot vriendlief thuis komt. Die belde echter op om te zeggen dat hij een half uurtje tot een uurtje later komt i.v.m. de voorbereiding voor zijn afwezigheid in de vakantie. Dat komt goed uit, want dan kon ik nog wat extra tijd in het eten steken. Zoals gezegd, komt hij stipt 30 minuten later binnengewandeld. “Hey, hallo! Wat is het stil hier. Waar zijn onze Minions?” “Bij opa en oma logeren”, antwoordde ik. “Oh,” zei hij verbaasd, “dus we zijn alleen vanavond?” Met een grote glimlach gaf iSAMSUNG CAMERA PICTURESk hem het prachtig ingepakte kistje.”Geniet maar lekker van het begin van je vakantie.”, zei ik. Ik kon zien dat hij niet helemaal wist wat hij ervan moest denken. Maar de blik bij het openen van het pakje sprak boekdelen. Na een knuffel en een kus maakt hij het doosje open en haalt met een zachte glimlach de fles wijn eruit. Ik kan zien dat hij er erg blij mee is. Onze avond begon zoals ik gehoopt had.

Volgens mijn vriend paste de wijn perfect bij de lasagne die ik gemaakt had. Hij noemde hem vol, stevig en met een sterke smaak naar vruchten waaronder zwarte bessen alsook een een smaak van eikenhout. Ondanks het feit dat hij niet veel drinkt of pretendeert een wijnkenner te zijn, kon ik duidelijk zien dat hij ervan genoot. Vooral toen de oude kaas en de film erbij op tafel kwamen. Deze combinatie beviel hem extra goed. Kortom een heel geslaagde avond om even lekker bij te tanken. Letterlijk en figuurlijk.

flesjewijnbezorgdErg handig: de website heeft een kalender, zo kun je het pakket inplannen voor een bepaalde datum. Maar ook levering een werkdag later, binnen Nederland, is geen probleem.

/Miranda Young

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.