CRE8 heeft deze maand nieuwe originele duurzame kersthangers gelanceerd. Voor één van de drie sets zijn de houtresten van de productie van de Grachtenpuzzels hergebruikt. Hiermee speelt CRE8 in op één van haar acht speerpunten: Duurzaamheid. De kersthangers zijn verkrijgbaar in de Amsterdamse winkel én in de webshop.

Naast de kersthangers gemaakt van de resten van de productie van de Grachtenpuzzels, genaamd ‘Christmas At Home’, zijn er ook twee andere sets gemaakt van onder andere duurzaam hout gemaakt verkrijgbaar. De set ‘A Geometric Christmas’ geven de kerstboom een moderne look. Voor een eerste kerst is er de set ‘My First Christmas’, voor een bewust begin van de toekomst van de kleine.

Winkel en werkplaats
CRE8 is een cadeauwinkel in hartje Amsterdam die haar producten recht voor je ogen maakt. Een webshop waar je originele geschenken (in)koopt. Een kleine fabriek waar je je ontwerp laat 3D-printen of lasersnijden. En een stichting die jongeren de kans geeft deze ambachten te leren. Een gastvrije winkel-en-werkplaats-in-één, kortom, met volle aandacht voor kwaliteit, innovatie en duurzaamheid.


17 thoughts on “Een duurzame kerst met CRE8

  1. Leuk voor mijn jongste zoontje.. hij viert dit jaar zijn allereerste kerst! 🙂
    Grote broer hangt met alle liefde zijn hangertjes in de boom!

  2. Voor mijn dochters! Wat mij betreft mag een kerstboom best wat cuteness bevatten 🙂 En deze diertjes zijn super schattig!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.