De feestdagen staan weer voor de deur! Dé tijd om erop uit te gaan met je familie, zoals bijvoorbeeld naar Kerstcircus Ahoy in de kerstvakantie! Geniet van spectaculaire, hilarische en innemende acts, uitgevoerd door de absolute top van de internationale circuswereld. Van sensationele acrobatiek tot gekke capriolen van de clowns, en alles ondersteund door een heus circusorkest. De 49e editie van Kerstcircus Ahoy vindt plaats van 21 t/m 30 december in Rotterdam Ahoy. Daar word je vrolijk van!

Ook dit jaar presenteert Kerstcircus Ahoy weer een unieke voorstelling voor jong en oud; met circusnummers van wereldformaat, zoals de duizelingwekkende act de dubbele ‘Wheel of Death’, het jonglerende tango-duo Emily en Menno van Dyke en de bijzondere dierennummers met honden en katten, maar ook het razendsnel paardendressuur van Karl Trunk, acrobatische acts zoals de Moroccan Tumbling Troupe, de adembenemende luchtkunstenares Zoya Barkova en natuurlijk de hilarische grappen en grollen clown Don Christian.

Wat is er in de kerstperiode nou leuker dan een bezoek aan Kerstcircus Ahoy? Ieder jaar een nieuw samengesteld programma met circusacts uit de gehele wereld. Kerstcircus Ahoy is een klassiek circus voor jong en oud; met spectaculaire luchtacrobatiek, hilarische clowns en innemende dierennummers in de piste van het speciaal opgebouwde Ahoy Theater in Hal 1 van Rotterdam Ahoy. Komt dat zien!

Kerstcircus Ahoy is te zien van 21 t/m 30 december 2019.

Showdata en prijzen

Za. 21-dec 11:30 en 15:00
Zo. 22-dec 11:30 en 15:00
Ma. 23-dec 15:00
Di. 24-dec 15:00
Wo. 25-dec 11:30 en 15:00
Do. 26-dec 11:30 en 15:00
Vr. 27-dec 11:30 en 15:00
Za. 28-dec 11:30 en 15:00
Zo. 29-dec 11:30 en 15:00
Ma. 30-dec 13:00

Prijzen

1e rang tribune* €29,50 incl btw
Goldseats* €35,50 incl btw
Logeplaats* €39,50 incl btw*
Prijzen zijn incl. € 2,95 servicekosten * kinderen t/m 2 jaar gratis, mits op schoot

Kaartverkoop via de kassa van Rotterdam Ahoy en via Ticketmaster.nl

Korting!

Wij mogen onze lezers een speciale korting aanbieden! Als je je tickets via deze link besteld, dan betaal je €19,50 per ticket en krijg je ook nog eens per ticket een gratis consumptiemunt!

VIP-arrangement

Kosten Volwassenen: € 75,-
Kinderen*: € 55,- (incl. BTW en servicekosten)

VIP-arrangement bestaat uit:

• Logeplaats direct aan de piste
• Parkeerkaart voor parkeerterrein Ahoy
• Ontvangst met hapje en drankje in Theatercafé voorafgaand en in pauze
• Garderobe
• “Try it yourself” circus workshop (verzorgd door circus Rotjeknor)
• Programmaboek Kerstcircus Ahoy
• Een attentie (voor kinderen)
• Een gratis ritje in de authentieke draaimolen (voor kinderen)

VIP-arrangement is te reserveren voor de volgende voorstellingen:
Zondag 22 december om 11:30 uur en 15:00 uur
Woensdag 25 december om 11:30 en 15:00 uur
Donderdag 26 december om 11:30 uur en 15:00 uur
Zaterdag 28 december om 11:30 uur en 15:00 uur

*Kinderen (3 t/m 11 jaar). Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis, mits op schoot.

Adres

Rotterdam Ahoy
Ahoyweg 10
3084 BA Rotterdam

Openbaar vervoer

Rotterdam Ahoy is uitstekend bereikbaar met de bus, metro & trein. Vanaf bus- en metrostation Zuidplein loop je in 5 minuten naar Ahoy. Houd er rekening mee dat je een OV-chipkaart nodig hebt in het Rotterdamse openbaar vervoer. Vergeet niet je OV-chipkaart op te laden en vergeet ook niet om uit te checken.

Parkeren

Rotterdam Ahoy beschikt over 2000 parkeerplaatsen. Je betaalt €13,50 (dagtarief) voor een personenauto, dit is inclusief BTW.  Voor touringcars bedraagt het tarief €45,-. Wil je verzekerd zijn van een parkeerplek op het naastgelegen parkeerterrein voor een personenauto? Voor €18,00 boek je een gegarandeerde plek.

85 gedachten over “Kerstcircus Ahoy: zaterdag 21 tot en met zaterdag 30 december 2019

 1. OOOEEE leuk leuk, Kerstcircus Ahoy, dat zou geweldig zijn samen met de familie!. Wij lachen graag dus verheugen ons op clow Don Christian. Nu duimen dat we nog aan het eind van het jaar zo’n leuk uitje zouden kunnen maken.

 2. Thuis mag ik altijd deelnemen aan de acrobatenacts van dochterlief op de speelmat. Lijkt mij ontzettend gaaf om inspiratie op te doen bij het Kerstcircus!

 3. Supertof zeg! Mijn meiden turnen fanatiek en zijn dan ook het meest benieuwd naar de acrobatiek-act! Wie weet kunnen ze nog wat ideeën op doen!😁😂

  1. Mijn zoon is de dag na kerst jarig. Dat is best een rotdag om jarig te zijn maar voor zijn verjaardag naar het circus zou hij fantastisch vinden

 4. Moroccan Tumbling Troupe gaat mn zoontje fantastisch vinden dus wij maken graag kans op dit uitstapje in de kerstvakantie. Aangezien we maar met zn 2 zijn kunnen we nog een minigezinnetje uitnodigen dus dat zou super gezellig zijn.

 5. mooi, lang niet naar een circus geweest. Laatste keer dat ik naar een circus ben geweest was in 2015. Ik zou graag winnen om met mijn gezin naar deze show te komen kijken

 6. dierennummers met honden en katten maar ook de lichtshow lijkt ons gaaf. Het is vlakbij dus een ideaal uitje voor ons gezin en mij 😉

  1. We doen graag mee aan deze leuke winactie. We zijn gek op circus en vinden meestal alle akten leuk. We zijn maar nieuwsgierig of Wheel of death, deze akte lijkt heel spannend.
   Fingers crossed!

 7. Daar wil ik zeker wel kans op maken! Lijkt me heerlijk om met mijn gezin naar toe te gaan. Een hele beleving het kerstcircus maar ik ben toch wel het meest benieuwd naar Wheel of Death.

 8. Wow, wij zijn nog nooit naar een echt circus geweest en genieten elk jaar vol bewondering van wat wij op tv zien van het kerstcircus in Monte Carlo. Ik doe graag mee om dit jaar voor het eerst een kerstcircus te bezoeken. Ik kijk het meest uit naar de act van Mustafa Danguir, wat lijkt mij dat wiel eng en spannend! Mijn kinderen kijken het meest uit naar de dierenacts.

 9. Mijn man en ik zijn eerder samen lang geleden naar het kerstcircus geweest maar nog nooit met onze kinderen en ik denk dat zij hun ogen werkelijk zullen uitkijken! Zij zijn gek op clowns dus zullen het meeste uitkijken naar Clown Don Christian en ik naar de Wheel of Death al weet ik niet zeker of ik echt durf te kijken.

 10. Mijn zoontje wil dolgraag de cat act zien! Zijn lievelingsdier is een kat 🙂
  De kaartjes winnen zouden een geweldig kerstkadootje voor mijn zoontje zijn.

 11. Super leuk lijkt mij dat voor de kids! Ze zijn nooit eerder naar een circus geweest terwijl het zo dichtbij is!! Ik de k dat ze alle acts fantastisch vinden, maar de acrobaten in het bijzonder!

 12. Wat een te gek uitje voor de Kerstvakantie. Emma is helemaal gek op paarden, dus de paardendressuur zal zij zeker kunnen waarderen!

 13. Wat ontzettend leuk! Vroeger ging ik met mijn ouders altijd naar het kerstcircus in de kerstvakantie. Voor mij was dat echt het kerstgevoel. Lijkt mij ontzettend leuk om deze traditie nu ook voort te zetten met mijn eigen man en kinderen. Ik vind altijd de acrobatiek het leukst om te zien. Ik kijk dus vooral uit naar: het aerial ring trio, axum troupe, troupe richter en moroccan tumbling troupe.

 14. Wow, wat gaaf!! ik kijk er naar uit om deze fantastische prijs te winnen! En dan zit ik op de puntje van mijn stoel bij wheel of death!

  1. Geweldig om met het gezin naar toe te gaan. Alles is natuurlijk leuk maar ik denk dat de kinderen de voorstellingen met dieren het leukst gaan vinden. Nu maar hopen dat wij verrast worden met dit leuk uitje in de kerstvakantie.

 15. We hebben 2 zoon, Daan van 9 kijkt uit naar een spannende act, wat maakt niet uit, als het maar spannend issss, Stijn van 7 wil wat grappigs zien (clown). Super leuk gezinsuitje dit!

 16. Gaaf, de kinderen hebben er al zin in. Ze kijken het meest uit naar de act’s waarin dieren een rol spelen, zoals de honden en de paardjes !

 17. Aaah dat zou wel heel gaaf zijn zeg! Mijn kinderen zouden heel graag Moroccan Tumbling Troupe willen zien. En nu maar hopen dat ze dat dan niet na gaan doen 😉

 18. Mijn dochter zou graag de paardendressuur willen zien. Ze zit helaas niet meer op paardrijden maar is nog steeds gek op paarden!

 19. Mij lijkt alle acts geweldig om te zien maar als ik een bijzondere moet kiezen dan kies ik de cats act. Ik ben gek op poezen en ben erg benieuwd wat deze kat voor trucken kan.

 20. Ik doe graag mee om kans te maken om met mijn gezin naar dit geweldige circus te mogen. Ik ben onder andere erg benieuwd naar Dubbele Wheel of death. Het lijkt me erg spannend en spectaculair. Ik denk dat ik op het putje van mijn stoel zal zitten net als de rest van mijn gezin.

 21. De actrobatenacts lijkt ons erg leuk, de kinderen willen graag kijken naar de clowns en de katten en hondenshow, dus voor ieder wat wils! Dus als wij winnen dan hebben wij als gezin een leuk dagje uit! Dus we doen graag mee aan deze leuke win actie.

 22. Mijn meiden zijn gek op acrobatenacts! Mijn oudste dochter zit op turnen en vindt dit helemaal geweldig. Duimen dus maar 🙂

 23. Heel graag doen we mee. De act waar we het meeste naar uit kijken als we winnen is de adembenemende luchtkunstenares Zoya Barkova

 24. Jeugdsentiment! Die kerstmagie wil ik ook graag mee maken met mijn eigen kids! Mijn zoontje zit op turnen en is helemaal gek op acrobatiek. Mijn dochter vindt alles mooi wat glittert.

 25. Wow dat zou een leuk kado zijn voor onder de boom. Mijn zoon is gek op dieren en ik op clowns, maar eigenlijk os elke act van het kerstcircus geweldig.

 26. Geweldig om met de kinderen heen te gaan! Wij kijken het meest uit naar de act van de MUSTAFA DANGUIR | MOROCCAN TUMBLING TROUPE.
  Goed opletten en dan thuis nadoen 😀

 27. geweldig super leuk om met de kinderen heen te gaan! Ze zijn een keer naar een locale dierentuin geweest maar dat is niets vergeleken met een kerstcircus in ahoy.
  Ze zijn vooral dol op de clown! Liggen ze helemaal van in een deuk

 28. Jaaaaaaaaaa! Joepie, Jaaaa!! EN OF wij daar graag bij willen zijn. En dan komen we natuurlijk met name voor clown Don. Want clownsgedrag sluit prima aan op het gedrag van mijn twee heerlijke dochters!

 29. zou geweldig zijn dit eens mee te maken.ik heb sinds lange tijd eens weer mijn moeder op bezoek en mijn zoon en een vriendin.zou er erg leuk zijn ze met kaartjes te verrassen omdat ze ook nog nooit in een circus geweest zijn<3

 30. De paardendressuur lijk me prachtig, mijn dochter is ook gek op paarden. Doe erg graag mee 🤗🤗 Groetjes Anneliese

 31. Super leuk & gezellig om naar het circus te mogen gaan Feestje voor jong & oud.
  Zou graag met mijn gezinnetje willen gaan Leukste aan het circus vinden wij eigenlijk alles
  De voorpret is super leuk dan het moment van gaan, dan natuurlijk de show zelf Dolle pret en dan
  heel lang de tijd om na te genieten

 32. Leuuuk! Ik kijk het meest uit naar de spannende act van MUSTAFA DANGUIR | DUBBELE ‘WHEEL OF DEATH’

  Op mijn verjaardag met de kinderen naar het circus zou echt ontzettend leuk zijn 😀

 33. superleuk! ik doe graag mee, het lijkt me superleuk om met de kleinkinderen heen te gaan en ik denk dat ze allemaal het meest uitzien naar de clown

 34. Vroeger ben ik mijn met opa naar het Kerstcircus in Ahoy geweest. Ik kan mij dit nog heel goed herinneren. Ik zou het erg leuk vinden om eens met mijn dochters te gaan

 35. Het hele circus gebeuren is een groot feest alles heeft zijn charmes Dus ja wij willen heel erg graag meedoen met deze leuke actie

 36. Super leuk! ik zou gaan met mijn dreumes en moeder. Thuis hebben we koeien en daar is mijn dochter helemaal gek op dus ik denk dat zij ook gek is van de paarden 😊

 37. Dat zou gaaf zijn! Vroeger gingen wij met het gezin altijd naar een kerstcircus, hoe gaaf zou het zijn als ik deze traditie met mijn eigen gezin ook kan voortzetten! Ik vind the Wheel of Death wel heel erg gaaf en spannend klinken

 38. Toen ik klein was, hadden we het financieel erg zwaar. Maar elk jaar presteerde mijn moeder het om voor het circus in Ahoy te sparen. Dit was daarom extra bijzonder. En nu ik oud(er) ben, is het een prachtige herinnering, jeugdsentiment..Ik zou mijn kinderen ook heel graag zo’n mooie kerst herinnering meegeven voor later.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.