Een adventskalender is een kalender die onderdeel is van een christelijke traditie die stamt uit de 19e eeuw. De kalender bevat verschillende luikjes en elke dag mag er 1 luikje worden geopend. Meestal bevatten adventskalenders chocolade, maar dat is bij onderstaand lijstje niet het geval.

LEGO Harry Potter Adventskalender 2020 – 75981

Bouw elke dag iets in aanloop naar Kerstmis met 24 LEGO® Harry Potter™ minimodellen. Open de vakjes van de kalender van 2020 en krijg 24 dagen lang elke dag een magische verrassing. De kalender bevat 6 minifiguren, plus herkenbare voorwerpen en geweldige accessoires uit de Harry Potter films. Naarmate er meer dagen verstrijken, krijg je steeds meer modellen voor een magisch Kerstbal en eindeloze feestelijke avonturen op Zweinstein­™!

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender Kerstfeest in het kristallen salon – 9485

Wat is een beter manier om af te tellen naar Kerstavond dan met de PLAYMOBIL® adventskalender? Achter 24 luikjes bevinden zich verschillende betoverende PLAYMOBIL® figuren en onderdelen van het Kristallen Bal. De familie speelt muziek voor de prachtig versierde kerstboom vooraleer de cadeautjes uitgepakt worden. Welke verrassingen zitten er verborgen in de kleurrijke verpakking? De spanning stijgt! Tegen de feestdag is een kristalachtige speelscène gecreëerd die bij de schitterende speelwereld van het Kristallen Paleis past.

Meer informatie vind je hier.

LEGO City Adventskalender 2020 – 60268

Ho, ho, ho! Begin de feestdagen goed met de LEGO® City adventkalender voor 2020, inclusief een besneeuwde City speelmat waarop je jouw eigen kersttaferelen kunt bouwen! Open elke dag tot aan Kerstmis een vakje van de kalender en krijg steeds een leuke verrassing. Ontdek feestelijke miniatuurmodellen en personages uit de tv-serie LEGO City Adventures die cadeautjes komen brengen. Zelfs Daisy Kaboom doet vrolijk mee, met een nieuwe set handboeien voor Duke DeTain!

Meer informatie vind je hier.

PAW Patrol Adventskalender 2020

De Paw Patrol adventskalender verbergt 24 cadeaus, waarmee kinderen een winterlandschap met hun favoriete puppy’s uit de tv-serie stuk voor stuk kunnen nabouwen. Achter elke deur bevindt zich een klein verzamelstuk (hondenfiguren, huisjes, dierenvrienden, slee enz.). Van Paw Patrol in feestelijke look en de kalender zelf dient opengeklapt als speelmat.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars Adventskalender 2020 – 75279

Kinderen worden in de weken voor Kerstmis elke dag wakker met een cadeautje met de LEGO® Star Wars™ adventkalender (75279) bouwset 2020. Achter elk van de 24 deurtjes vind je een Star Wars LEGO minifiguur, LEGO figuur, ruimteschip, voertuig of locatie om zelf te bouwen. Je krijgt ook een code om content voor de game Star Wars: The Skywalker Saga vrij te spelen. Snel te bouwen, eindeloos creatief plezier De adventkalender bevat 6 LEGO minifiguren en 6 LEGO figuren, waaronder Darth Vader met een kersttrui en D-O met een kerstmuts, plus een uitvouwbare speelmat met een afbeelding van de Millennium Falcon met kerstverlichting – volop inspiratie voor veel creatief speelplezier dus. De 12 minimodellen in deze adventkalender omvatten onder andere Anakin’s Podracer, een Republic Cruiser en Darth Vaders kasteel.

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender “Back To The Future” – 70574

Tel af naar Kerstmis met de spannende PLAYMOBIL Back to the Future adventskalender! Achter elk deurtje zit een cadeautje, van figuren tot coole accessoires die kinderen (en volwassenen) 24 dagen lang uniek tijdreisplezier garanderen tot de grote dag. Zodra alle verrassingen zijn ontdekt, wordt de doos het decor voor het legendarische stadsplein. Speel iconische scènes na uit Back to the Future en Back to the Future II! Bijvoorbeeld met Marty McFly en Jennifer Parker, of Doc Brown en Marty op de parkeerplaats van de Twin Pines Mall uit 1985. Fans die wat verder terug willen reizen naar de jaren 50 kunnen Marty op zijn skateboard laten wegvliegen voor Biff. Het is bijna 10:04 uur en Doc Brown moet naar de torenklok om de bliksem op de fluxcompensator te richten! Als bonus voor echte fans bevat elke kalender een ansichtkaart met een wiebeleffect, waarop de McFly-familie als bij toverslag verdwijnt!

Meer informatie vind je hier.

Playmobil Adventskalender Kerst op de boerderij – 9009

De kerstman maakt zijn slee en rendier klaar voor de tocht, want hij gaat de dieren op de 1.2.3 boederij verwennen met leuke cadeautjes! Wat zal hij meebrengen?

– Er is plaats aan de voorkant van de slee voor de Kerstman. Hij kan vastgeklikt worden aan het handvat. Een kind (inclusief de engel) past ook in de slee.
– De zak met cadeautjes kan achteraan worden geplaatst.
– Het rendier kan aan de slee worden vastgemaakt.

Meer informatie vind je hier.

Schleich adventskalender 2020 Farm World

Adventkalender Farm World 2020. De nieuwe Schleich FARM WORLD Adventkalender verbergt grote verrassingen achter 24 deuren! De Schleich figuren zijn allemaal zeer gedetailleerd gemodelleerd en staan voor educatief waardevol spel.

Meer informatie vind je hier.

Hot Wheels Adventskalender

Maak de feestdagen nog leuker met deze kleurige adventskalender met kerstthema. Pak elke dag 1 van de 24 verrassingen met een Hot Wheels® thema uit. Pak op 1 december de eerste verrassing uit en tel af tot kerst in Hot Wheels stijl! Kinderen van alle leeftijden zullen deze Hot Wheels Adventskalender fantastisch vinden. De adventskalender bevat 8 versierde Hot Wheels voertuigen en 16 accessoires. Pak elke dag een verrassing uit. De Hot Wheels Adventskalender wordt nu geleverd met een splinternieuwe uitvouwbare speelmat waarop kinderen met hun nieuwe Hot Wheels voertuigen en accessoires kunnen spelen!

Meer informatie vind je hier.

LOL surprise adventskalender 2020

L.O.L. Surprise! Winter Wonderland adventskalender met 25 verrassingen.

De adventskalender voor kinderen bevat een exclusieve L.O.L. Surprise pop: op elk van de 24 dagen tot Kerstmis is een passend accessoire of kledingstuk voor de modepop verborgen.

Meer informatie vind je hier.

Harry Potter 2020 Advent Calendar

Tel af naar kerst met een Harry Potter-thema! De adventskalender 2020 bevat 24 verrassingen waaronder een pluche sleutelhanger, een stoffen tas, een pin badge, crests, een ketting, telefoonstickers, rol tape, sticky notes, tattoos, stempels, sleutelhangers, memo blokje, markeerstiften, paperclips, een pop socket, stickers.

Meer informatie vind je hier.

 

PLAYMOBIL Adventskalender Interventie op de bouwwerf – 9486

Wat is een beter manier om af te tellen naar Kerstavond dan met de PLAYMOBIL® adventskalender? Achter 24 luikjes bevinden zich verschillende spannende PLAYMOBIL® figuren en onderdelen rond het thema ‘Brandweer’. Op een bouwplaats is olie uitgelopen en heeft vuur gevat. Natuurlijk is de brandweer meteen aanwezig met de quad om de brand onder controle te houden. Tot aan Kerstmis ontwikkelt zich een compleet brandbrigade-speellandschap, passend bij de spannende Brandweer speelwereld.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars Adventskalender 2016 – 75146

Iedere dag plezier in december met de feestelijke LEGO Star Wars adventskalender! Maak in december iedere dag een deurtje open voor coole Star Wars-cadeautjes, inclusief figuren, voertuigen, ruimteschepen en meer. Vouw de speelmat uit en bedenk hevige veldslagen op de planeten Hoth, Tatooine en Naboo en in de ruimte. Uren speelplezier tijdens de feestdagen!

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender Top Agents – 9263

Ook dit jaar zorgen de adventskalenders van PLAYMOBIL® er weer voor dat de dagen tot kerstavond sneller voorbij gaan. In 24 vakjes zijn veel spannende PLAYMOBIL-figuren en -onderdelen van de Top Agents verstopt. In de agentenwerkplaats wordt vlijtig gewerkt aan verschillende gadgets, wapens en voertuigen voor de strijd tegen de organisatie van de slechte Dr. Drone. Maar let op: een van de handlangers van Dr. Drone probeert in de werkplaats binnen te dringen. Kan de agent hem met behulp van het machtige superwapen stoppen? Tot aan kerstavond ontstaat er zo een complete speelset met agenten en verschillende gadgets. Ideaal voor het uitbreiden van de Top Agents-speelwereld van PLAYMOBIL®.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars Adventskalender 2017 – 75184

Maak je op voor oneindig feestdagenplezier met de LEGO Star Wars adventskalender. Achter de deurtjes vind je een wereld vol Star Wars minifiguren, ruimteschepen, voertuigen en nog veel meer! Wanneer je alle cadeautjes hebt verzameld, vouw je de speelmat uit en speel je epische avonturen na op de woestijnplaneet Jakku, op de Starkiller-basis en in de ruimte. Met deze kalender wordt het sneller Kerst dan dat je “Unkar’s Thug” kunt zeggen! Inclusief 7 minifiguren plus een leuk kerstfiguur.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Friends Adventskalender 2016 – 41131

Het aftellen is begonnen, we gaan richting heerlijke feestdagen met de LEGO Friends! Bouw je eigen versie van vrolijke feestdagen met dit gezellige huisje waar je iedere dag een elementje aan toevoegt. Hier vind je alle benodigdheden voor een feestelijk concert van Emma en Naomi en je kunt alles klaarzetten voor een vrolijk kerstfeest, met cadeautjes, knutselwerk en lekkers. Misschien zitten er zelfs een paar schattige dieren bij!

Meer informatie vind je hier.

Uitgelichte afbeelding: Shutterstock

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.