Pak je ski’s en snowboard uit de kast en duik de sneeuw in. Of kom helemaal tot rust met jouw Sim in de hotpot. In Sims 4 Sneeuwpret ga jij op avontuur in Mt. Komorebi. Deze uitbreiding is sinds 12 november 2020 verkrijgbaar voor € 39,99 op PC, Mac, Playstation 4 en Xbox One. Benieuwd naar dit pakket? Hieronder de review over Sims 4 Sneeuwpret voor de pc.

Sims 4 Sneeuwpret

Het avontuur trekt de Sims naar Mt. Komorebi. In deze nieuwe wereld kun je wonen met je Sim of genieten van een fijne vakantie. Het is overigens de eerste wereld waarin beide functies mogelijk zijn! De wereld zit vol met publieke kavels, huizen en twee vrije kavels. Je kunt alle kanten op. Helaas is het geen open wereld, dus je moet wel bevriend zijn met je laadscherm.

Haal het avontuurlijke bij jouw Sim naar boven! 

Een van de coolste dingen uit deze uitbreiding zijn natuurlijk de nieuwe vaardigheden. Jouw Sim kan leren skiën, snowboarden en klimmen. Het is overigens niet gemakkelijk voor je Sim om dit te leren, dus gun ze wat tijd om het onder de knie te krijgen. De nieuwe wereld Mt. Komorebi is in ieder geval prachtig vanaf deze hoek.

Ontmoet locals op de festivals!

Mensen die het uitbreidingspakket ‘Stedelijk Leven’ hebben zijn natuurlijk al bekend hiermee. In de wereld van Mt. Komorebi zijn ook festivals voor de sim! Op de afbeelding hierboven is de IJssculpturen-festival te zien, maar er zijn er nog veel meer. 

Kom tot rust in de hotpot..

Laat jouw Sim optimaal genieten van de rust in de hotpot. Of ontspan op een iets andere manier, als je begrijpt dat ik bedoel… Het is overigens wel erg belangrijk dat jouw Sim even van te voren doucht, want anders worden de andere bezoekers erg boos op je..

Geïnspireerd op de Japanse cultuur

Deze uitbreiding is trouwens geïnspireerd op de Japanse cultuur. De kapsels, kleding en bouwelementen zijn geïnspireerd op de Japanse stijl. Daarnaast zijn er een aantal dingen toegevoegd aan de gameplay. Neem bijvoorbeeld het feit dat de Sims hun schoenen kunnen uitdoen bij het betreden van de woning. En de keuze kunnen maken om met stokjes te eten. Daarnaast is ook de karaktereigenschap ‘manieren’ toegevoegd en een nieuwe carrière: Salaris Persoon (stomme naam, leuke baan)

Nieuw in de uitbreiding voor extra gameplay: Levensstijlen

De uitbreiding Sneeuwpret geeft extra diepte in de gameplay met de introductie van levensstijlen en gevoelens. Er zijn maximaal 16 levensstijlen als reactie op acties en gewoonten van een Sim. Gevoelens vertegenwoordigen hoe twee Sims compleet verschillend op een gedeelde ervaring kunnen reageren en zijn van blijvende invloed op sociale interacties van een Sim. Zo blijft een herinnering van een vakantie bij. 

Mijn mening

Persoonlijk vind ik dit een van de leukste expansion packs van de Sims 4 tot nu toe, maar ook een van de mysterieuste. Ik heb het idee dat ik nog de helft niet ontdekt heb wat de uitbreiding allemaal te bieden heeft. Je kunt eindeloos spelen met de mogelijkheden en verschillende verhalen schrijven met jouw Sim. Je hoeft je geen moment te vervelen, als je begrijpt wat ik bedoel. De mogelijkheid om op vakantie te gaan met je Sim naar deze wereld is extra tof! 

Meer informatie vind je hier.

Over de auteur

Celine Klooster is blogger en schrijver en je kan haar vinden op The Blog Boss, Moestuin Stekjes en The Beautyboulevard.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.