Een adventskalender is een kalender die onderdeel is van een christelijke traditie die stamt uit de 19e eeuw. De kalender bevat verschillende luikjes en elke dag mag er 1 luikje worden geopend. Meestal bevatten adventskalenders chocolade, maar dat is bij onderstaand lijstje niet het geval. Het duurt nog eventjes voordat het Advent is, maar om niet mis te grijpen deel ik het alvast graag met jullie.

LEGO Harry Potter Adventskalender 2019 – 75964

Vier Kerstmis in de tovenaarswereld en ontdek 24 dagen lang elke dag een magische LEGO® Harry Potter™ verrassing! Achter elk deurtje vind je een ander LEGO Harry Potter cadeautje om te bouwen en mee te spelen. Iedere dag ontdek je een van de populaire personages, bekende voorwerpen of geweldige accessoires uit de Harry Potter films, zodat je je eigen Zweinstein™ kerstavonturen kunt beleven!

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender Kerstfeest in het kristallen salon – 9485

Wat is een beter manier om af te tellen naar Kerstavond dan met de PLAYMOBIL® adventskalender? Achter 24 luikjes bevinden zich verschillende betoverende PLAYMOBIL® figuren en onderdelen van het Kristallen Bal. De familie speelt muziek voor de prachtig versierde kerstboom vooraleer de cadeautjes uitgepakt worden. Welke verrassingen zitten er verborgen in de kleurrijke verpakking? De spanning stijgt! Tegen de feestdag is een kristalachtige speelscène gecreëerd die bij de schitterende speelwereld van het Kristallen Paleis past.

Meer informatie vind je hier.

LEGO City Adventskalender 2019 – 60235

Vier 24 dagen lang feest met de leuke verrassingen van de LEGO® City adventskalender! Open elke dag een nieuw deurtje en ontdek wat erachter schuilt. Is het een uniek voertuig, een adventskerstboom of misschien zelfs de Kerstman? Ontdek het zelf! Inclusief 7 LEGO® minifiguren (waaronder de Kerstman!) en een figuur van een sledehond.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Friends Adventskalender 2019 – 41382

Leef toe naar de feestdagen met je vriendinnen uit Heartlake City! Maak iedere dag tot aan Kerstmis een nieuw cadeautje om in je kamer te zetten of in de boom te hangen. In deze speelgoedadventskalender zitten leuke kleine kerstverrassingen verstopt, plus spullen die je doen denken aan je favoriete LEGO® Friends personage. Inclusief een Mia minipoppetje, plus een sneeuwpopfiguur, een hamsterfiguur, 2 pinguïnfiguren en figuren van Zobo en Zobita.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars Adventskalender 2019 – 75245

Maak de aanloop naar de feestdagen nog leuker met de LEGO® Star Wars™ adventskalender 2019. Achter de 24 deurtjes vind je Star Wars ruimteschepen, coole minifiguren en zelfs een paar verrassingen met kerstthema! Er is ook een uitvouwbare speelmat om fantastische Ahch-To Island avonturen na te spelen. Met de adventskalender van dit jaar is het sneller Kerstmis dan dat je verliefd wordt op een Porg! Open elke dag een deurtje en ontdek maar liefst 24 LEGO® Star Wars™ micromodellen om te bouwen.

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender Pirateneiland – 6625

De populaire Adventskalenders van PLAYMOBIL maken het lange wachten op Kerstmis elk jaar weer extra plezierig. Elke kalender heeft kleine deurtjes waarachter leuke verrassingen zitten. Talloze piraten zijn al naar het geheimzinnige schatteneiland gevaren en met lege handen teruggekeerd. Een moedige piraat gaat nog maar eens op zoek en slaat zijn strandkamp op in de baai. Met zijn kanon, sabel en schatkaart overwint hij de gevaren op het eiland maar wanneer hij eindelijk zijn doel heeft bereikt, staat de legendarische spookpiraat tussen hem en de schat in!

Meer informatie vind je hier.

Nickelodeon Paw Patrol Adventskalender

Wordt iedere dag wakker met een nieuwe verrassing van Paw Patrol. Jouw vrienden hebben steeds een nieuw poppetje om mee te spelen! Geen snoepgoed achter de luikjes, maar echte poppetjes om uren mee te kunnen spelen. Deze helden zijn allemaal herkenbaar voor het kind. Succes gegarandeerd!

Meer informatie vind je hier.

 

123-Playmobil Adventskalender Kerst op de boerderij – 9009

De populaire adventskalenders maken het lange wachten op Kerstmis elk jaar weer extra plezierig. Elke kalender heeft kleine deurtjes waarachter leuke verrassingen zitten. Met vele boerderijdieren zoals koeien, geitjes, schapen, vogels, katten, een kip met kuikens, een muis en een puppy. En natuurlijk ook met de kerstman en een engel.

Meer informatie vind je hier.

Hot Wheels Adventskalender

Maak de feestdagen nog leuker met deze kleurige adventkalender met kerstthema. Pak elke dag één van de 24 verrassingen uit. Pak op 1 december de eerste verrassing uit en tel af tot kerst in Hot Wheels-stijl! Kinderen van alle leeftijden zullen deze Hot Wheels Adventkalender fantastisch vinden. De adventkalender bevat acht versierde Hot Wheels-voertuigen en zestien accessoires. Pak elke dag een verrassing uit. De Hot Wheels Adventkalender wordt nu geleverd met een splinternieuwe uitvouwbare speelmat waarop kinderen met hun nieuwe Hot Wheels-voertuigen en accessoires kunnen spelen!​

Meer informatie vind je hier.

Mega Bloks – Smurfen Adventskalender – 10716

Vier je kerst met de smurfen en Mega Bloks. Mega Bloks is wereldwijd al meer dan 25 jaar het bouwmerk voor jong (vanaf 1 jaar) en oud. De unieke, grote blokken van Mega Bloks zijn speciaal gemaakt voor kleine handjes met een grote verbeelding. Ook voor de oudere kinderen en voor volwassenen heeft Mega Bloks mooie bouwsets. Of ze nu spelen met de Grote Bouwtas, met het Kristallen paleis, Mega Bloks Barbie, Dora, Minions of met de stoere Call of Duty bouwsets, het staat garant voor eindeloos veel speelplezier!

Meer informatie vind je hier.

Schleich Adventskalender – Horse Club

Schleich Horse Club 97780 Adventskalender Horse Club
December is natuurlijk de maand van de cadeau’s veras jezelf/iemand anders elke dag met een nieuw cadeau uit de Schleich adventskalender. Het eerste cadeau’tje mag je uitpakken op 1 december, in totaal zijn er 24 verrassingen dus al kun je je geduld bewaren krijg je op 24 december je laatste cadeau! Alle verrassingen uit deze kalender komen uit de serie Horse Club.

Meer informatie vind je hier.

Schleich Adventskalender -Wild Life

Schleich Adventskalender Wild Life met 24 Vensters. Vierentwintig grote verrassingen voor het spelen en verzamelen, een geweldig kerstcadeau. Adventskalender Wild Life voor de Kerst van Schleich. Kerst met de Wild Life Dieren! Klaar om te spelen.

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender Interventie op de bouwwerf – 9486

Wat is een beter manier om af te tellen naar Kerstavond dan met de PLAYMOBIL® adventskalender? Achter 24 luikjes bevinden zich verschillende spannende PLAYMOBIL® figuren en onderdelen rond het thema ‘Brandweer’. Op een bouwplaats is olie uitgelopen en heeft vuur gevat. Natuurlijk is de brandweer meteen aanwezig met de quad om de brand onder controle te houden. Tot aan Kerstmis ontwikkelt zich een compleet brandbrigade-speellandschap, passend bij de spannende Brandweer speelwereld.

Meer informatie vind je hier.

Schleich Adventskalender – Farm World

Schleich Farm World 97700 Adventskalender Farm World
December is natuurlijk de maand van de cadeau’s verras jezelf/iemand anders elke dag met een nieuw cadeau uit de Schleich adventskalender. Het eerste cadeautje mag je uitpakken op 1 december, in totaal zijn er 24 verrassingen dus al kun je je geduld bewaren krijg je op 24 december je laatste cadeau! Alle verrassingen uit deze kalender komen uit de serie Farm World.

Meer informatie vind je hier.

LEGO City Adventskalender 2017 – 60155

Voeg nieuwe elementen toe aan je sets of begin een nieuwe verzameling met de verrassingen uit deze LEGO City adventskalender! Maak elke dag een nieuw deurtje open om te zien wat erachter verstopt zit. Is het een voertuig… of een splinternieuwe minifiguur? Misschien zelfs de Kerstman? Daar kun je alleen achter komen als je de deurtjes openmaakt – iedere dag één! De kalender bevat zes minifiguren: een jonge snowboarder, een oma, twee medewerkers van de kustwacht, een jungle-onderzoeker en de Kerstman.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars Adventskalender 2016 – 75146

Iedere dag plezier in december met de feestelijke LEGO Star Wars adventskalender! Maak in december iedere dag een deurtje open voor coole Star Wars-cadeautjes, inclusief figuren, voertuigen, ruimteschepen en meer. Vouw de speelmat uit en bedenk hevige veldslagen op de planeten Hoth, Tatooine en Naboo en in de ruimte. Uren speelplezier tijdens de feestdagen!

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender Top Agents – 9263

Ook dit jaar zorgen de adventskalenders van PLAYMOBIL® er weer voor dat de dagen tot kerstavond sneller voorbij gaan. In 24 vakjes zijn veel spannende PLAYMOBIL-figuren en -onderdelen van de Top Agents verstopt. In de agentenwerkplaats wordt vlijtig gewerkt aan verschillende gadgets, wapens en voertuigen voor de strijd tegen de organisatie van de slechte Dr. Drone. Maar let op: een van de handlangers van Dr. Drone probeert in de werkplaats binnen te dringen. Kan de agent hem met behulp van het machtige superwapen stoppen? Tot aan kerstavond ontstaat er zo een complete speelset met agenten en verschillende gadgets. Ideaal voor het uitbreiden van de Top Agents-speelwereld van PLAYMOBIL®.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars Adventskalender 2017 – 75184

Maak je op voor oneindig feestdagenplezier met de LEGO Star Wars adventskalender. Achter de deurtjes vind je een wereld vol Star Wars minifiguren, ruimteschepen, voertuigen en nog veel meer! Wanneer je alle cadeautjes hebt verzameld, vouw je de speelmat uit en speel je epische avonturen na op de woestijnplaneet Jakku, op de Starkiller-basis en in de ruimte. Met deze kalender wordt het sneller Kerst dan dat je “Unkar’s Thug” kunt zeggen! Inclusief 7 minifiguren plus een leuk kerstfiguur.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Friends Adventskalender 2017 – 41326

Het aftellen tot Kerst kan beginnen met LEGO Friends! Bouw je eigen kersttafereel voor de LEGO Friends huisdieren. Je kunt elke dag iets nieuws maken. Ga eerst op zoek naar Stephanie en haar sneeuwscooter en kijk dan welke andere verrassingen ze onderweg kan verzamelen! Inclusief Stephanie minipoppetje in feestelijke kleding.

Meer informatie vind je hier.

Barbie Adventskalender

Echte Barbie fans tellen nu nog leuker de dagen tot Kerstmis af met de Barbie Adventkalender! Wordt geleverd met Barbiepop en 24 accessoires, voor elke dag één. Ideaal voor Barbie fans van 3 jaar en ouder.

Meer informatie vind je hier.

LEGO City Adventskalender 2018 – 60201

Vier 24 dagen lang feest met de leuke verrassingen uit de 60201 LEGO City adventskalender! Open elke dag een nieuw deurtje en ontdek wat erachter verstopt zit. Is het een uniek voertuig, een nieuwe LEGO minifiguur of misschien zelfs de Kerstman? Maak de vakjes open en ontdek het zelf! Inclusief 5 LEGO minifiguren (waaronder de Kerstman!) en een figuur van een sledehond.

Meer informatie vind je hier.

Dick Bruna Kerststal

Met deze Dick Bruna kerststal kunnen kinderen het kerstverhaal zelf naspelen. Gebaseerd op het kerstboek Kerstmis van Dick Bruna. Met 15 losse figuren uit het kerstverhaal en een bijbehorende stal die opgezet kan worden als decoratie of onder de kerstboom. Geschikt voor kinderen van 4 tot 7 jaar.

Meer informatie vind je hier.

PLAYMOBIL Adventskalender Kerstatelier met elfen – 9264

Ook dit jaar zorgen de adventskalenders van PLAYMOBIL® er weer voor dat de dagen tot kerstavond sneller voorbij gaan. In de 24 vakjes van de adventskalender Kerstatelier met elfen zijn vele populaire PLAYMOBIL®-figuren en -onderdelen verstopt. De elfen hebben hun handen vol om de cadeautjes die de kinderen aan de Kerstman hebben gevraagd op tijd af te krijgen. Zelfs ’s avonds laat nog worden de cadeautjes in het romantische licht van de lantaarn in de werkplaats met een glijbaan getransporteerd om ingepakt te worden en vervolgens op de rendierslee geladen. Nu kan kerst komen!

Meer informatie vind je hier.

LEGO Star Wars Adventskalender 2018 – 75213

De kerstdagen van 2018 staan in het teken van een heerlijke ruimtereis met de 75213 LEGO Star Wars adventkalender. Achter de deurtjes ontdek je een collectie van beroemde LEGO minifiguren, ruimteschepen, voertuigen en nog veel meer! Wanneer je alle cadeautjes hebt verzameld, kun je de speelmat uitvouwen en zelf de spannendste scènes naspelen op de woestijn- en ijsplaneet. Met deze kalender is het al Kerst voordat je “Rennen, er komt een Rathtar aan!” kunt roepen. Maak elke dag een deurtje open en ontdek 24 verschillende cadeautjes met LEGO Star Wars thema.

Meer informatie vind je hier.

LEGO Friends Adventskalender 2016 – 41131

Het aftellen is begonnen, we gaan richting heerlijke feestdagen met de LEGO Friends! Bouw je eigen versie van vrolijke feestdagen met dit gezellige huisje waar je iedere dag een elementje aan toevoegt. Hier vind je alle benodigdheden voor een feestelijk concert van Emma en Naomi en je kunt alles klaarzetten voor een vrolijk kerstfeest, met cadeautjes, knutselwerk en lekkers. Misschien zitten er zelfs een paar schattige dieren bij!

Meer informatie vind je hier.

Uitgelichte afbeelding: Advent calendar from Shutterstock/Alexander Raths

(Visited 284 times, 1 visits today)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.