piet1Hij komt, hij komt…
De eerste pepernoten liggen al in de winkel, het Sinterklaasgevoel bloeit langzaam op en De Kleine Huispiet raakt in opperbeste stemming!

Zijn komst naar Nederland komt dichterbij en hij is er helemaal klaar voor om de kinderhartjes te veroveren en een feestje te maken van de weken dat Sinterklaas in Nederland is. 

De Kleine Huispiet zal zijn uiterste best doen om vriendjes te worden met ieder kind. Gelukkig is dat zo moeilijk niet, want dat is zijn liefste bezigheid. Plezier maken, verrassen, luisteren naar de kinderwensen èn hier en daar wat streken uithalen.

” Het verhaal gaat dat hij alles hoort en ziet. Iedere nacht glipt hij het huis uit naar de Sint om verslag uit te brengen van de belevenissen van die dag. Zo zorgt hij voor het compleet maken van het Grote Boek van Sinterklaas. Het is steeds weer een verrassing voor de kinderen waar De Kleine Huispiet de volgende ochtend opduikt.”

pietZelfs de eerste scholen zijn al aangehaakt om een speciaal Kleine Huispietenproject te starten!

Meer informatie vindt u op www.dekleinehuispiet.nl

3 thoughts on “De Kleine Huispiet!

  1. tja… toch erg jammer dat deze organisatie er ook in mee gaat om zwarte/bruine Piet te veranderen.
    Prima om het Sinterklaas verhaal wat te moderniseren maar om er een soort clowns van te maken…

  2. Beginnen we daar echt weer zo vroeg mee? En dan weer de discussie over zwarte piet, die het hele jaar liep. Ik wil gewoon weer ouderwets Sinterklaas vieren. Pas in november tot en met 5 december en de rest van het jaar niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.