Bijna op magische wijze zijn ze van de ene op de andere nacht weer in de supermarkt verschenen: de pepernoten! Hét ultieme teken dat Sinterklaas is gestart met de voorbereidingen voor zijn lange (stoom)boottocht. Met het opstellen van zijn boek en het bepalen wie welk cadeautje krijgt, is de Sint wel maanden bezig. Dus kunnen wij hem een handje helpen door alvast ons verlanglijstje op te stellen! Deze 13 cadeautips van Hasbro bieden heel wat inspiratie voor de feestdagen. Oh, kom er eens kijken…! 

PLAY-DOH SUPERKLEURRIJK CAFÉ

Open je eigen café en maak creatieve Play-Doh-drankjes op jouw manier! Vul een beker bij de speelgoed-koffiemaker met Play-Doh-klei en zet hem door naar het toppingstation, waar je nepslagroom kunt toevoegen. Als echte barista kan je ook talloze Play-Doh koekjes, cupcakes en donuts maken en kan je koffie, thee, frappés of smoothies aan je klanten meegeven voor onderweg in de doorzichtige bekers en meeneemtray. Dat is pas het echte werk!

Leeftijd: 3+
Adviesprijs: € 44,99

PLAY-DOH ULTIEME IJSCOWAGEN

IJsjes eten in de winter? Kan gewoon! Deze levensgrote ijscowagen heeft genoeg ruimte om je zoetste dromen waar te maken. In het softijs-serveerstation maak je talloze traktaties om te versieren met de Play-Doh-strooiselmaker en snoepgoedvormpjes, waarna klanten kunnen betalen bij de kassa. De kassageluiden en leuke muziekjes kunnen natuurlijk niet ontbreken: zo voelt het echt alsof je je eigen ijscowagen hebt!

Leeftijd: 3+
Adviesprijs: € 124,99

PLAY-DOH ZOOM ZOOM STOFZUIGER EN OPRUIMSET

Soms is het fijn om er een lekker zooitje van te maken. Met Zoom Zoom de speelgoedstofzuiger, de handige helper die echte stukjes Play-Doh opzuigt, kan je dat ook snel weer opruimen! Duw de stofzuiger vooruit en zie hoe hij stukjes klei verzamelt in het lege potje binnenin, die je daarna opnieuw kan gebruiken. Met extra schoonmaakspullen, zoals een nepspuitflesje en een borstel, kan je alles nog eens extra spiksplinterschoon maken.

Leeftijd: 3+
Adviesprijs: € 27,99

PEPPA PIG: PEPPA’S CLUBHUIS

Peppa Pig en Kelly Konijn spelen in het speelhuis, en daar gebeurt van alles! Speel jij mee? Je kan kiezen tussen verhalen door de muur te draaien: daarmee verandert het verhaal samen met de muziek. Spelen Peppa en Kelly bakkertje of winkeltje? Het clubhuis heeft ook een glijbaan en schommel voor buitenplezier.

Leeftijd: 3+
Adviesprijs: € 57,99

PEPPA PIG: PEPPA’S CAMPER

Ga je mee op vakantie met Peppa en haar familie? Ga mee met hun camper en druk op het stuur om muziek uit de serie en bekende Peppa-zinnetjes als “Zijn we er al bijna?” te horen. Aangekomen op de kampeerplek? Dan kan je de camper ombouwen tot een huis met meerdere verdiepingen. Maak het avondeten klaar in de beweegbare keuken, zet de familie rond het kampvuur en geniet samen van de sterrenhemel.

Leeftijd: 3+
Adviesprijs: € 67,99

CLUEDO ESCAPE – VERRAAD IN SLOT SWAENESTEYN 

Je bent te gast in het slot van Dr. Swart als je opeens een gil hoort, het licht uitgaat en je Dr. Swart dood aantreft! Werk samen om uit het kasteel te ontsnappen en te ontdekken wie Dr. Swart heeft vermoord, waar dat gebeurde en met welk wapen. Verplaats je pion over het spelbord terwijl je speurt in het slot, puzzels oplost, nieuwe kamers ontgrendelt en aanwijzingen verzamelt. Kan jij ontsnappen en, belangrijker nog, de verrader ontmaskeren?

Leeftijd: 10+
Adviesprijs: € 22,99

MONOPOLY WERELDREIS

Welke spannende reisbestemmingen ontdek jij op Monopoly-wereldreis? Koop bestemmingen, haal je reisdoelen en bestempel het spelbord met je pionstempel om te winnen terwijl je leuke weetjes leert over allerlei plekken op de wereld. Met de speciale reisjournaalkaarten kan je herinneringen maken die je in volgende spellen weer kunt gebruiken! Houd je van reizen, dan is Monopoly Wereldreis perfect voor jou.

Leeftijd: 8+
Adviesprijs: € 35,99

MY LITTLE PONY: SUNNY’S LANTAARN

Ontdek de mysterieuze geheimen van Sunny’s magische lantaarn! Draai aan de sleutel onderaan, om de lantaarn te laten oplichten en de kristalvormige balletjes eruit te laten rollen. Met de kristallen kun je het lantaarnlicht van kleur laten veranderen: superleuk om als nachtlampje te gebruiken! Er is daarnaast een verrassing verborgen in elk balletje, deze kun je gebruiken om Sunny te stylen.

Leeftijd: 5+
Adviesprijs: € 32,99

FURREAL: CINNAMON MIJN STYLING PONY

Ben je fan van dieren en pony’s? Dit is Cinnamon Mijn Styling Pony ! Cinnamon knipoogt naar je en beweegt haar oren, hoofd en hal. Ze reageert als ze gevoerd wordt of als je haar rug, wangen of snuit aait. Ze maakt blije geluidjes en haar wangen gloeien soms! Ook kan je haar borstelen en stylen met allerlei mooie accessoires (26 in totaal), inclusief vier glinsterende hoefijzers en een bloemenkroon. Als je het lief vraagt, zingt ze zelfs een slaapliedje voor je.

Leeftijd: 4+
Adviesprijs: € 119,99

MARVEL SPIDEY AND HIS AMAZING FRIENDS HOOFDKWARTIER

Slinger erop los met Spidey en zijn geweldige vrienden! Deze superhelden-speelset met licht en geluid verandert van een supersnel rijdend voertuig in een grootse commandotoren van wel 60 cm hoog! Vanuit het commandocentrum plan je alle Spidey-missies en samen met de Amazing Friends geef je je eigen spectaculaire shows met alle meegeleverde muzikale accessoires. Slinger aan de webarm op weg naar je nieuwe avontuur en grijp de slechterikken met de webbumper!

Leeftijd: 3+
Adviesprijs: € 114,99

NERF ELITE 2.0 MOTOBLITZ

Wat is er beter dan één dart? Juist, zes darts tegelijk! De Nerf Elite 2.0 Motoblitz CS-10 is een semi-automatische blaster met 2 verschillende manieren om te blasten. Haal de trekker over om één dart uit het magazijn af te vuren, of beweeg de hendel aan de onderkant snel heen en weer en druk op de Blitz knop om 6 darts tegelijk af te vuren.

Leeftijd: 8+
Adviesprijs: € 59,99

NERF ULTRA SPEED

De snelstvurende Nerf Ultra-blaster ooit: de Ultra Speed haalt snelheden tot wel 7 darts per seconde! Schakel je tegenstanders bliksemsnel uit met deze volledig gemotoriseerde blaster. Met twee magazijnen voor 12 darts lanceer je een dozijn darts achter elkaar uit 1 magazijn. Laad het tweede magazijn om er nog eens 12 af te vuren! De blaster komt met 24 Nerf AccuStrike Ultra-foamdarts, de meest nauwkeurige Nerf Ultra-darts die er zijn.

Leeftijd: 8+
Adviesprijs: € 84,99

JENGA MAKER

Speciaal voor de bouwmeesters! Bij deze Jenga-variant speel je in teams die tegelijkertijd zo snel mogelijk moeten bouwen. Iemand uit het team trekt een kaart en vertelt aan de teamgenoten hoe er gebouwd moet worden. Zonder te wijzen of gebaren te maken, en je mag niet spieken! Het eerste team dat het bouwwerk goed afbouwt, wint de ronde – en met genoeg overwinningen win je het spel.

Leeftijd: 8+
Adviesprijs: € 29,95

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.