Na het succes van afgelopen negen jaar, wordt Duinrell op 23 en 24 november en 30 november en 1 december 2019 voor het 10e jaar op rij omgetoverd tot het Landgoed van Sinterklaas. Beide weekenden zijn er van 10:00 uur tot 16:30 uur allerlei Sinterklaas-activiteiten te beleven waarbij ook veel activiteiten binnen zijn, zoals het swingende SiSaSinterklaasconcert in het theater en het Huis van Sinterklaas.

SiSaSinterklaasConcert

Tijdens het SisaSinterklaasconcert kunnen de kinderen hun coolste moves laten zien. De Party Pieten maken er samen met zangeres Sita een groot feest van tijdens de Pietendisco. Natuurlijk eindigt het SisaSinterklaasconcert met een optreden van niemand minder dan Sinterklaas zelf.

Showtijden: 10:30 uur, 11:30 uur, 12:30 uur, 14:30 uur, 15:30 uur en 16:30 uur

Het Huis van Sinterklaas

In het Huis van Sinterklaas ontdekken kinderen waar de Pieten op Duinrell slapen, waar de cadeautjes worden ingepakt en hoe alle verlanglijstjes bij Sinterklaas terechtkomen. Kinderen kunnen een lesje volgen in de Pietenschool en pepernoten proeven in het pepernotenrestaurant.

Openingstijden: 10:00 tot 16:30 uur

De Pieten Parade

Iedere dag tijdens het Landgoed van Sinterklaas trekken alle Pieten samen met Sinterklaas en Rick de Kikker door het park met de meest spectaculaire wagens. Samen kun je een plekje uitkiezen aan de kant en genieten van alles wat voorbij komt.

Showtijden: 13:30 uur

Winterattracties open

Tijdens het Landgoed van Sinterklaas zijn de winterattracties uiteraard ook open. Gasten kunnen alle Sinterklaas-activiteiten afwisselen met bijvoorbeeld een ritje in de Kikkerachtbaan of Aqua Swing.

Openingstijden: 10:00 tot 16:30 uur

Tikibad

En na alle Sinterklaas-activiteiten kunnen gasten opwarmen in glijbanenparadijs het Tikibad. Hoog, lang, snel, tollend, met banden of zonder en in het donker … er zijn glijbanen voor groot en klein. Speciaal voor kinderen onder de 120 centimeter is er kids waterpark Playa met vier toffe glijbanen.

Openingstijden: zaterdag van 10:00 tot 21:30 uur en zondag van 10:00 tot 19:00 uur.

Weekendje Duinrell

Voor alle gasten die niet genoeg kunnen krijgen van het Landgoed van Sinterklaas, biedt Duinrell om ook een weekend te komen slapen op het vakantiepark. Tijdens het Landgoed van Sinterklaas hebben vakantiegasten onbeperkt toegang tot alle Sinterklaas-activiteiten, de winterattracties en het Tikibad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.