Even voorstellen: ik ben Sifra en community manager bij WithLove. Dé romantische streamingdienst van Nederland. Probeer jij ook elke dag zoveel mogelijk ballen in de lucht te houden? En ben je daar soms he-le-maal klaar mee? Dan is WithLove echt iets voor jou. Een soort Netflix maar dan met alleen maar romantische films voor totale ontspanning. Hieronder vind je mijn tien favoriete feelgoodfilms. Kruip onder een dekentje, zet een grote pot thee en relax….

WithLove.tv werd op 19 december 2018 gelanceerd in Nederland. Met een abonnement van 5,95 euro per maand kun je overal en onbeperkt genieten van alle 250 films. En de eerste 14 dagen kun je het helemaal gratis uitproberen! De romantische films en series worden geselecteerd voor en door romantiek fans. Dit maakt het aanbod uniek!

How To Write Love

Een romantische film met Hugh Grant in de hoofdrol, dat kan gewoon niet misgaan. Zijn Britse charme en droge humor zorgen ervoor dat je zijn personage Keith meteen leuk vindt. In How To Write Love speelt hij een scenarioschrijver die op zoek is naar een nieuw doel in zijn leven. Gelukkig heeft zijn agent een nieuwe opdracht voor hem. Een universiteit in Binghamton zoekt een cursusleider scenarioschrijven. Hij voelt zich eerst te goed voor dit baantje, maar dan begint hij het mooie van lesgeven in te zien…

Kijk de film hier.

Can’t Buy My Love

Rijke playboys zijn altijd fijn om naar te kijken toch? De film Can’t Buy My Love is dan ook een echte aanrader. De ambitieuze Lily is ambulance-verpleegster en heeft helemaal geen tijd voor een man. Dan ontmoet ze de rijke playboy Jeff, tijdens het verplegen van Jeff’s vader. Jeff valt als een blok voor Lily, maar zij vindt hem maar een verwend rijkeluiskindje. Jeff doet er alles aan om haar voor zich te winnen. Liefde is niet te koop, maar lukt het Jeff toch om Lily te overtuigen van zijn liefde? 

Kijk de film hier. 

Brimming With Love

Journaliste Allie krijgt de opdracht om te schrijven over een koffiezaak, waarvan de eigenaar een lovematchmaker is. Na 30 kopjes koffie zou hij je soulmate kunnen vinden. Allie gelooft er niet zo in, maar is toch te benieuwd naar de succesformule van Sam om er niks mee te doen. In het begin irriteren ze zich mateloos aan elkaar. Maar als ze elkaar beter leren kennen, beginnen ze elkaar steeds aardiger te vinden…

Kijk de film.

Forever

Wat doe je als je tijdens je bruiloft wordt achtergelaten voor het altaar? Nina gaat gewoon op haar geplande huwelijksreis naar Mauritius, maar dan met haar beste vriend Hugo. Daar denkt iedereen dat ze een pasgetrouwd stel zijn en dat laten ze ook maar even zo. Samen met twee andere stellen, ontdekken ze daar wat ware liefde is. De film Forever is net even anders dan anders, want in de film wordt Zuid-Afrikaans gesproken. Dat is even wennen, maar lijkt eigenlijk heel erg op Nederlands en helemaal niet zo moeilijk om te begrijpen als je denkt.

Kijk de film hier.

Secret Summer

Rachel moet voor haar werk naar een oude bibliotheek in Californië. Daar ontmoet ze de knappe Jake, die deze zomervakantie op zijn nichtje en neefje past. Hij is bezig met een nieuw boek en door hem ontdekt ze wat de bibliotheek voor het dorp betekent. Samen zetten ze alles op alles om de bibliotheek te redden! Fans herkennen Rachel (gespeeld door Lindsay Shaw) misschien van haar rollen in Ned’s Survival Gids en Pretty Little Liars. De film Secret Summer is een echte guilty pleasure, met een heerlijke voorspelbaarheid en veel te knappe acteurs!

Kijk de film hier. 

For The Love of George

Op zoek naar de man van je dromen nadat je eigen man je bedriegt? Dan wil je de crème de la crème, dus ga je op zoek naar dé Mister Perfect. In de film For The Love of George gaat Poppy voor haar zoektocht naar de perfecte man naar Los Angeles. Maar wie is er perfecter dan George Clooney? Precies. Niemand. Poppy bedenkt een plan om George Clooney een keer ‘per ongeluk’ tegen te komen. Haar zoektocht naar George wordt een steeds grotere obsessie… Bestaat de perfecte man wel? 

Kijk de film hier

The Joneses Unplugged

Hoe verslaafd ben jij aan je telefoon? Tegenwoordig staat iedereen altijd maar aan en kan niemand meer een uurtje zonder telefoon en social media. Door een grote stroomstoring worden Rebecca en Matthew Jones in de film The Joneses Unplugged gedwongen weer eens met elkaar te praten, zonder telefoon. En dat blijkt het beste wat ze in jaren hebben gedaan. Geniet van deze heerlijke film, en zet je telefoon ook eens uit! 

Kijk de film hier

Rosemont

Een heerlijke romantische winterfilm mag in deze lijst niet ontbreken. In de film Rosemont komen Lisa en Brad samen in een sneeuwstorm terecht. Lisa is zwanger en op de vlucht, en Brad is een professionele snowboarder die op het punt staat te trouwen. De enige mogelijkheid om te schuilen voor de sneeuwstorm is de Rosemont Lodge. Ooit was de lodge een levendig resort, nu is het al twintig jaar gesloten. De komende dagen tot kerst veranderen de levens van Lisa en Brad en de eigenaren van de lodge voor altijd… 

Kijk de film hier.

The Wedding Do Over

Was je bruiloft niet helemaal wat je ervan had verwacht? Doe het dan gewoon een keertje over, met dezelfde man. Abby heeft een bedrijf dat gespecialiseerd is in tweede bruiloften. Haar nicht Emily vraagt haar hulp voor haar tweede bruiloft met militair Dan. Abby kan niet wachten om er de mooiste bruiloft ooit van te maken. Maar waar ze niet op had gerekend is dat ze Dan’s broer Peter zou tegenkomen. Peter is namelijk haar ex-verloofde… De film The Wedding Do Over heeft alle ingrediënten voor een heerlijke zwijmeltopper! 

Kijk de film hier

Christmas Cupcakes

Cupcakes en kerst: dat is toch dé perfecte combinatie? De film Christmas Cupcakes heeft the best of both worlds… Na het overlijden van hun vader, komen de twee zussen Gina en Kim weer terug in de bakkerij waar ze vroeger heel veel tijd én heel veel kerstavonden hebben doorgebracht. Om de zaak te redden doen ze mee aan een bakwedstrijd. Een soort Heel Holland Bakt, met een finale op Kerstavond. Kunnen ze de wedstrijd winnen en de bakkerij redden?

Kijk de film hier

En psst: vanaf 19 november wordt WithLove Xmas WithLove en vind je daar elke week 5 nieuwe kersfilms. En vanaf 1 december zelfs elke dag een nieuwe kerstfilm!

Gratis een maand kijken

Meld je hier aan voor een gratis maand onbeperkt films en series kijken en kies bij het dropdownmenu eventjes voor KiDDoWz. Je krijgt dan direct de vouchercode voor jouw gratis maand!

4 gedachten over “Top tien feelgoodfilms van WithLove ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.