5 december deal: Video van Sint (digitaal) voor 9,95 euro ipv 14,95 euro! Kijk snel hier!

Sint noemt je naam

Hoe bijzonder is het voor een kind, als Sinterklaas himself je toespreekt in een video? Zelf voor een volwassene kan dit nog als een grote verrassing komen. Naast je naam weet de Sint ook uiteraard jouw leeftijd en kan het zomaar zijn dat hij je een compliment of misschien zelfs wel een klein standje geeft. Je kunt namelijk tijdens het maken van de video kiezen uit meer dan 200 nieuwe onderwerpen zoals bijvoorbeeld `In je eigen bedje slapen` en `Je doet goed je best op school`. Ook kan de Sint vertellen waar de cadeautjes zijn verstopt. 

Na het samenstellen wordt de DVD verstuurd via PostNL 24-uur service. Kies je voor de download dan kun je jouw Video van Sint direct bekijken!

Foto’s zichtbaar tijdens de video

Je kunt foto’s uploaden, welke tijdens de video worden getoond. Zo kom je de foto bijvoorbeeld tegen in het grote boek, waar natuurlijk in staat of de betreffende persoon zich wel goed heeft gedragen in het afgelopen jaar.

Sint met roetveegpieten of Sint alleen

Ik wens mijzelf geenszins te mengen in discussies over Piet, maar ik wil hierbij wel aangeven dat je bij Video van Sint de keus hebt tussen een verhaal met Sint en roetveegpieten, of Sint zonder pieten.

Kosten

Een dvd/download kost 14,95 exclusief verzendkosten. Je krijgt dan een videobericht voor 1 persoon. Wil je extra personen toevoegen, dan komt er een klein (aflopend) bedragje bij (2e – €3,95, 3e – €3,75, 4e – €3,45, 5e – €2,95, 6e – €1,95, 7e – €1,80 en 8e – €1,70).

Er zijn verschillende producten verkrijgbaar, die ik hieronder nog eventjes op een rijtje zet;

Download – €14,95

Eenvoudig afspeelbaar via een Tablet, Smartphone of Computer.

 • Nieuw avontuur (2020)
 • 6 onderwerpen en foto’s
 • Overal op af te spelen
 • Afspeelduur +/- 12 minuten

Binnen 1 uur te bekijken

Compleet – €19,95

DVD, Download + extra’s

Je ontvangt de DVD, Download en allerlei gratis extra’s t.w.v. €11,95!

 • Nieuw avontuur (2020)
 • 6 onderwerpen en foto’s
 • Afspeelduur +/- 12 minuten
 • Verjaardagsvideo (gratis)
 • 4 piratenverhaaltjes (gratis)
 • Gesigneerde kaart (gratis)
 • Envelop uit Spanje (gratis)
Binnen 1 uur te bekijken
DVD wordt vanaf 9 november verzonden 

DVD – €14,95

Eenvoudig afspeelbaar via een DVD/Blu-Ray speler of (spel)computer.

 • Nieuw avontuur (2020)
 • 6 onderwerpen en foto’s
 • Incl. DVD verpakking
 • Afspeelduur +/- 12 minuten
DVD wordt vanaf 9 november verzonden

WINNEN

Wij mogen 3 codes weggeven om een Video van Sint te maken (compleet). Laat hieronder weten waarom dit bij jou thuis vast en zeker een groot succes gaat worden en vergeet je naam + een geldig mailadres niet. Op 23 november ontvangen de winnaars een mail!

46 gedachten over “Video van Sint 2020

 1. Wauw! Dat gaat de peuter van bijna 3 hier geweldig vinden. Hij telt al weken af naar 14 november en sinds gisteren hebben we al 10x de Spotifylijst bij het boek ‘Sinterklaasliedjes’ moeten luisteren nadat hij het boek van mij alvast gekregen had.
  Als de Sint dan ook nog iets over zijn zusje zegt, is hij helemaal gelukkig. Trotse grote broer!

 2. Lijkt me echt geweldig voor onze dochters en hun 2 nichtjes. Ik ben heel benieuwd naar hun gezichten als ze zien dat sinterklaas hun naam noemt en veel over ze weet. Dat zal sinterklaas iets speciaals geven in deze tijd.
  .

 3. Geweldige winactie. Hier 2 meiden die enorm veel van dit feest houden en het al vanaf begin oktober ieder jaar omarmen. Helaas zal een huisbezoek er dit jaar niet in zitten. Ik vrees zelfs dat we Sint alleen op tv en op school gaan zien. Hoe leuk is het dan als je een dvd krijgt speciaal met jouw naam die genoemd wordt. Dat maakt het toch net wat echter. Ik doe graag mee voor mijn meiden van 4 en 5 jaar!

 4. Wat zal dit super zijn zeg,, dit wordt het laatste magische jaar voor ons,, dat had een knal jaar moeten worden maar dat gaat helaas niet 🙁 ook kunnen we het dit jaar ook niet met onze neefjes vieren, maar ondanks alles proberen wij er met ons 4tjes een te gekke avond van te maken en hoe fantastisch zal het dan zijn als je een bericht krijg van sinterklaas!!

 5. Vorig maar heeft ons oudste zoontje (toen net 3 jaar) nog tot in maart Sinterklaas gespeeld en liedjes gezongen. Zijn zusje van 1,5 jaar was dan Piet.
  Nu leeft het alweer weken bij hem en bedankt ie Sinterklaas in de open haard nog voor zijn cadeautjes van vorig jaar, want hij weet nog exact wat ie allemaal gehad heeft. Heerlijk om te zien, dus zo’n video moet helemaal genieten zijn!! Met drie kinderen (4 jaar, 2 jaar en 5 maanden) heeft Sinterklaas hier in huis genoeg te vertellen!

 6. Oooooo wat leuk weer zeg! Wij vinden Sinterklaas zo’n leuk feest! En door COVID worden we gewoon extra creatief met zijn allen! Dit is het eerste jaar dat onze oudste er niet meer echt in geloofd maar de jongste drie zijn nog helemaal in to Sint! Wij zouden het dan ook ssssssssssssssssuper leuk vinden om tijdens het heerlijke avondje te genieten van een te leuke Sint film! Dat wordt echt de kers op de taart! Wij gaan duimen!!

 7. Wat leuk! Onze jongens van 2 en 5 zitten er dit jaar helemaal in. Verlanglijstje liedjes en zoveeeel vrgaen! Nu net dit jaar komt de de beste man niet met de boot, niet op de opvang en eigenlijk vrijwel nergens. Hoe leuk en bijzonder is dan toch een videoboodschap speciaal voor daley en Justin!! Ik doe dus graag mee om een kansje te wagen.

  1. Oh dit gaat me dochter geweldig vinden. Vanaf dat ze nog geen jaar was zijn wij traditie getrouw naar de optocht gegaan. Helaas kan dan dit jaar niet, want we willen natuurlijk niet dat sinterklaas en zijn pieten ziek worden en de pakjes niet meer kunnen brengen. Hoe leuk is het als ze wel een persoonlijke viedo krijgt van de sint. Gewoon speciaal voor haar alleen.

 8. De DVD is absoluut een succes bij ons thuis. Sinterklaas weet echt alles hè mam zei mijn oudste dochter een keer. Ik heb zwarte Piet niet gezien, toen de foto werd genomen zei mijn jongste dochter🤣😂. Het hoort bij onze pakjesavond traditie.

 9. Dit zou erg leuk zijn om te winnen. Vorig jaar voor het eerst besteld en wat een succes! Fenna was toen 3 jaar en ze vroeg afgelopen week of sinterklaas dit jaar weer op televisie komt met haar foto. Ik had niet verwacht dat ze het zich nog zou herinneren, maar wel dus! En de dvd ligt boven in haar herinneringenkist, zo leuk voor later! En dit jaar is Sepp ook oud genoeg om gezellig op te blijven. Ze zijn nu 2 en 4 en ik kan niet wachten om die koppies te zien stralen. Want het is en blijft een tof kinderfeest ook al is er zoveel commotie omheen en zeker nu in deze gekke tijd van het nieuwe normaal. Nou wij gaan duimen op een van die codes 🙂

 10. Wat een heerlijke actie! Wij vieren Sinterklaas in een park met alle kinderen en kleinkinderen maar komen niet bij elkaar in de huisjes! Wij kijken naar ze vanuit de ramen maar omdat we allemaal erg ver uit elkaar wonen zien we elkaar dan toch even! Best vreemd maar met een speurtocht naar een cadeautje is het vast toch heel bijzonder! Wat zou deze video bij kunnen dragen in de feestvreugde! Dat moet helemaal bijzonder voor ze zijn! Ik loot graag mee!

 11. Mijn tweelingjongens van 7 zijn grote fans van Sinterklaas. Eentje heeft al op school aangegeven dat hij later hoofdpiet gast worden, dus dat hij vooral véél wil gymmen. 😉
  Uiteraard zitten ze hier ook al klaar om om 18.00u het Sinterklaasjournaal te kijken en liggen de pietenpakjes ook alweer klaar. 🤣
  Kortom, grote fans! En een persoonlijke boodschap van de Sint zelf???? Een groter cadeau is er denk ik niet.

 12. Dat zouden mijn zoontjes fantastisch vinden!! Vorig jaar hebben ze voor het eerst een video van Sint gekregen, en wat hebben ze daarvan genoten. Mijn oudste is 7 jaar, en de jongste 2 jaar. Misschien wel het laatste jaar dat ze beiden geloven. En dan door corona ook nog zo anders dan normaal. Deze video zou het natuurlijk nog een stuk magische maken voor ze!

 13. Al weken lang is hier alles Sinterklaas! De lijstjes zijn al gemaakt en ook al stoomboten van schoenen dozen zijn geknutseld. Ook wordt je hier bijna gek van de liedjes die uiteraard ook geoefend worden. Hoe mooi zou het dan zijn om ze te ‘belonen’ met een prachtige eigen film van Sint!

 14. Wat leuk is dit. Mijn jongste zoontje heeft het al weken over Sinterklaas en kan niet wachten. Hij, maar ook zijn broer en zus zullen het geweldig vinden om hun naam te horen en te zien in het grote boek.
  Ons jongste zoontje doet erg zijn best op school en zwemles maar het gaat hem niet altijd zo makkelijk af, leuk om hem via de Sint nog eens een extra compliment te kunnen geven!

 15. Mijn zoontjes van 4 en 8 jaar zullen hier heel blij mee zijn. Vol verwachting zaten ze gisteren te wachten op het Sinterklaasjournaal. Het enige wat nog wel in deze tijd door kan gaan. Geen fysieke intocht, geen Sinterklaashuis. Deze video zal met open armen ontvangen worden!

 16. Jaaaa, ik doe graag mee. Mijn zoontjes van 6 en 3 zijn helemaal into sinterklaas. De Sinterklaasliedjes staan op repeat op Spotify, maar meest belangrijk… ze zijn een speurtocht begonnen naar de plaats Zalk. Inmiddels is Siri benaderd (en denken ze dat ze de naam van de plaats te onduidelijk uitspreken waardoor Siri deze plaats niet kan vinden ;-)) en wordt Google maps nageplozen, maar helaas zonder resultaat ;-). Ze hopen op de een of andere manier sinterklaas persoonlijk te zien tijdens de intocht, haha, maar vrees dat het bij dromen blijft. Om het hele feest toch nog wat persoonlijker te maken, zou deze DVD echt ideaal zijn. Hiervan zouden ze echt super blij worden.

 17. Dit gaat een succes worden, omdat er niet veel te doen is rondom sinterklaas en alle dingen die wel kunnen, zoals deze video, dan alleen maar een groter succes gaan zijn. Ik doe graag mee voor mijn kinderen, om de Sinterklaassfeer te verhogen.

 18. Super leuk zo’n persoonlijke video voor onze mooie dochter Lynn en onze stoere zoon Stan. Dit jaar kunnen ze de intocht helaas niet van dichtbij mee maken vanwege Corona. Hoe leuk zou deze video dan zijn. Kunnen we ze mooi mee verrassen snel duimen..,

 19. Voor mijn familie in België, normaal vieren wij het leukste feest van het jaar samen maar nu wijken wij uit naar andere leuke inactieven. Op deze manier kunnen wij hun toch gaan verassen.

 20. De spanning is de hele dag al om te snijden en nu net voor de tigste keer de vraag gehad of het al bijna 6 uur is want zoonlief wil echt weten of er wel genoeg kool aan boord is. Dit jaar echt helemaal vanaf minuut ingezogen in het verhaal van het sinterklaasjournaal. Hoe gaaf is het dan dat sinterklaas jouw naam kent en een echte boodschap voor jou heeft, super gaaf toch om zo de sint toch een beetje thuis te ontvangen

 21. Vanwege een verbouwing, hebben we dit jaar geen woonkamer etc. Hopelijk wel voor Kerst. Ik zou deze videoboodschap gebruiken om mijn jongste zoontje gerust te stellen dat Sint hem niet vergeet tijdens de verbouwing.

 22. We vieren Sinterklaas dit jaar door Corona een beetje anders. Geen pakjesavond met zijn allen voor de kleintjes en surprises voor de groteren. Ik wil mijn neefje en nichtje toch graag iets geven voor een onvergetelijk Sinterklaasfeest. En wat is nou beter dan een persoonlijke boodschap van Sinterklaas?!

 23. Mijn dochter is al dagen in de ban van sinterklaas en steeds vragen wanneer hij nu komt. Nu de intocht niet door gaat is dit super gaaf. Ze zou een gat in de lucht springen en zo is het ook nog eens heel persoonlijk.

 24. Het wordt een groot succes, omdat Lois nu al Zwalk zocht op de kaart. Iedereen is een beetje van de kaart, dan kan zo’n mooie video toch het feest compleet maken!

 25. Wij kregen er vorig jaar één voor alle neefjes en nichtjes. die verraste koppies waren echt goud waard. Helaas kunnen we dit jaar niet met zijn allen sinterklaas vieren, maar ik zou ze zó graag nog een keer verrassen met een ‘sinterklaasfilmpje’!

 26. Helemaal leuk. Een video van Sint maakt pakjesavond tot een nog groter feest! Dit jaar is het Sinterklaasfeest anders dan andere jaren en daarom zou zo’n video wel extra leuk zijn voor de kinderen. Ik ga duimen!

 27. Wat leuk zo’n video van de sint.
  De afgelopen jaren kwam de sint altijd bij ons thuis maar dat kan dit jaar natuurlijk niet maar met de video komt hij toch een beetje langs dus wat zullen de kids dan blij zijn!

 28. Vorig jaar hadden ze voor het eerst een video van de sint en dit vonden ze zo spannend en leuk. Dit jaar gelooft enkel de jongste nog in sinterklaas, maar de oudsten gaven aan dat ze dit eigenlijk wel heel leuk zouden vinden om nog te kijken en zo de magie er nog laten zijn voor hun broertje.

 29. Heel graag doe ik mee voor deze unieke video van de Sint.
  Graag ga ik voor de Sint zonder pieten.
  Ik denk dat mijn kleindochter het prachtig gaat vinden.
  Ik zie nu de spanning al op haar gezichtje.
  Ik volg op bloglovin en doe graag mee.

 30. We hebben al 5 jaar op rij de Video van Sint besteld en aangezien dit jaar waarschijnlijk het laatste jaar is dat de oudste echt geloofd, mag hij ook dit jaar niet ontbreken. De andere dvd’s hebben we zondag met z’n allen zitten kijken en het is toch geweldig om te zien dat alle tips van Sint nu trouw opgevolgd worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.