Al jaren is Video van Sint niet meer weg te denken uit de Nederlandse woonkamers. En ook dit jaar is er weer een nieuw en spannend avontuur wat centraal staat. Video van Sint staat namelijk in het teken van dieren en een zoektocht in de dierentuin. Ken je Video van Sint nog niet, lees dan zeker eventjes verder, want ik leg je precies uit wat het is en hoe je ook zo’n leuke videoboodschap kunt maken.

Sint kent jou als geen ander

Althans, zo lijkt het…je kunt namelijk bij het personaliseren niet alleen aangeven voor wie de video is, maar ook wat deze persoon leuk vindt, waar hij/zij op moet letten enzovoorts. Een opvoedkundige tip zou ook nog kunnen. Video van Sint is niet alleen voor kinderen, want ook voor volwassen heeft de Sint wellicht nog wel een goed advies. ‘Niet teveel op je telefoon kijken’ bijvoorbeeld. Je kunt tot 8 personen (de eerste persoon is gratis, voor de rest betaal je extra) voorbij laten komen in de video. Voorbeeld: Als je voor alle extra’s kiest, betaal je (voor 4 personen) in totaal € 44,95.

Voeg foto’s toe

Als je wilt, kun je de video ook personaliseren met foto’s van de personen die voorbij komen. Zo zie je bijvoorbeeld een foto voorbij komen in de video, vlak voordat Sinterklaas er een verhaaltje over de betreffende persoon gaat vertellen. Zo weet je meteen dat je aan de beurt bent! Voor kleine kinderen ook erg leuk, want als je in het Grote Boek van de Sint staat, dan doe je het toch wel goed…..toch?!

Zwarte piet of roetveegpiet

Laat ik eerlijk zijn, ik meng me niet in de discussie….Bij het maken van je Video van Sint kun je de keus maken welke pieten je voorbij wilt zien komen….zwart of met roetvegen, doe wat bij je past!

Verschillende producten

Er zijn verschillende producten verkrijgbaar, die ik hieronder nog eventjes voor je op een rijtje zet;

Download

Eenvoudig afspeelbaar via een Tablet, Smartphone of Computer.

 • Nieuw avontuur (2019)
 • Zwarte of Roetveeg pieten
 • Overal op af te spelen
 • Afspeelduur +/- 12 minuten

Binnen 1 uur te downloaden

DVD

Eenvoudig afspeelbaar via een DVD/Blu-Ray speler of (spel)computer.

 • Nieuw avontuur (2019)
 • Zwarte of Roetveeg pieten
 • Verzekerd via PostNL
 • Afspeelduur +/- 12 minuten
DVD verzonden via PostNL

Compleet

Je ontvangt de DVD, Download en allerlei gratis extra’s t.w.v. €11,95!

 • Nieuw avontuur (2019)
 • Zwarte of Roetveeg pieten
 • Afspeelduur +/- 12 minuten
 • Verjaardagsvideo (gratis)
 • 5 Dierenverhaaltjes (gratis)
 • Gesigneerde kaart (gratis)
 • Envelop uit Spanje (gratis)
Binnen 1 uur te downloaden
DVD verzonden via PostNL

45 gedachten over “Video van Sint: Een Persoonlijk Videobericht van Sinterklaas

 1. wat een ontzettend gaaf gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met dit prachtige exemplaar, ze gaan vast helemaal uit hun plaat als de sint persoonlijk vanaf de tv met hen praat #duimenmaar

  1. Ja super leuk! Voor onze dochter Lilly, die sinds kort een grote zus is. Ze doet het zo goed, is wel leuk als ze dat ook nog eens van dr Sint gaat horen!

 2. Een video van de Sint,
  Dat is wat ik leuk vind.

  Wie wil dit nou niet,
  Een persoonlijke boodschap van Sint en Piet.

  Deze prijs weggeven is een mooi gebaar,
  Als ik win wordt het een extra leuke Sinterklaasavond dit jaar.

 3. Lijkt me erg leuk voor onze dochters en hun nichtjes
  Dit is voor het oudste nichtje het laatste jaar dat ze waarschijnlijk nog geloofd en zo’n leuke dvd hebben we nog nooit gedaan. Lijkt me geweldig om de gezichten van de meiden te zien.

 4. Leuk ik doe graag mee voor mijn kinderen. Ik ben zo benieuwd hoe ze reageren als ze zien dat de sint speciaal voor hun een video boodschap heeft

 5. Lijkt me geweldig om mn big boy Liam met zo’n leuke dvd te mogen verassen. Hij is 4 jaar en is er dit jaar voor het eerst echt mee bezig. Hij laat zn fantasie echt op zn beloop gaan hihi zo leuk om hem daarover te horen praten. Dat het paard van Sint graag wortels eet en dat mama die wel moet kopen haha. We kijken er met zn allen al naar uit naar het fantastische kinderfeest van t jaar.

  1. Ik doe graag mee voor ons hulppietje Daley. Hij verheugd zich nu al zo erg op Sinterklaas! Hij gaat het dit jaar samen met ons gezin, opa en oma en zijn beste vriendinnetje vieren. Zo’n video zou het avondje helemaal af maken 💙

 6. Leuk! We hebben nu 2x de video van sint gehad en onze meiden vonden het geweldig. Onze oudste dochter vroeg van de week nog of we dat dit jaar weer krijgen. Voor ons jongste meisje wordt dit het 1e jaar dat ze sinterklaas wat bewuster meemaakt. Dus dit zou wel erg leuk zijn

  1. Super gaaf! Dit zou geweldig zijn voor mijn 2 kindjes, ze kijken al erg uit naar de komst van de Sint. Een video van Sint zou een grote verrassing zijn 😍❤️

 7. Super voor ons gezinnetje thuis, voor misschien wel de laatste sinterklaas as we know it, tije is 7, dus misschien wel laatste jaar dat we sinterklaas op de manier vieren zoals we nu doen….

 8. Oh dit lijkt mij echt helemaal leuk. Je kinderen te zien genieten is alles wat een mama wilt, waarschijnlijk is dit het laatste jaar dat onze jongste nog een believer is, en uiteraard willen we volop hiervan genieten. Fingers crossed

 9. Dit hadden mijn nichtjes vorig jaar, erg leuk! Natuurlijk zou ik dit graag willen voor onze kids en hun neefje en nichtje op pakjesavond want dat vieren we dit jaar gezellig samen. Opa en oma zijn er ook bij, dat wordt vast een echt feestje. Deze video zal het wel een hele speciale avond maken, het proberen waard!

 10. Wat is er nou mooier voor een kind dat de Sinterklaas periode, vol gezellig dagen met leuke kado`s. En dan ook nog een videoboodschap van Sinterklaas ontvangen, wat wil je nog meer?

 11. Wat zou dat leuk zijn op pakjesavond voor mijn jongens. De oudste gelooft nog.. Misschien wel het laatste jaar! En de jongste begint het sinterklaas feest nu goed te begrijpen. Het is zo’n magische periode.. Een boodschap van sint zou nu zo fantastisch voor ze zijn!

 12. Super leuk voor de jongens, de oudste gelooft net niet meer, maar op deze manier blijft het natuurlijk wel een beetje magisch. Ik doe dus graag mee!

 13. Dit gaan mijn jongste kleinkinderen heel leuk vinden, een videobericht van Sinterklaas.
  Spannend zullen ze dat vinden. Zitten dan vast met rode konen te luisteren.
  Ik volg op Bloglovin en doe graag mee om de Sinterklaasavond leuk te maken.

 14. Lijkt me heel leuk! Voor ons oudste waarschijnlijk het laatste jaar dat ze nog gelooft, de middelste zit er vol in en de jongste begint het nu echt door te krijgen. Dus lijkt me super om dit jaar een video van de Sint aan ze te kunnen geven!

 15. Wat leuk voor onze 3 kinderen. De oudste gelooft er niet meer in maar juist ook geweldig om hem te betrekken in het complot. Dat wordt genieten als ze horen dat Sint zoveel mooie dingen van ze weet…we duimen!!

 16. Dit is zeer waarschijnlijk het laatste jaar dat mijn jongste nog geloofd. Het zou heel leuk zijn het ‘geloof’ tijdperk hiermee af te kunnen sluiten!

 17. onze Tije is 7 jaar, grote kans dat dit de laatste keer Sinterklaas vieren wordt as we knot it! zou super zijn om dit met hem zo te kunnen beleven!

 18. jaaa dit wil ik heel graag winnen. Onze jongste twijfelde vorig jaar maar nu is ze er weer helemaal vol van ( er van uit gaande dat dit het laatste jaar is) is dit enorm leuk om dat nu met een video van sint te doen

 19. Graag doe ik mee voor mijn zoon Faas, hij is helemaal gek op sinterklaas, zomers begint hij al af te tellen het verlanglijstje ligt al klaar en het weer wordt nu al gevolgd. Sint moet natuurlijk geen last hebben van storm nu ze bezig zijn om de boot te vullen met pakjes echt zo aandoenlijk om te zien hoe hij er mee bezig is…

 20. Wat is dit leuk zeg! Voor mijn kleindochters die in Istanbul wonen zou dit helemaal super zijn. Ze beginnen een beetje te begrijpen wie Sinterklaas en Zwarte Piet zijn en als ze er dan zelf in voorkomen? te gek!

 21. Wauw wat leuk zeg. Ik doe graag mee voor de kids. Wat zullen ze verrast en verwonderd zijn dat Sinterklaas een boodschap voor ze heeft. Erg leuk bedacht.

 22. Al drie jaar op rij valt de dvd van Sint hier “opeens” op de mat.
  Denk dat mijn meiden ‘m ergens wel weer verwachten.
  Zo starten wij onze Pakjesavond. Sint vertelt waar de cadeautje liggen. Maar het leukste is dat mijn meiden hun eigen foto zien en dat Sint hun namen noemt. Doe graag mee voor deze leuke dvd.

 23. OH super leuk zeg !! Ik waag dolgraag een kansje mee want ik heb 2 dochters zie hier HEEEEEEEL blij van zullen worden 🤩Voor hun is de sinterklaas tijd nog helemaal spannend want ze geloven nog heilig ! Zolang ze nog geloven wil ik elk jaar wel zo een gave dvd bestellen want daar word het nog spannender en specialer me, En hoe gaaf is het als ik er 1 kan winnen 🙂

 24. Het lijkt me een geweldige toevoeging aan de eerste sinterklaasavond van ons pleegdochtertje en natuurlijk ook voor de twee andere pleegkids! 🙂 Ik doe heel graag mee!

 25. Superleuk, zou een hele verrassing zijn, als de Sint haar zelf kan vertellen hoe knap het is hoe ze heeft meegeholpen met de aanleg van de nieuwe tuin, waar ze graag nog een schommel in wil, en dat ze zo goed nu net op zwemles zit!

 26. Ik doe graag mee. De dvd is al jaren een succes. Het wordt het hele jaar door nog steeds afgespeeld. Als ik win dan verras ik opa en oma ook door ze mee te nemen. Dan wordt de dvd extra speciaal voor onze meiden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.